W8 Shipping

W8 Shipping

Транспорт

W8Shipping — официальный представитель аукциона Copart в Украине, самого крупного автомобильного аукциона в США. Американская компания, основанная в 2005 г., с главным офисом в Лос-Анджелесе (Калифорния).

Отзывы о работе в W8 Shipping, зарплаты, вакансии

1. 24 Окт 2025

Взяли гроші, привезли мотлох і відповідальності 0. Кажуть «Ви бачили, що купляєте». В результаті їх роботи маю Q7 з мертвим двигуном і це все мої проблеми… Не рекомендую.

1. 28 Янв 2026

Доброго дня, Павло! Дякуємо за зворотний зв’язок! Важливо розібратися в тому, що сталося. Підкажіть будь-ласка Ваш номер договору чи vin код автомобіля. Спеціаліст компанії W8 Shipping зв’яжеться з вами, щоб розібратися в ситуації.

2. 16 Окт 2025

При подборе машины обещают что будет все красиво и они все сделают за меня и самое главное, я влезу в бюджет, а машина выйдет дешевле рынка. А по факту получаю машину дороже на 4 000 еще и много технических проблем, которые нужно решать самому. Покупал БМВ Х3 2020 год.

1. 28 Янв 2026

Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв’язок. Для того, щоб ми змогли розібратися в ситуації, напишіть будь ласка нам номер договору чи vin код авто на пошту [email protected].

3. 6 Окт 2025

Не платят зарплату. Уволили и отказались выплачивать зарплату за отработанные 3 недели, сказали я не прошел стажировку и я им еще должен.

4. 25 Сен 2025

Взяли гроші і вже 2 дні менеджер не відповідає, повідемлення читає і все. Поверніть кошти!!! Так не роблять, тим паче у такий час!

1. 28 Янв 2026

Доброго дня, Миколо! Нам важливо розібратися в ситуації. Напишіть будь-ласка, номер договору чи vin код автомобіля на пошту [email protected]. Спеціаліст сервісу компанії W8 Shipping зв’яжеться з вами.

5. 18 Сен 2025

Обманули на 2 500$ при покупке автомобиля и во время доставки дополнительно потребовали оплатить 450$.

1. 28 Янв 2026

Доброго дня,Денисе! Дякуємо за зворотний зв’язок. Для того, щоб ми змогли розібратися в ситуації, напишіть, будь ласка, номер договору чи vin код авто нам на електрону адресу: [email protected].

6. 2 Сен 2025

При доставці пошкодили капот та лобове автомобіля, компенсацію не виплатили. Сказала лобове було з аукціону ( хочу на фото не видно ), а капот з аукціону був трошки вже пошкоджен ( хоча там можна було відремонтувати, там трошки підігнут край капота ). Вони на нього чи щось уронили, і на капоті добавили 3 сильні вмятини, а як він раніше був трошки пошкоджен, вони виплату робити не будуть. Попав на 1 000 долларів

1. 28 Янв 2026

Доброго дня, Ігоре! Дякуємо за зворотний зв’язок! Важливо розібратися в тому, що сталося. Підкажіть будь-ласка Ваш номер договору чи vin код автомобіля. Спеціаліст компанії W8 Shipping зв’яжеться з вами, щоб розібратися в ситуації.

7. 19 Авг 2025

Ремонт вийшов 7 000$, а обіцяли максимум 3 000$, а реально 2 000$. Як вони це рахували, не знаю. Кажуть, що таке буває і мені не пощастило, це не їх провина.

1. 28 Янв 2026

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за зворотний зв’язок. Для того, щоб ми змогли розібратися в ситуації, напишіть, будь ласка, номер договору чи vin код авто.

8. 16 Авг 2025

Поверніть кошти за гнилу машину що ви мені продали!!! Ваші співробітники просто ігнорують мене! Керівнику мою проблему не передають!

1. 28 Янв 2026

Доброго дня! Нам важливо розібратися в ситуації. Напишіть будь-ласка, номер договору чи vin код автомобіля.Спеціаліст сервісу компанії W8 Shipping зв’яжеться з вами.

9. 14 Авг 2025

Менеджер главное просто продать, а дальше не важно! Продали гнилую машину и говорят «ну из США такое иногда бывает». На диалог не идут. Как-то за это отвечать не хотят.

1. 28 Янв 2026

Вітаємо! Ми хочемо детально перевірити ваш випадок. Будь ласка, напишіть номер договору чи VIN-код автомобіля.

10. 14 Авг 2025

Поверніть кошти, які взяли за машину, та привезли хлам!!! Слухавку менеджер кидає, а машина тонула в США.

1. 28 Янв 2026

Доброго дня, (ім’я)! Дякуємо за зворотний зв’язок. Для того, щоб ми змогли розібратися в ситуації, напишіть, будь ласка, номер договору чи vin код авто нам на електрону адресу: [email protected]

11. 12 Авг 2025

У всьому обманюють, машині пропонують дорожче ринку. Ні за що не хочуть відповідати. Ремонт роблять дуже погано та дорого, все переробляв.

1. 28 Янв 2026

Доброго дня, Остапе! Дякуємо за відгук. Щоб знайти ваше замовлення в системі, підкажіть, будь ласка, номер договору або VIN.

12. 11 Авг 2025

Купив машину, обіцяли тільки заміну бамперу, а прийшла вся гнила!!! Попав на 4 000 долларів, компанія компенсувати нічого не хоче.

1. 28 Янв 2026

Доброго дня, Ігоре! Розуміємо ваше занепокоєння. Для перевірки інформації просимо надіслати номер договору / VIN.

13. 28 Сен 2020

Отлычная компания. Хороший подход к сотрудникам и достойная заработняя плата.

Добавьте зарплату в компании W8 Shipping

Добавить отзыв о работодателе W8 Shipping

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании W8 Shipping?