Impero Group

Impero Group

Impero Group — магазин чоловічого одягу італійських брендів об’єднаний з концептуальним салоном Impero Barbers на одній локації для стильних та успішних чоловіків.
Концепція мережі чоловічого італійського брендового одягу Impero Group & Impero Barbers Salon
Наші локації — це поєднання магазинів із найширшим та добірним асортиментом одягу, взуття та аксесуарів італійських марок із салоном чоловічих стрижок Impero Barbers . Це все для довершеного вигляду наших клієнтів, для економії їх часу та завжди комплексних рішень щодо їх стилю та вигляду.
Ідея такого чоловічого середовища виникла із самих потреб чоловіків. Адже час — такий цінний ресурс, а відмінний сервіс, якість одягу, майстерність спеціалістів хочеться отримувати на одній локації. Швидко, якісно та стабільно!
І так наш простір Impero Group набув свого довершеного стану. Найкращий асортимент одягу, взуття та аксесуарів улюблених італійських фірм, які ми обираємо особисто, безпосередньо на італійських виробництвах! Все можна переглянути у нашому інтернет магазині чоловічого італійського одягу!
Наша команда професійних стилістів протягом року поглиблює свої знання та вміння на спеціалізованих тренінгах та майстер-класах, тому завжди в курсі всіх трендів чоловічої моди, новинки італійських брендів, всі нюанси чоловічої моди.
Кращі барбери довершують образи стильних чоловіків стрижками, укладками, голінням. І їх майстерність оцінили тисячі стильних чоловіків! У нашому салоні пройшли стильні перевтілення декількох тисяч клієнтів, і вони завжди повертаються знову для підтримання чоловічого стилю та відмінного вигляду.
Особливу атмосферу Impero Group забезпечує команда не лише професіоналів, але і дуже різнопланових особистостей. Тому ми завжди пригощаємо наших відвідувачів смачною кавою, яку готуємо на професійному обладнанні, підтримуючи з ними розмови на будь-яку тему. Пишаємось тим, що наші клієнти часто стають нашими друзями. І це для нас хороший показник!

Отзывы о работе в Impero Group, зарплаты

25 000 грн
25 000 – 50 000 грн

Добавьте зарплату в компании Impero Group

Добавить отзыв о работодателе Impero Group

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Impero Group?