Леруа Мерлен Украина

Леруа Мерлен Украина

«Leroy Merlin» (Леруа Мерлен) – це одна з найбільших компаній (3 місце у світі за обсягом товарообігу), яка працює у секторі продажу товарів для благоустрою житла та побуту за принципом «зроби сам».

Отзывы о работе в Леруа Мерлен Украина, зарплаты

1 5 6 7
  1. 21 марта 2012

Работал в этой компании мерчендайзером всё шло хорошо, отлично фирма мной довольна была, Но на посту менеджера оказался такой человек который на злачные места впихивает своих людей так вот он начал на меня наговаривать руководителю отдела, писать на фирму что я не работаю хотя вкалывал и все это потвердили бы если бы он их не запугал, а запугивал он в буквальном смысле этого слова. Так вот в итоге он жобился своего я ушёл но я ему на последок сказал пару слов что своих людей под боком он лишится и что на мою должность не возьмут кого попало, в итоге теперь он опущен ниже плинтуса новым руководителем и все его преспешники были уволены

2. 21 ноября 2011

Доброго дня. вибачте що турбую. я проводщу соц.дослідження стосовно лідерів на ринку послуг. якщо вам не важко, можете надати деяку інформацію стосовно Леруа Марлен
    1. офіційне працевлаштування? Чи є соцюпакет? Безкоштовні обіди для персоналу?
    2. графік роботи : касирів, продавців, а також якщо є менеджера відділів та їх замів.
    3. приблизний рівень заробітної плати веще написаних
    Буду вам дуже вдячна. [email protected]

3. 15 ноября 2011

Начальство отдела сад-огород самовлюбленные, трусливые *ополизы

4. 3 ноября 2011

Предыдущий отзыв прямо противоречит действительности))))

5. 10 апреля 2011

Молодцы! Ценят работников и дают развиваться. Разница между отечественным работодателем и иностранным просто ОГРОМНА. Очень доволен условиями работы

1. 22 ноября 2024

Не рекомендую працювати в Леруа Мерлен Україна через токсичне керівництво та невідповідність цінностей компанії реальним умовам

Я працював в Леруа Мерлен Україна деякий час і з кожним місяцем моє враження від компанії лише погіршувалося. Одна з основних проблем — це керівництво, яке абсолютно не відповідає заявленим цінностям компанії. В компанії офіційно наголошують на важливості «відкритості», «підтримки» та «командної роботи», але на практиці все виглядає зовсім інакше.

Керівництво часто ухвалює неясні та непослідовні рішення, не прислухаючись до думки працівників і не надаючи адекватного зворотного зв’язку. Більше того, було відчуття, що для керівників важливіші лише цифри і виконання планів, а не добробут співробітників. Ідея «розвитку кар’єри» виглядає лише як лозунг, адже можливості для реального просування практично відсутні, а самі підвищення часто відбуваються за принципом «своїх» людей, а не на основі заслуг.
    Відсутність ясної стратегії щодо обслуговування клієнтів та відгуків на їхні запити створює атмосферу безвідповідальності. Директор магазину Одеси та генеральний директор, на мою думку, не мають достатньої компетентності для управління таким масштабним бізнесом. Це викликає сумніви щодо їхнього професіоналізму та здатності вести компанію до успіху.»

Ще один серйозний недолік — це токсична атмосфера в колективі, яка, на жаль, частково зумовлена некомпетентним керівництвом. Замість того, щоб створювати сприятливі умови для розвитку та комунікації, вони часто лише ускладнюють робочий процес і створюють напружену атмосферу. Проблеми, які можна було б легко вирішити через конструктивний діалог, залишаються нерозв’язаними, і це тільки збільшує незадоволення серед працівників.

У підсумку, попри те, що компанія декларує одні цінності, реальність на місці виглядає зовсім інакше. Я б не рекомендував працювати в Леруа Мерлен, якщо ви цінуєте справжню підтримку з боку керівництва та хочете працювати в здоровій атмосфері.
    Окреме дякую Деві професіонал своєї справи і дуже хороша людина Дякую.

2. 9 февраля 2013

Зарплата очень достойная, отличный соцпакет, а главное — атмосфера в компании. Такой нет нигде, поверьте! Горжусь, что работаю в ТАКОЙ компании.

Кассир 3
8 000 .. 18 500 грн
Продавец-консультант 4
8 000 .. 23 000 грн

Добавьте зарплату в компании Леруа Мерлен Украина

Добавить отзыв о работодателе Леруа Мерлен Украина

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Леруа Мерлен Украина?