AROMA KAVA — сеть кофеен, работающая в более чем 20-ти городах Украины, в том числе Киев, Львов, Харьков, Одесса, Днепр, предоставляющая широкий выбор кофейных напитков, десертов и сэндвичей по доступной цене. Отзывы о работе в AROMA KAVA, зарплаты, вакансии
Бариста 9 3 000 .. 15 000 грн Добавьте зарплату в компании AROMA KAVAДобавить отзыв о работодателе AROMA KAVA Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании AROMA KAVA?
Працюючи в Арома Кава готуйтесь до захмарних штрафів, які зв‘язані з стандартами обслуговування. За вами стежать і перевіряють чи все було запропоновано, себто добавки… також чи пропагували ви додаток, чи були доброзичливим, пропонувати треба лиш великі і стандартні напої і ще море нюансів. 80 відсотків вашої роботи це постійні запитання гостям, які всіх бісять, а вас так тим більше. Алгоритм обслуговування по розміру ідентичний з всіма книгами «Гаррі Поттер» і коментарями до них, при цьому всьому він постійно поповнюється. Це все набридає дуже швидко, люди які працюють в арома каві більше шести місяців або роботи, або не мають інших варіантів. Готуйтесь до того що рано чи пізно ви бачитимете роботу і увісні, прокидаючись з криком «Будь ласка, ваш великий лате з сиропом солона карамель, збитими вершками, медом, маршмеллоу і п‘ятьма хвилинами мого часу які я міг витратити на більш корисні справи ніж варити це знущання над класичним напоєм», нічого страшного, треба попити води і знову лягати спати, завтра ж знову на роботу займатись дванадцять годин копролалією.
Звати мене Назар. Коли я прийшов в аромакаву то спочатку щастю не було меж, перший день почався в офісі, а потім відправили на точку. Приємний колектив молодих людей зустрів мене. І спочатку я був у захваті. Веселі люди, велике меню напоїв, і доречі, стажерів безкоштовно годують з першого дня! Береш 2 позиції. 2 напої чи напій і їжа. Та потім я побачив більше. 12 годин на ногах не так страшно, але відношення було неприємним. Бариста Неоліна Мазурик з фарбованим волоссям виявилась жорсткою неприємною людиною. Вона тиснула на мене та погрожувала коли я чогось не знав. Її фраза до мене була: «Я тобі зараз під дих дам», за те що я слабо вивчив меню. Погрожувала вона і іншій дівчині яка перестажовувалась. І дечого не знала. Дівчата розповіли що вона била хлопців до синяків, які там працювали. Від неї плакав стажер. Женя виявилась більш приємною баристою, відношення було кращим. Постійно я сонце усміхалась. Оплата мізер!!!!! 240 день і 280 ніч. Люди, це рабські копійки! Я вже потім працював в кондитерській фабриці світоч і отримував 450 день і 650 грн за ніч. 2/2 12 год. + Премія 700 грн за 7 змін і 2000 за 14 в місяць (календарний). В аромі ж мінімум це 18 змін. Коли я все вивчив через 5 змін Неоліна сказала що я повільний і відмовила мені. Нічого не заплатили. До речі!!! Робота без медичної книжки, щоб влаштуватись я давав лише ксерокопію паспорта, і оскільки в мене немає іпн печатку про те що всі дії я роблю за серію і номером паспорта. В кінці кінців Неля всеж не торкнулась мене і пальцем, а коли відмовила то обняла) Робота не варта уваги тим, хто хоче заробляти. За ці копійки вам доведеться існувати.
график ужасный, а так все хорошо. отличный коллектив всегда зп во время
Походу, все сотрудники довольны своей работой.) Поэтому никто ничего не пишет.
странно что их нет
Пришел за отзывами.