Компанія надає послуги аутсорсингу в галузі телекомунікацій. Отзывы о работе в ПроектБудАльянс, зарплатыДобавьте зарплату в компании ПроектБудАльянсДобавить отзыв о работодателе ПроектБудАльянс Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании ПроектБудАльянс?
Відгук про роботу в ТОВ «Проектбудальянс» Невиконані обіцянки та недобросовісні відносини Я працювала в цій організації 10 місяців і, на жаль, у мене залишилися вкрай негативні враження через несправедливі умови праці та відсутність чесності з боку роботодавця. Одним словом — це «шарашкіна контора». Зарплата виплачувалася в конвертах, а біла перераховувалася на картку. Як виявилося, відпускні не оплачувалися взагалі, лікарняні теж, зарплата затримувалася без пояснення причин. Ставлення до людей просто скотське. «Унтер пришибеєв» — Денис Урванцев вирізняється своїм методом керівництва — ненависть до працюючих людей і безпричинні придирки та приниження. Не краще й в.о. обов’язки начальника ТОВ «Проектбудальянс» Микола Ремнєв. Він, як «весільний генерал», просто займає місце, а його слова — просто порожній звук. Роздає обіцянки і не виконує їх, ну от якось так у нього виходить. Керівництво вкрай несправедливо до співробітників і не реагує на їхні скарги. При звільненні мене просто «кинули» на гроші. Чекала чесності та прозорості, але отримала лише розчарування. Не раджу працювати в цій компанії якщо цінуєте чесність та повагу.