Продакт-менеджер
Киев
Наша промоційна компанія «СІСТЕМ ФАРМ» працює на фармацевтичному ринку з 2016 року. У своєму портфелі має більш ніж 40 найменувань лікарських засобів, дієтичних добавок. Наш сайт systempharm.com.ua Отзывы о работе в Сістем Фарм, зарплаты, вакансииДобавьте зарплату в компании Сістем ФармДобавить отзыв о работодателе Сістем Фарм Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Сістем Фарм?
Проходила співбесіду в компанію «System Pharm». Розмова була дивна, багато обіцяють, а на запитання про працевлаштування та обов’язки відповіді були розмиті. Тобто робити треба все і одразу, і не зрозуміло стає, що ж це за посада, 10 в 1. Що мене обурило: після телефонної розмови (навіть без очної зустрічі) HR почав вимагати довідки ОК-5 та ОК-7, та витяг з Дії, чого не має права робити, адже там міститься конфіденційна інформація! Типу компанія хоче подивитись скільки відрахувань було зроблено за весь час моєї трудової діяльності.Це порушення прав, згідно чинного законодавства! Я одразу відмовила в наданні таких документів, адже ми навіть не знайомі та про співпрацю не домовлялись. Це просто буда телефонна розмова. HR відповіла одразу, що далі розмову вести нема сенсу, бо в
них такі «внутрішні правила».
Нікому не рекомендую дану компанію!