Три Максимум

Отзывы о работе в Три Максимум, зарплаты

1 2 3
  1. 28 декабря 2021

В цій компанії знайшли мені ту саму роботу, на пакування червоної риби,саме зараз тут працюю. Робота біля моря, дуже гарно тут. Житло чисте і комфортне. Зараз хочу ще, щоб дочка теж приїхала сюди до мене працювати, як буде місце. До цього скільки раз їздила, а така вакансія мені попалася вперше.

2. 15 декабря 2021

Поїхала цього літа перший раз закордон.Останній рік навчання, а платити було нікому. Робота закордоном був мій останній шанс. Боялася їхати, бо від однокурсників наслухалася про всякі обмани. Вибору то не було. Поїхала від Три Максимум. Довго підбирали мені вакансію, бо я у всіх сумнівалася, чи витримаю. Але в результаті було все не так страшно. Робота мені підійшла. Не знаю чи ще раз би поїхала закордон, але мій перший досвід був позитивний.

3. 12 октября 2021

Компанія «Три Максимум» допомогла мені з роботою в Польщі. Знайшли вакансію водія СЕ. Їздив по Європі, побачив трохи світу ну і заробив класно. Зараз відпочиваю і вже знову роблю візу в цій компанії.

4. 11 октября 2021

Звернулася до даної компанії у пошуках роботи. Менеджери все ретельно пояснили, допомогли оформити візу та всі документи. Поїхала працювати на кондитерський завод. Умови хороші, робота не дуже важка. Все, як і обіцяли. Наступного року поїду також.

5. 7 сентября 2021

@ Мила ,
    Ви ж можете не заповнити ці дані) Ви ж не в суді)))

6. 2 сентября 2021

Сьогодні приїхав на роботу , умови людські . Куратор зустрів навіть, по оплаті побачимо далі але поки все склалось вдало

7. 15 августа 2021

Дякую.все влаштовує, робота нормальна. Документи зробили швидко, та все вірно. Працюю на бедрьонкі,Жабкі зараз бо там оплата краща

8. 19 июля 2021

Сьогодні знайти нормальну компанію дуже важко Багато хто забирає гроші і кидає. Але не цього разу. Натрапив на цю компанію через хорошого знайомого. Прийшов на офіс, доступно все поясили. Обрав Польщу. Зараз працюю на складі Бідрьонка. Поки все влаштовує.

9. 9 мая 2021

Ужас а не компания. Всё, что говорят не соответствует действительности. Пока ты в Украине то всё хорошо и гладко, как только выезжает за пределы начинаются мутки. Командировочные документы поддельные, за это получаешь депортацию. Выкинутые на ветер деньги, время и нервы. Никому не рекомендую с ними связываться.

10. 1 апреля 2021

Поїхала на Бєдронку у Польщу з чоловіком через агенцію Три Максимум. Чоловік працював карщиком, а я сканувала товар. Працювали по біометрії, шкода що не по візі, так як робота непогана, і тоді б більше заробили. Але загалом хочу подякувати компанії за допомогу в пошуку роботи.

11. 30 марта 2021

Поїхали з подругою на ДХЛ від Три Максимум. Знаєте, от мені сподобалася робота, по-перше і платили добре по 15 злотих за годину, так ще й роботота не така важка. Я упаковувала канцтовари, а подруга клеїла етикетки. Окрема подяка компанії за оперативну роботу та хороше консультування

12. 16 марта 2021

Нет у их тех вакансий, которые предлагают. В результате человек попадает туда, где есть место в польской агентуре. Сам так попался на мошенничество. А ще банят своих недовольных клиентов, удаляют из своих приватных групп, и естественно не возвращают денег. Мошенники

13. 23 февраля 2021

Поехал водителем категории В от етой компании. Ездил Варшава — Берлин. Мне понравилось! Заработал хорошо, мы даже с женой купили машину.

Благодарен компании за ответственную работу и помощь в трудоустройстве. Теперь рекомендую своим близким и друзьям.

14. 4 февраля 2021

29 января 2021 в 13:05 я отправил предоплату на имя Єремчук, ровно 750 грн. В 16:01 я попросил возврат и вместо того, чтобы мне сразу отказать они отправили меня у управляющему, который тупо заигнорил. 4 февраля мне написал другой менеджер, якобы сом документы уже в работе и о возврате речи быть не может. Мелочно и тупо за 750 грн заставлять меня унижаться перед вами. Скрины прикрепляю к своим словам.

15. 29 января 2021

Нарешті знайшла компанію, яка працевлаштовує на перевірену роботу! Вдячна, що, коли я звернулася, мені менеджер повністю все проконсультував, супроводжував на кожному етапі працевлаштування. Дякую за відповідальну роботу!

16. 29 января 2021

Люди, не треба жалітися, що от в Польщі мало платять! Скажіть, будь ласка, чого тоді взагалі їхати на роботу, щоб потім нити? Я в Україні маю стаж 20 років медсестра. Та заробляла копійки. А ще з тією ситуаціє коронавірусу… Зарплата не суттєво зрозла, тому все кинула і поїхала через три максимум в Польщу на роботу. Зараз отримую на складі 14 злотих за годину. В Україні я б так не заробила. Тому хочу і за це подякувати агенції 3 максимум за добросовісне працевлаштування. Мені ви багато допомогли!

17. 30 декабря 2020

Перед Новим роком зробили з чоловіком усі необхідні документи через 3 Максимум. Маємо якраз після Нового року поїхати у Польщу на виробництво морозива. З оформленням документів не було проблем, все швидко, якісно. З роботою думаю теж буде все добре, адже через дану компанію їздив мій брат, і залишився задоволеним.
    Загалом компанія відповідально ставиться до своєї роботи, менеджери постійно підтримують звязок, і ціни адекватні. Рекомендую всім, хто хоче влатуватися на роботу за кордоном, а не хвилюватися та переживати.

18. 15 декабря 2020

Люди, от чесно, я стільки агенцій обійшла, щоб знайти, там де реально пропонують хорошу роботу, а не втюхують те, що треба відразу продати. І що я скажу, три максимум — це компанія, яка допомогла мені підібрати хорошу вакансію, а також я до них приходила на офіс, все мені гарно пояснювали. Я від цієї компанії поїхала на збір печериць по біометрії і залишилася задоволена. Заробила непогано і вдячна!

19. 15 декабря 2020

@Денис, Доброго дня, Денис! Ви звернулися до нас ще у лютому з бажанням працювати на роботі в Чехії. Ми Вам підібрали вакансію і розпочали підготовку документів. Проте ніхто ж не знав, що розпочнеться карантин у зв’‎язку з коронавірусом, і Чехія закриє свої кордони.
    Ваше запрошення прийшо вчасно, та у зв’язку з тим, що Чеське консульство було зачинене, відповідно відкрити візу по тих документах не можна було. Наша компанія переподала Ваші документи для виготовлення нового запрошення, адже термін дії попереднього минув. Та через пандемію COVID-19 черги на подання документів на чеське консульство були на два місяці вперед. В подальшому Чехія запровадила реєстр через банківську систему. Звісно, термін дії візи скоротився. Та в цьому проблеми немає, так як роботодавець запевнив, що по візі Ви зможете перетнути Чеський кордон та по ній офіційно почати працювати, а в подальшому зможете працювати по біометрії ще 90 днів. Також нами була запропонована вакансія, де Ви зможете більше заробляти, та звісоно остаточне рішення за Вами.
    Ми розуміємо, всю Вашу ситуацію і постійно надавали підтримку. Для нас важливо, щоб кожен клієнт був задоволений, та, на жаль, ніхто з нас не може вплинути на пандемію COVID-19.

20. 11 декабря 2020

@Гость, не ведись. Заплатиш, протріпають нерви, відправлять на роботу куди їм треба, а документи будеш ждати довго

21. 11 декабря 2020

Звернувся перший і останній раз, і Вам раджу подумати перед тим як йти в цю »контору».
    Документи робили більше ніж пів року,а вже як зробили то аж на 1 місяць візи, з їхніх слів, що зможу допрацювати в Чехії по біо». На роботу, яку оформляли документи, не відправили, за годину до від’їзду і другої не оказалося, єдине що могли сказати це »зараз заводи не набирають людей, можемо предложити вакансії на складах», на прохання переробити запрошення, відповідь була що не будуть переробляти, а мені рекомендують їхати по візі на менше ніж на місяць і потім працювати по біо…

22. 10 декабря 2020

Поїхав на роботу в Данію. Окрім того, що швидко зробили документи та допомогли у отриманні візі, я залишився задоволений умовами роботи. Години достатньо, без роботи не був ніколи, жив в комфортних умовах. Роботодавець толковий. Зараз в Три Максимум готую нові документи та після новорічних свят буду їхати ще!

23. 24 ноября 2020

Раніше вважав, що сам зможу знайти роботу за кордоном, без посередників! Але потім зрозумів, що ліпше звернутися в толкову компанію, і все буде безпечно і значно швидше!
    Переживав, чи хоч надійна компанія, тому прийшов до них на офіс. Після консультації і самої обстановки роботи зрозумів, що все добре, сплатив аванс. Документи зробили швидко, допомогли знайти вакансію, і тепер заробляю гарні гроші в Польщі.

24. 19 ноября 2020

Добрий вечір! Можете більш детально описати три максимум, а то я начитався цих супер-відгуків і вже хотів до них звертатись

25. 17 ноября 2020

Їздила опікункою в Німеччину, залишилась задоволеною, їхала не перший раз і працювала з різними компаніями. Ніяких проблем не виникло, все швидко та чітко зробили.

26. 13 ноября 2020

Чудовий спосіб заробити це поїхати на роботу за кордон. Був не перший раз, але останній раз поїхав через Три Максимум. Трохи чекав запрошення, але їхав в сезон. Поїхав на будівництво в Швецію. Задоволений усім, умовою праці, кількістю годин, проживанням. Всім раджу

27. 29 октября 2020

5 років працювала опікункою і шукала для себе роботу, звернулась у Три Максимум. Страшно довірити все компанії з якою працюєш перший раз, але дуже щаслива що натрапила на цю компанію! Підібрали роботу і все детально розказали, Документи були готові швидко, задоволена роботою. Думала вже не буду їздити на роботу за кордон, але напевно ще поїду

28. 26 октября 2020

Поїхав від них на будівництво до Швеції, їхав перший раз і дуже вдячний за детальну консультацію від менеджерів. Робота важка, але платять відповідно, радий що наважився поїхати за кордон та підзаробити. Порадив цю компанію сестрі, зараз вона в Польщі на складі, теж задоволена!

29. 19 октября 2020

Якщо ви хочете поїхати на дійсно перевірені вакансії і не ламати собі потім голову, що вас обдурили, тоді це точно в три максимум! Уже 3 роки їзджу через них і все ОК!

30. 19 октября 2020

Знайшов цю компанію на фейсбуці, прочитав про них на сайті і вирішив ще й зайти на офіс, щоб пересвідчитися. Так ось що скажу, працюють вони добре, консультації теж компетентні, є ліцензія, все перевірено. Ми з дружиною вирішили від 3 максимум поїхати на склади. З працевлаштуванням теж не було проблем, тому ми залишилися задоволені.

31. 13 октября 2020

Долго я решался ехать на работу в Данию на стройку. Так как цена трудоустройства недешёвая. Но, все же, в Польшу не очень я хотел, поэтому решил ехать на эту вакансию. И правильно сделал, заработал в три раза больше, делал внутренние работы. Спасибо! В другой раз буду вновь к вам обращаться

32. 13 октября 2020

Обошла уже пятое агентство, и все одно и тоже предлагают, а я хотела работу интересную, что-то связанное с творчеством!
    Я по специальности флорист, в Украине уже 10 год подряд работаю, создаю разные композиции, увлекаюсь цветами.
    И конечно, ехать собирать клубнику или мыть полы я не хотела. А в три максимум к моей потребности подошли охотно, помогли устроить на роботу в Польшу, создавать икебаны. И знаете, уже через три недели работы, меня начальник повисел и даже выплатил премию! Я осталась очень довольна и рада, благодарна 3 Максимум за ответственно работу!

33. 9 октября 2020

После этого карантина только одни проблемы!!! На Украине работы толковой нет, или работай за копейки. Решил ехать за границу, чтобы больше заработать. Обратился в три максимум, чтобы помогли с трудоустройством. Так они мне все Польша, Польша… А я хотел в Германию или в другие страны Эвропи. Но, менеджер мне подобрал вакансию в Бельгию строителем. Вот уже месяц как работаю, все отлично, я доволен! И главное зарплата больше как в Польше, а про Украину я вообще молчу.

34. 9 октября 2020

Ну що, правду мені казали друзі, що краще їхати через компанію уже перевірену, щоб потім не киданув ніхто. 3 Максимум допомогли з працевлаштуванням, їхав я по біометрії монтажником гіпсокартону. Зарплата доволі непогана, я за 3 місяці заробив і на ремонт квартири і нові меблі, дружина взагалі рада. Тому уже раджу з власного досвіду, що тут вам поможуть і роботу хорошу підберуть.

35. 7 октября 2020

Робота мені дуже сподобалася, так як я вперше їхала, мені допомогли з документами, зробили візу, і я змогла працювати пів року у Польщі. Надалі планую поїхати у Голландію або в Німеччину, бачила, що три максимум теж працевлаштовує в ці країни. Можливо, хтось уже їздив в ці країни то порадьте вакансії?
    Але хочу знову їхати через 3 максимум, хоч буду впевнена, що їду на хорошу роботу.

36. 6 октября 2020

Поїхала з чоловіком на роботу на склади у Польщу. Робота не скажу, що легка, адже працювати по 10 год. А я раніше в Україні взагалі була домогосподаркою, тому без звички мені на початку було трохи складно.
    Та невдовзі я втягнулася, і робота навіть подобатися почала. Заробила я добре, житло безкоштовне, тому я задоволена. Чесно, в Україні так би не заробила. Фірма мене легально працевлаштувала, допомогла на кожному етапі, за що я їй дуже вдячна.

37. 6 октября 2020

ТриМаксимум, а ви в курсі, що тут є функція побачити всі відгуки від одного автора? Тому перестаньте собі написувати хороші відгуки. Люди вже давно знають хто ви і що ви.

38. 28 сентября 2020

Ой, люди, я думала, що за кордоном буде легше працювати, а як виявилося, то не так! Минулого року я поїхала через іншу компанію, відправили мене мити підлоги в будинку після стройки. А фактично, там жінкам не просто треба було мити, а й все відчищати, відшкрябати. Робота йшла довго, платили копійки. Таку вакансію я сама знайшла, хотіла безплатну, тільки за документи заплатити. Цього року я так експерементувати не захотіла, а підійшла до вибору роботи ретельно. Пройшла декілька агенцій у Рівному і зупинила свій вибір на Три Максимум. По-перше, у мене вже дві подруги їздили через цю агенцію і залишилися задоволені, а по-друге, вакансії у них перевірені, тому не відправлять на край світу мухамори збирати. Допомогли мені обрати вакансію, вирішила поїхати на склад Натура. І чесно, ця робота спокійна, я пакувала косметику. Порівняно з минулою роботою, це небо і земля, я навіть так не втомлювалася. Заробила я теж більше і жила в хороших умовах.
    Тому я зробила такий висновок, ліпше уже заплатити за ту вакансію і поїхати на толкову роботу, де в рази все окупиться, ніж шкодувати і їхати не зрозуміло через кого і безплатно, а потім мучитися.
    Три максимум це люди, які мають совість, і допомагають чесно в працевлаштуванні, тепер і не дивуюся, чому мої знайомі теж були задоволені, тому рекомендую усім.

39. 25 сентября 2020

Поїхала на пакування печива від цієї компанії. Робота була у Лодзі, треба було розподіляти печиво на порції, його пакувати та працювати на лінії. Оплата була хорошою, отримувала по 15 злотих за годину. Робота мені сподобалася, так як я заробила добре і така зайнятість навіть приємна. З документами теж не було проблем, і житло непогане, тому велике дякую!

40. 21 сентября 2020

Поїхала на збір грибів у Голландію від Трьох Максимум. Раніше їздила у Польщу, а це вирішила вже кудись дальше поїхати. І знаєте, я значно більше заробила. Хоча дорога така довга, але умови проживання навіть кращі. Я звісно дуже втомлювалася, бо нахапала багато годин і понаднормових. Але роботодавець навіть премію високу мені оплатив. Тому люди, якщо хочете реально заробити, треба пахати.

41. 18 сентября 2020

Поїхала з чоловіком на роботу у Польщу на автомобільний завод Hutchinson. Чоловік формував трубки з пластикових заготовок в спеціальні термоформи, а я контролювала якість продукції та пакувала. Роботою ми задоволені, адже за житло не платили, воно безкоштовне, оплата теж непогана 14,5 злотих за годину.
    З оформленням теж не було жодних проблем. Тому, якщо їхати у Польщу на роботу, то це непоганий варіант. На наступний рік плануємо з чоловіком їхати через цю компанію у Німеччину чи в Швецію, де ще більш оплачують.

42. 16 сентября 2020

Як мені сподобалося працювати на складі та фасувати косметику. Робота неважка, а заробити теж можна непогано. Поїхала я влітку по біометрії з подругою, бо хотіли у вересні вже повернутися на навчання. Тепер і навчання в універі оплатили і кошти ще залишилися. Дякуємо! Склад Натура — це дійсно хороша робота!

43. 14 сентября 2020

Якби я знав, що так все швидко буде, то відразу звернувся до три максимум. Залишив свою заявку на їхньому сайті, просто номер телефону, відзвонили, спочатку проконсультували та розповіли ,які в них є актуальні ваансії. Я захотів поїхати тапіцерем працювати (обшивати меблі), бо цим уже займаюся 5 років в Україні.
    Зарплата висока, і умови роботи хороші, забезпечив роботодавець безкоштовним житлом. Допомогли мені з працевлаштуванням на совість, і я теж працює старанно. За останній місяць навіть отримав премію.

44. 10 сентября 2020

Звернулася у цю агенцію, щоб влаштували мене працювати у Польщі. Спочатку знайшла їх в інтернеті, а потім ще, коли дізналася, що моя знайома теж їздила через цю компанію і залишилася задоволена, то сумніви у мене зникли. Поїхала помічником повара на кухню. Робота виявилася не така й важка, а так як я дуже люблю готувати, то робота мені й сподобалася. Колектив поляків ще й виявився приємним, я навіть польську розмовну мову підтягнула. Заробила теж добре, тому рекомендую їхати через цю перевірену компанію.

45. 7 сентября 2020

Я сам с Одессы, но в Ровно ездил к родственникам в Ровно и узнал про агенцию Три Максимум. Моя тетка уже второй год ездит в Польшу на роботу через них. Впечатления остались хорошие. Ну вот и я думаю, уже проверенно, почему самом также не поехать на работу. Начал с Польши, они мне подобрали

46. 7 сентября 2020

Работу предоставили хорошую, зарабатываю в Германии по 11 Є в час на внутренних работах. Жилье также меня устраивает, есть все удобства. С оформлением документов не біло проблем. Я остался доволен работой этой компании, поэтому рекомендую.

47. 3 сентября 2020

Рада, що довірилася цій компанії, адже допомогли мені з працевлаштуванням від а до я! Вакансію обрала на Бєдронку, заробила добре! Доїзд до місця роботи, житло, все забезпечено. Якщо і надалі їздитиму на заробітки, то тільки через Три Максимум.

48. 27 августа 2020

Поехал летом с девушкой на работу собирать малину. Обсервацию проходили на поле, так что 2 недели мы успешно зарабатывали. Так вот, что я скажу, собирать малину в принципе несложно, но приходится целый день над солнцем работать. Девушке часто болела голова. Но жильем мы остались довольные, бесплатное, поэтому удалось больше сэкономить. Компания трудоустроила на совесть, в следующем году планируем также ехать через три максимум, только уже по визе, чтобы на дольше остаться на работе.

49. 27 августа 2020

Конечно, я думал, что работа за границей будет несложной, не нужно очень напрягаться, работаешь себе на складе и просто стоишь за конвейером. Но оказалось, что по 10 часов работать для меня оказалось утомительно. Но в свои 20 єто первый опыт моих заработков и я уже успел неплохо заработать денег. Компания меня легально трудоустроила и без лишних приключений, так что я им благодарен.

50. 26 августа 2020

Вирішили з подругою поїхати по біометрії поїхати на роботу у Польщу, щоб трохи заробити перед навчанням. Треба було ще оплатити 1 рік в універі. Робота неважка, потрібно було збирати лохину. Це така американська велика чорниця. Залишилися задоволені, так як нам забезпечили повністю безкоштовне житло, отримували по 16 злотих. Рекомендуємо!

1. 21 июля 2020

Агенство кидал и аферистов, остерегайтесь !!! Сами пишут себе хвалебные отзывы!!! Если вы мазохист то обращайтесь к ним, они вам гарантируют и штраф и депортацию, и прочие виды извращений!!!

2. 19 октября 2020

Добавьте зарплату в компании Три Максимум

Добавить отзыв о работодателе Три Максимум

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Три Максимум?