Consolline — міжнародна компанія, що спеціалізується на комплексних логістичних рішеннях у сфері морських, авіа і залізничних вантажоперевезеннях. Ми прямий оператор LCL сервісу. А завдяки власній мережі послуг, ми забезпечуємо клієнтам повний цикл логістичних процесів — від перевезення вантажів до обробки, митного оформлення та складування. Серед наших ключових переваг — ми єдина компанія в Україні, що пропонує власний сервіс хендлінгу в аерпороту ім. Ф. Шопена у Варшаві та допомога з доставкою і оформленням товарів для Amazon FBA. Отзывы о работе в Консольлайн, зарплатыДобавьте зарплату в компании КонсольлайнДобавить отзыв о работодателе Консольлайн Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Консольлайн?
Вітаю!
Працюю в компанії «Консольлайн» вже майже два роки на посаді інспектора з кадрів. За цей час склалося дуже позитивне враження, як про саму компанію, так і про колектив, з яким щодня маю справу.
Робочий процес чітко організований, завдання зрозумілі, не вимагають чогось неймовірного і нездійсненного, а підтримка з боку керівництва та колег — відчутна і щира.
У компанії панує атмосфера взаємоповаги, відповідальності та професіоналізму. Кожен з моїх чинних колег дуже крутий професіонал у своїй сфері, своєму напрямку.
Так, іноді виникають певні труднощі — але, як і в будь-якій живій структурі, це природно.
Найголовніше — проблеми не замовчуються, а вирішуються одразу після виявлення.
«Консольлайн» — це компанія, де до тебе прислухаються (якщо щось путнє кажеш), цінують і підтримують, а кожен співробітник може розвиватися професійно, відчуваючи впевненість у завтрашньому дні, бо заробітну плату виплачують як умога раніше, не затягують до останнього з виплатами. За весь час моєї роботи було 2 рази таке що зп виплатили в останній день періоду нарахування.
Бачу останнім часом прилетіло декілька негативних коментарів. Чесно, я бачу всю ситуацію так: нормально працюєш — все в тебе добре, якщо ти токсиш, влаштовуєш корпоративний крисинг, намагаєшся щось провести «поза каси», то в цьому колективі ти явно зайвий.