Наш медичний центр був заснований командою професіоналів з метою надати найкращу медичну допомогу та забезпечити здоров’я і добробут нашої громади. Ми пишаємося нашими висококваліфікованими медичними працівниками та передовими технологіями, що дозволяють нам забезпечити виняткові результати та задовольнити потреби наших пацієнтів. В нашому медичному центрі NOVA Clinic ми пропонуємо широкий спектр послуг, які охоплюють усі сфери медицини. Наші спеціалісти здатні надати як загальні, так і спеціалізовані консультації, діагностику та лікування, але не обмежуючись такими галузями як кардіологія, неврологія, гастроентерологія, ендокринологія, імунологія, дерматологія та багато інших. Ми використовуємо передові технології та обладнання, щоб забезпечити точну діагностику і ефективне лікування. Крім того, ми пропонуємо інноваційні методи лікування та процедури, що допомагають нашим пацієнтам досягти найкращих результатів у хворобах або реабілітації. У нашому медичному центрі NOVA Clinic пріоритетом є благополуччя і задоволення наших пацієнтів. Ми надаємо безпеку, комфорт та підтримку усім, хто звертається до нас за медичною допомогою. Наша дружня та професійна команда завжди готова допомогти вам з дотриманням найвищих стандартів медичної практики та надати відповіді на всі ваші запитання. Отзывы о работе в Nova Clinic, зарплаты, вакансииДобавьте зарплату в компании Nova ClinicДобавить отзыв о работодателе Nova Clinic Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Nova Clinic?
1. Застарілість ведення документообігу (Ексель таблиці, папірці).
2. Щомісячні затримки заробітньої плати (понад 10-15 днів без пояснень та відповідей у хамській формі).
3. Обіцянки підвищень, «бонусів» та премій а у реалі, лише слова та помилки обрахування зарплат з частими недоплатами.
4. Хамська форма спілкування керівництва з співробітниками.
5. При словах на співбесіді щодо високих зарплат отримуєш середню по місту, а працюєш як віслюк у полі.
6. Хамська форма спілкування адміністрації та бухгалтерії, одним днем, після мого звільнення, колеги сказали, що повністю заборонили наближатися до кабінету бухгалтерів без дозволу керівництва.
7. Облизування дуп «ВІП» персон клініки і звісно без каплі надбавок чи доплат за це.
8. Виконуючи свої трудові обовʼязки за 12000 щодня тобі можуть підкинути роботи, звісно без доплат.
9. До цього працювала у Мечникова, але навіть у державній лікарні для персоналу умови кращі, ніж в цій «клініці».
10. Відсутність маркетингу. Він присутній, але 35 річному маркетологу, від якого усі співробітники ховаються, а переглядів на Рілсах менше, ніж у дівчаток по манікюру чи бровам- ганьба.