Nailsmade

Nailsmade

Компанія NAILSMADE заснована у 2011 році і на даний момент працює у кількох напрямках:
Виробництво та експорт професійних матеріалів для манікюру.
Інтернет-магазин матеріалів для манікюру NAILSMADE Shop
Популярний блог для нейл-майстрів усього світу.

Отзывы о работе в Nailsmade, зарплаты, вакансии

1. 6 ноября 2025

Ніколи не писала відгуки про компанії, але про цей цирк складно не написати.
    Подавалась я на вакансію «продакт-менеджер» у вересні, так як я працювала ще на минулій роботі, затрималась і не встигала на співбесіду, написала власниці вікторії (так, тій самій:)) за хв 15 що не встигаю. Інші роботодавці б сказали розумієм, давайте перенесемо, але ж пані вікторія відповіла через півтори години «Ми Вас чекали( Ми вже запросили у понеділок іншого кандидата на перший робочий день.
    Якщо вона не пройде випробувальний термін, вакансія знову буде відкрита, дам Вам знати»
    Що ж, дуже оперативно був знайдений кандидат на цю посаду.
    Людина, яка слухає свою інтуїцію, мала б більше ніколи не повертатись у цю канторку, але ж..))
    На минулому тижні побачила, що знову відкрита вакансія, поцікавилась вже у ейчара, чи знову відкрита тому що людина не пройшла випробувальний? Ні, шукаємо ще одного.
    У день співбесіди опис вакансії на ворк юа був змінений вже на тім ліда продакта, і зп на 10к вище. Дивно, бо я ж подавалась на іншу😄
    Співбесіда була годину, де більшу частину говорили власники та були перерви на вазмущенія вікторії що вона так не може, бо її постійно відволікають, без мьюта мікрофона чи бодай стримування емоцій)
    Фідбека я просила 2-3 рази, і о невже я його отримала: виходьте на пробний день.
    На пробному дні спілкувалась більше з власником, себто чоловіком вікторії, як на мене він адекватніше себе вів та ближче до вечора сказав, що можу виходити на стажування, якщо все буде добре.
    Перший день стажування пройшов добре, окрема дяка продакту Віці, з нею приємно було комунікувати.
    Але і вона вже після пари місяців роботи була не в восторге від власниці.
    За цілий день власники зі мною навіть не розмовляли. Ну може зайняті були хто зна.
    Але о 8 вечора прилітає таке повідомлення від ейчара: Доброго вечора, вибачте, що так пізно турбую, але отримала фідбек від команди і керівника. На жаль, від сьогодні вимушені припинити співпрацю з Вами
    Сказати що це крінж не сказати нічого.
    Мені мало того, що не сказали причину, яку я навіть не розумію, так і в обличчя не удосужились повідомити. Вперше бачу таке принизливе ставлення до співробітників. Ну і за 2 дні мені звісно ніхто не заплатив.
    Дуже жалкую, що не прочитала відгуки до того як витрачати в другий раз свій час.
    П.С. Зато є чай і печенькі))

2. 23 октября 2025

Багадельня а не компанія.
    Власниця просто жах……………..
    В цій компанії не цінують людей які їм заброляють грощі і не розуміють що праціник це людина.
    Як що ви всеж таки думаєте прийти до цієї компанії на роботу то будьте готові що вам будуть погрожувати що ви залишитесь без зарплати, постійно будуть контроліти ващі дії і ви завжди будете дебілом бо ти всігда будеш писати не так клієнтам, всігда будеш винен во всіх гріхах.
    Не рекомендую цю багадєльню.
    Дуже жалкую що потрапив до них…………………
    Не робіть моїх помилок

3. 23 октября 2025

Як що ви читаете чей відгук то вам пощастило. Бо коли я шукала інфу про цю контору я нажаль нічього не знайшла і на ПРИВЕЛИКИЙ жаль попала до них на роботу. власниця вікторія, натрусила на співвбесіді що в них порядок, все чьотко, ніхто не затримується і тіпо шо всьо ок. А на справді там виявилось все не так. Постійні затримки на роботі, обід є але його фізично немає бо немає часу. Всі в офісі перелякані працюють як раби в власниця позволяє собі казати ви в мене залишитесь без зарпалти за якісь невстигання чи робочі факапи. Коллектив молодий, в когось взагалі це перша робота тому фрау вікторія позволяє собі так спілкуватися з підлеглими. В всіх відділах бардак. Склад незнає сільки товару на залишку))))) Ну короче куди не глянь всьюди є лажа.

Тому як що ви адекватна людина ВАМ точно не туди. В Києві повно нормальної роботи. Бережіть себе і свої нерви і пам’ятайте ви на роботі працюєте за грощі а не знаходитесь в рабстві

Добавьте зарплату в компании Nailsmade

Добавить отзыв о работодателе Nailsmade

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Nailsmade?