Ми — медіакомпанія Unicorn Media — одні з найбільших творців розважального контенту на YouTube. Наша головна мета — це надихати і розважати людей по всьому світу. Отзывы о работе в Unicorn Media, зарплатыДобавьте зарплату в компании Unicorn MediaДобавить отзыв о работодателе Unicorn Media Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Unicorn Media?
Компанія переживає системну кризу.
Взимку 2025 відбулося масове скорочення, а після блокування основних YouTube-каналів влітку 2025 очікується нова хвиля звільнень. Атмосфера всередині важка, керівництво відкрито не говорить про реальні причини, співробітники перебувають у “підвішеному стані”.
Пріоритет не в професіоналізмі.
Під час скорочень залишали “своїх людей”. Вирішували зв’язки, а не навички.
Система анкет перетворилася на інструмент тиску.
Формально вони були створені для зворотного зв’язку, але насправді стали способом доносів. Якщо “свої” писали скарги — людину могли покарати чи навіть звільнити за дрібниці. Колектив став токсичним, довіра між людьми зникла.
Більшість вакансій на сайтах — вітрина.
Вони постійно висять та регулярно “оновлюються”, щоб створити видимість набору. Насправді це тимчасова робота максимум на кілька місяців. Кар’єру тут не збудуєте: компанія розпадається, перспектив немає