Технокомплекс

ТОВ «Фирма «Технокомплекс»

Отзывы о работе в Технокомплекс, зарплаты

1. 14 марта 2019

Замуж максімка її і б/у забере,він ще той лох за бабки і душу продасть, Єліс ніжки гарно роставляє,не встидалась на Новий год Ар-ку дати при усіх шо це бачили!!Тепер вона королєва на фірмі бо одна осталась і хвастається що максім на крючку у неї тепер.Разом будуть бабло тягать.Дорогу молодьожи!Технокоплекс рулить!ЦЕ ДНО.

2. 4 июня 2018

Власники, якщо Ви стомились і у Вас вже не має сил. Продайте бізнес?

3. 19 мая 2018

@Любочка, та там не прото у любімчиках Альона Кравець, а прямо дружина! Виконує деякі обов’язки дружини, голова не болить! Як не соромно молодшій дівчинці таке робити? Хто ж таке заміж візьме????

4. 13 апреля 2018

Ого,як тут живенько,переписка ціла!Фірма непогана,на плаву тримається,СС нормальний мужик,професіонал,витягнув фірму нормально,інакше його б не тримали там

5. 13 апреля 2018

@Любочка, він два слова зв’язати не може,казала клієнтка.Може водієм взяли?Бо до медрепа йому аж ніяк не дотягнутись,тупий. Мені то все чесно ні до чого розбиратись в цьому,але нащо портити імідж Славна таким отморозком,соромно просто,бо я колись там частину і своєї душі вложила.Надіюсь,ВГ читає інколи відгуки тут.Та й впевнена,клієнти жалітимуться,то точно.

6. 13 апреля 2018

@Анон,п…..ць! СС старіє значить,втрачає нюх професіоналізму і бдітільность. Я знаю його ще з сивих давніх времьон,СС дядько хоч і противний,але чесний.А тут даже не знаю….чого так ризикує.Похоже,директор точно не знає,шо синочка проштовхує свого за дєнєжку фірми…

7. 13 апреля 2018

100% син його. Точно . Я в бухгалтерії справки наводила.І НА ФІРМІ НЕ ЧИСЛИТЬСЯ.Але лазить по клієнтам з тою мордастою.Чого б вона його водила просто так.Значить в долі.А клієнти потім ржуть і плюються вслід їм!Він не медик.Але то не так важно врешті решт,просто пацан тупить реально і *удак,тільки й заслуги,що батькові погони носить,бо сам ніхто.

8. 13 апреля 2018

я особисто поважаю СС,бо помагав колись стартонути мині,але той син його ще колись був злодюжкою і непутьовим,думаю,то неправда,він врядлі сином своїм портив би репутаціє фірми і свою,може,то хто другий ходить з альоною.СС і ВГ завжди проврдять співбесіду і не беруть отстойніків,то я точно знаю,ну хіба шо операторами.

9. 13 апреля 2018

,зая,я знаю.То Альона,вона якоїсь циганської крові,страшненька така,але шеф Афанасенко тримає її у любімочках.ВОНА бита дівка,але строїть скромняшечку із себе,а синок той хіба медик?

10. 13 апреля 2018

ВГ,ви що там у своєму склепі геть нічого не бачите? Спілкувалась на днях з клієнткою,розумною інтелігентною особою,вона в шоці,прийшла медпр.з якимось нариком,неголений,запах неприємний,та головне рівень нижче примітивного!З яких це пір є парним відвідування!я робила на фірмі хоч і давно,то дуже дбали про наш зовн.вигляд а ще особливо рівень спілкування.Навела справки,а то УВАГА! синуля СС .Ні освіти,ні досвіду,ні вигляду!ото іміджу фірми додає!ВГ схоже про то не знає.Та дєвочка медрепка теж не блєщет інтелектом і мордочка страшна,ну а в папі з наріком,то без слів.Відмиває таткові грошенят…каже моя клієнтка,шо вже геть вимерли медрепи як динозаври,раз посилають такий позор!!!

11. 20 февраля 2018

Вы знаете сижу читаю и в тихом ужасе, ведь ничего не поменялось. Но вот комментарий относительно не качественной продукции ложь. В том то и дело, что продукция классная, качественная, только нужно понимать одно мы работаем чтоб получать за это деньги, увы это не относится к руководству, процент бонуса меняется ежемесячно, причем совершенно мизерный, ставки минимальные (и действительноу у всех разные, тут сразу понятно кто спал с Афанасенко, а кто нет).
    Самое страшное, что директора не знают, но скорее не хотят знать все подмости которые происходят внутри компании.

12. 23 мая 2016

Не компания ,а террариум.Здесь нет понятия человеческий фактор.Медпредставители просто раб.сила .Идут по трупам к достижению цели.Плюс кидают на деньги.Очень жаль потраченного на эту компанию время и здоровья.

13. 5 февраля 2015

Брехня, брехня, мільйони раз — брехня!!!
    Це слова керівництва, яке саме себе хвалить, бо нікому хвалити!!!
    Як жаби з анегдоту:
    Сидять на болоті дві жаби — матір і донька. Аж раптом длнечка-жаба говорить:
    — Ой мамо як нас люди хвалять, як хвалять!!!
    Мати:
    — А хто???
    Донечка-жабка:
    — Та Ви мене, а я Вас! :)))
    Так і тут.
    Є офісні працівники зовнішньої служби, тобто працівники відділу маркетингу: начальніка — Сергійко Афанасенко, бригада близьких підлеглих — Оленка, Оленка, Наталя і Алінка та «Великий» регіональний менеджер — Оксаночка — це ЕЛІТА, яка типу працює, але також розважається, ходить у театри, виставки, їздить до Львова на розваги та у інші міста України, — отримуючи на свої витребеньки кошти від генерального директора і співвласника компанії — Вадима Германовича Мазілкіна.
    Так от, як сказано вище, є ЕЛІТА, а є Чорна робоча сила (Раби) — медичні представники у регіонах. Останні працюють півтора з хвостиком місяці, чекаючи зарплату за попередній місяць, розраховують на один розмір ЗП і бонус, а потім виявляється, що бону їм рахують лише від приросту продаж постачальників у регіоні (дистрибюторів), сумарна доля ринку яких складає лише третину від загальних продаж у регіоні. І, до речі, майте на увазі, що шановний свободівець Сергійко (оскільки нібито є депутатом Обухівської ради від ВО «Свобода»), може виплатити Вам ЗП і через два місяці Вашої роботи, що є прямим порушенням чинного Законодавства України і може тягнути за собою адміністративну і кримінальну відповідальність.
    Але настане час, коли у генерального директора відкриються очі і він прийме міри до афериста — Афанасенка Сергія Степановича, — людини, яка привласнює собі чужі ідеї та реалізацію цих ідей, привласнює собі бонуси і ЗП «Чорноробочих» (медичних представників), а особливо останнім часом, оскільки віднедавна потрібно годувати чотирьох дітей, наймолодшій кілька місяців, людини, яка краде кошти компанії, краде її продукцю!!!
    Подумайте шановні медрепи чи варто витрачати свій час на роботу у цій компанії, поки тут працює безсовісна скотина на посаді керівника відділу маркетингу — Афанасенко Сергій Степанович!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14. 13 января 2015

Хуже человека чем Афанасенко С.С. на фирме Технокомплекс не существует, а возможно даже и за пределами данной компании. Когда-нибудь руководство компании(они же учредители)поймут свою ошибку выбрав именно его на руководящую должность, его достоинства состоят из предатальства, подлости, подставы, ненависти и умением преподносить себя над подчиненными унижая их в самых непристойных образах. Он прячется за ВО «Свобода» и только утверждает что пойдет защищать Украину, а сам прячется за «юбками» женщин. И руководить он может только «бабским» батальоном, в частности теми кто из-за семейных обстоятельств не могут ему достойно ответить. Так что прежде чем пойди работать в компанию «Технокомплекс» в частности под руководство Афанасенко не 10 раз, а 53 раза подумайте!!!!

15. 7 июня 2013

Він і зараз продовжує тягати продукцію ТК з Алою ч/з якісь там СПД-ФОП. Щодо інтимних відносин-ЦЕ «ЧИСТОЇ ВОДИ» ПРАВДА. Я І досі знаю призвіща і регіони в яких працюють представники, які з ним у інтимних стосунках заради роботи. З приводу «Високопоставленого Керівництва», яке буцім-то не знає, що робить оце «чюділо»- афанасенко С., хочу сказати, що всі добре знають його маньоври і те, шо витворяє. Просто вміє себе так оправдати, що навіть генеральний і Артьоменко думають-да дійсно, такий оббреханий. Компанія — отстой, мені навіть, соромно, що довелось працювати в такій компанії, через те, що, зараз і не можу навіть язик повернути, щоб сказати про пріорітети компані своїм клієнтам, так само і про продукцію- пакети розклеєні, не стерильні. Замовлені комплекти нові, чекати потрібно по 3-4 місяці. КУДИ вони катяться — у прірву. Засновники компанії: — ВИЖЕНІТЬ З РОБОТИ АФАНАСЕНКО С.С., НАЧАЛЬНИКА маркетингового відділу. Він вже достатньо заплямував репутацію Вашої фірми.

16. 10 апреля 2013

мне вот интересно, а почему за сколько лет работы здесь никто не затащил этого такого плохого дядю в кабинет к руководству и не открыли глаза по полной программе предъявляя претензии личного и профессионального характер от каждого сотрудника/представителя, все вместе собраться и сделать ТЕМНУЮ!!! что-бы он на всю жизнь запомнил (мягко говоря)?
    почему все молчат?
    люди кого Вы боитесь? — руководства? так оно и не реагирует по причине того, что все молчат!!!!!!!
    сколько будут затыкать рот обычным работающим здесь людям (регионы, Киев), они ведь работаю почему-то? — значит им нравиться их работа, устраивает продукт, который они продвигают, и не смотря на моральных уродцев они РАБОТАЮТ!!!!!
    И единственное что держит нас здесь всех, это отношение ВГ к каждому сотруднику и только ВГ. Это его детище, в которое он вложил всю свою любовь!!
    Так почему же мы сами даем власть ССовцам, простилая красную дорожку! Давайте не будем молчать!!!!!!!!!!!!!!!!!! И только тогда что-то измениться!

17. 29 марта 2013

Отже щодо фірми… По-перше, ставлення керівництва до підлеглих (як до працюючих в офісі, так і до звичайних робітників) порівняно з пепередніми роками змінилось в гіршу сторону: є Пани, а є чернь/робітники. По-друге, вашу працю тут ніхто не оціне: хто бігає та кланяється перед керівництвом, привласнюючи чужі заслуги або створюючи видимість роботи (або ж вам поталанило бути родичем) — ті звичайно отримають набагато більшу зарплатню та очікувані її підвищення. Керівництву зовсім нецікаво, чи є у вас на чому працювати (технічні засоби), чи є способи покращити та автоматизувати роботу — справляєтеся та й годі. Щодо керівника відділу маркетингу — Афанасенко С.С. — людина, якій начхати на вас, особливо якщо ви знаходитесь під його керівництвом, оскільки люди поділяються на 2 типи: ті, хто приносять фірмі гроші (на цих він має менше впливу) та ті, хто просто перебирає папірці (тобто працює в офісі). Коли йому щось потрібно — будуть і подарунки, і премії, і слова подяки, але тільки один прокол і ви дізнаєтесь, яка це неприємна,підла, безкультурна, лицемірна людина, що йде по головам. А якщо ви не з Києва або працієте не в Києві — то дізнаєтесь,що ви самі дослівно: «із забитого хутора», хоча сам він виходець із селища поблизу Черкасс. Також те, що він не здатен зробити, або просто лінь займатись — це передає більш освідченим підлеглим, грубо кажучи, перекладаючи власну роботу на чужі плечі. По-третє, зарплата в конвертах, в обхід діючого законодавства.

18. 2 февраля 2013

Да…..Афанасенко еще тот маньяк,его лечить надо .Он девушкам предлагал секс за повышения зарплаты,при мне уволилось из-за него 3 . А сколько он товара с фирмы вместе с Аллой таскали, а нас за маленькие ошибки штрафовал (врезал зарплаты). За какие деньги он себе такой дом построил???? Короче, падлец.

19. 29 декабря 2012

«Його вислови, низькоморальні, неосвідченні стосуються особисто тільки його».

20. 29 декабря 2012

афанасенко не человек, а ***. Он не знает значения слова «ЛЮДИ».

21. 27 декабря 2012

Даная компания живет еще девяностыми,особенно что касается зар/платы в конвертах,и ту иногда не выплачивают,что продашь за наличку то и имеешь.

22. 25 декабря 2012

Могу сказать одно что,эта компания не постоянная,постоянно меняет правила игры,к людям работающим в технокомлексе, относятся как к дешовой рабочей силе, особенно Афанасенко,аферист з большой буквы,

1. 29 декабря 2012

«Його вислови, низькоморальні, неосвідченні стосуються особисто тільки його».

Добавьте зарплату в компании Технокомплекс

Добавить отзыв о работодателе Технокомплекс

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Технокомплекс?