СВІТ ПАРКЕТУ

СВІТ ПАРКЕТУ

Світ Паркету — широкий ассортимент напольных покрытий в Украине.

Отзывы о работе в СВІТ ПАРКЕТУ, зарплаты, вакансии

1. 24 июля 2025

@ Гость , Наш підхід працює — попри емоційні «однозначно ні» окремих учасників, більшість кандидатів успішно проходять далі або з гідністю приймають відмову.

Так, ми свідомо проводимо перший тур одночасно для кількох суміжних посад. Це дозволяє швидко побачити реальну мотивацію та живу реакцію, а не просто переказ резюме.

Наш рекрутер знає свою справу, і ми добре знаємо, кого шукаємо. Дякуємо за участь.

2. 24 июля 2025

@ Гость , Вітаємо! Ми цінуємо думку кожного, навіть якщо вона емоційна. Групова онлайн-співбесіда — це наш свідомий вибір, і більшість кандидатів сприймають її позитивно.

Наші рекрутери — досвідчені фахівці, і ми повністю підтримуємо обраний стиль проведення співбесіди, а якість продукції та послуг відповідає рівню компанії, яка понад 23 роки впевнено тримається на ринку.

3. 24 июля 2025

@ Гость ,
    Дякуємо за ваш коментар. Ми свідомо обираємо груповий формат для першого туру — це ефективно як для нас, так і для більшості кандидатів. Більшість учасників залишаються задоволеними, отримують відповіді на запитання та проходять далі.

Наш рекрутер має достатній досвід. Ми чітко розуміємо, кого шукаємо, і оцінюємо не за зовнішністю, а за цінностями та підходом до роботи.

Якщо саме вас не влаштовує наш формат — цілком можливо, що справа не в ньому. Бажаємо вам знайти компанію, яка достойно оцінить Ваші здібності.

4. 24 июля 2025

@ Гость ,
    Дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Ми дійсно проводимо перший тур у груповому онлайн-форматі — це дає можливість кандидатам отримати максимум інформації про компанію, і нам — побачити реальну зацікавленість.

Попереду — індивідуальні етапи для тих, хто проходить далі. Ми цінуємо час кожного, але також очікуємо взаємної поваги. Формат обираємо не для «обезличивания», а для ефективності.

Не всім підходить наш стиль — і це нормально. Бажаємо вам знайти команду, яка вам ближча по духу.

5. 15 июля 2025

Вітаю! Співбесіду проводять одночасно на 2 різні посади, не володіють методом групової співбесіди. Всі мають щось про себе розповісти, і можуть ще якесь питання задати, для всіх різне. Групова співбесіда не так проводиться. Некваліфікований рекрутер. Сподіваюся, компанія розуміє кого шукає))), враховуючи, що компетенції не виявляли. Мабуть, обирають за обличчям.

6. 15 июля 2025

Підтверджую враження від незрозумілої групової співбесіди та непрофесійної роботи так званих «рекрутерів». Дивує економія на персоналі — особливо з огляду на завищені ціни на продукцію та послуги, які потребують серйозних зусиль у просуванні.

7. 15 июля 2025

Реально дивна компанія .Проводять співбесіду групову онлайн на менеджера з персоналу та менеджера з продажу одночасно. А кандидати переказують резюме . Питання для всіх різні і некваліфікований рекрутер , який десь нахватався загальних фраз. Однозначно Ні

8. 3 июля 2025

Була неприємно вражена , запросили на співбесіду у Googl Meet, на співбесіді он-лайн було 9 осіб за різними вакансіями, про це не попередили. Сиділа слухала кандидата на лінійну посаду помічника менеджера з продажу 20 хвилин. Легко порахувати , скільки тривала така співбесіда. Кандидатів не поважають. Формат співбесіди такий, аби «обезличить» рос мовою людину. Ви-маленьке віконечко у смарті! Не сподобалось!

9. 23 августа 2016

Стабильная компания, директор киевского филиала большой профессионал и порядочный человек, что редко встретишь в наше время. Уважительное и внимательное отношение как к своему персоналу так и к своим покупателям. Желаю им развития и процветания!!!

Добавьте зарплату в компании СВІТ ПАРКЕТУ

Добавить отзыв о работодателе СВІТ ПАРКЕТУ

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании СВІТ ПАРКЕТУ?