ТОВ «АММОЛІТ ПЛЮС» — торгівельно-виробнича компанія, що спеціалізується на виготовленні пластикових деталей та механізмів за стандартними специфікаціями, та на замовлення за індивідуальними кресленнями замовника. Технологія виробництва має можливості виготовлення деталей різних форм, конструкцій, габаритів і міцності. Виробничі потужності дозволяють поставляти деталі як дрібним, так і великим оптом. Отзывы о работе в Аммоліт Плюс, зарплатыДобавьте зарплату в компании Аммоліт ПлюсДобавить отзыв о работодателе Аммоліт Плюс Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Аммоліт Плюс?
Я в компанії працюю Логістом (Україні та ЗЕД) вже понад 3 роки, за цей час компанія стрімко розвивалася. Було непросто з початком повномасштабного вторгнення, але 100% повчально! :)
Компанія переїхала зі сходу на захід та пристосовуємось працювати в цей непростий час! При цьому активно допомагає нашим захисникам!
До плюсів хочу віднести, що:
— Компанія створила комфортні умови віддаленої праці і завжди йшла назустріч у вирішенні робочих питань.
— У мене було вже безліч цікавих задач, що просувають мій професіоналізм вгору!
— Тут помічають старання.
— Останнім часом компанія активно працює над удосконаленням і спрощенням процесів. Протягом моєї роботи було дуже багато нововведень, більшість з яких сприяла покращенню ефективності.
Щодо навантаження, у більшості воно було нормальним, але треба бути готовим, що у динамічній компанії може бути велике навантаження, утім в робочій час.
Загалом, я задоволена працею в ТОВ Аммоліт плюс.