Ми продуктова IT-компанія, яка щодня цифровізує та перетворює Україну на лідера у диджитальній сфері. А наші інноваційні продукти суттєво економлять українцям робочий час.
Що ми робимо?
Сервіс цифрових рішень для бізнесу «Вчасно» — це улюблений цифровий партнер для понад 1 000 000 українських компаній (серед них: Нова Пошта, Glovo, Uber, Bolt, Portmone, OLX, Delivery, Rozetka, Сільпо, Monobank, Київхліб і багато інших).
Місія Вчасно — перетворювати роботу з документами на свято 🎉
Надсилати документи поштою вже не в тренді, зараз це робиться у декілька кліків у нашому зручному «Вчасно.ЕДО»
Програмний РРО «Вчасно.Каса» турбується про українських покупців та бізнес. Сервіс полегшує процес фіскалізації та видачі чеків.
«Вчасно.КЕП» — це надійно захищені електронні підписи, які дозволять швидко підписати потрібний документ.
Ми не зупиняємося та переводимо у цифру документи від ритейлу та логістики до банківської сфери. У цьому нам допомагає сервіс «Вчасно.EDI» для автоматизації бізнес-процесів компаній.
Останній, але не за значимістю, напрям роботи — цифровізація обміну товарно-транспортними накладними (ТТН) та спрощення обліку товарів. «Вчасно.ТТН» акредитований провайдер, а ще надійний помічник тисячі перевізників та постачальників.
Отзывы о работе в Вчасно, зарплаты, вакансии
«Досвід роботи в техпідтримці Вчасно: цифри проти суб’єктивності»
Що дійсно хочу відзначити:
Я щиро вдячна компанії за отриманий досвід та знання, якими зі мною ділилися і в мене залишаються приємні спогади про роботу тут.
Компанія забезпечує чудові умови для роботи — як у сучасному, стильному офісі, де є все необхідне, так і з можливістю працювати віддалено. Офіс облаштований дуже якісно: від сучасної техніки до приємних дрібниць, як-от смачна кава, питна вода, бібліотека, безкоштовний тренажерний зал. Більшість колег — це чудові, приємні люди, з якими було справжнім задоволенням працювати. Компанія вміє створювати свято — круті корпоративи та приємні подарунки для співробітників.
Попри ці чудові умови, робочий процес у відділі технічної підтримки супроводжувався деструктивним підходом з боку керівника технічної підтримки та мав персоналізований характер. Ось лише кілька прикладів:
На особистій зустрічі цей керівник відкрито озвучила позицію про «своїх» та «не своїх» людей. Навіть із застереженням, що вона «може працювати з обома категоріями», сам факт поділу знищує поняття командної єдності.
На моє запитання про об’єктивність прийнятого рішення була отримана пряма відповідь: «У нас немає такого поняття як справедливість”. Більш того, керівник дозволяла собі фрази: чого я тут працюю, що я можу працювати і дзвонити в іншій компанії.
Попри те, що за об’єктивними показниками (максимальна кількість дзвінків та найвищий рейтинг від клієнтів) я була лідером в четвертому кварталі 2025 р., під час нагородження сертифікатами мене було показово проігноровано.
Одним із прикладів маніпуляцій стали претензії до мого стилю комунікації в робочому чаті. Намагаючись допомогти клієнту я виділила запит жирним шрифтом додавши знаки оклику, щоб колеги не пропустили важливий запит в неділю. Замість підтримки ініціативи, я отримала зауваження за «агресію у внутрішній комунікації». Тобто, намагання допомогти клієнту трактувалося через суб’єктивне сприйняття шрифтів, а не через цінність моєї роботи».
Робоча багатозадачність трактувалася як «неповага». В один із пікових моментів, коли я одночасно розмовляла з одним клієнтом та відповідала на лист іншому, я надала керівнику номер телефону для прослуховування розмови (щоб не витрачати час на довгий опис в розпал черги). Це було сприйнято як особиста образа, а не як намагання оперативно допомогти клієнту. Навіть мої спроби врегулювати ситуацію — пояснення, що в моїх діях не було агресії, неповаги та письмове вибачення після зміни за лаконічність були демонстративно відкинуті.
Мої результати говорять самі за себе: найкращі показники опрацювання дзвінків,високий рейтинг від клієнтів та визнаний технічний рівень володіння продуктами, допомога колегам в колективі. Проте мене звільнили одним днем — без попередження та з розмитим формулюванням, що зі мною «важко працювати» та відсутній “зворотній зв’язок”. Це рішення виглядає вкрай суперечливо ще й з огляду на те, що на момент звільнення у відділі був дефіцит фахівців у лінії. Рішення позбутися результативного співробітника одним днем лише підтверджує: особиста неприязнь керівника відділу стала пріоритетнішою за стабільність сервісу та інтереси клієнтів.
Той факт, що мій тімлід готова була дати мені рекомендації, каже сам за себе. Здається, керівнику було просто некомфортно працювати з людиною, яка має результати та не боїться говорити правду. Бути «зручним» виявилося важливішим, ніж бути ефективним. Коли твої показники найкращі, а тебе звільняють через те що «важко» — це завжди історія про особисте ставлення, а не про професіоналізм.
Стільки, скільки етапів співбесід у Вчасно, більше немає ніде. Зазвичай це 2-3 співбесіди. У Вчасно же їх 4-5 і це з великими перервами між кожним етапом. Вам будуть морочити голову цими етапами, тестовим завданням і морозить зворотнім зв’язком.
Добре, що інший роботодавець надав мені офер швидше.
Они меняли юридическое лицо два раза. Первый раз отделились от EVO в 2023 году. В 2024 году сменили название второй раз, с «Табула Раса» на «Вчасно Груп». По рейтингу галер — выше среднего
Тому вони і висять на сайтах. Була на співбесіді у них. Враження не найкращі. Рада, що не стала їх співробітником.
Изучая отзывы клиентов, их тоже очень не много. Как для такой крупной компании, это очень странно. На более маленькие и то бывает больше оставляют.
Я вот думаю, что скорее всего подчищают. Тем более, в сфере IT работают.
Хотелось узнать про работу в компании изнутри. Так много сотрудников и никто не оставляет отзывы?
Вакансий много висит на сайте.
Ребят, поделитесь честными отзывами!