Бариста To Go (ТРЦ Bukovyna Mall)
Черновцы
Сфера діяльності Bacara coffe : Отзывы о работе в Bacara coffee, зарплаты, вакансииБариста 1 13 000 грн Менеджер кофейни 1 20 000 грн Добавьте зарплату в компании Bacara coffeeДобавить отзыв о работодателе Bacara coffee Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Bacara coffee?

Хочу попередити кожного хто розглядає мережу Бакара як місце роботи або просто купує тут каву. Я відпахав у цій конторі майже рік і знаю всю внутрішню кухню тому за кожне слово відповідаю. Це не бізнес а суцільний обман і повна антисанітарія де на людей усім плювати. На співбесіді вам будуть впевнено заливати про офіційне працевлаштування та адекватний графік але це нахабна брехня бо через вічний брак людей ви будете пахати без вихідних як прокляті. Менеджерам абсолютно наплювати на ваші плани і вони спокійно можуть кинути вас одного на точку в саму запару щоб ви там самі вигрібали як хочете.
Ще одна фішка цієї гнилої контори полягає в тому що вас нібито закріплюють за однією адресою а по факту в один чудовий день можуть кинути на інший кінець міста. Про таке рішення повідомляють тупо ввечері перед зміною і нікого не *** як ви будете туди добиратися рано зранку без автобусів бо це ваші особисті проблеми. При цьому зарплата тут просто смішна бо в середньому вийде 16 тисяч гривень за місяць і це максимум на який можна розраховувати. На ці копійки зараз просто нереально вижити та керівництво ще й впровадило дебільну політику «левелів» бариста щоб маніпулювати виплатами. Будь-які мінуси по інвентаризації та штрафи за запізнння та тд. тупо списують з барист тому на руки ви отримаєте ще менше.
Керівництво настільки зациклене на картинці що відкриває нові заклади поки старі точки просто гниють. З десяти кав’ярень тільки на двох є нормальна раковина з водою а в інших місцях панує повний треш де пітчери недовитирають вологими серветками і всюди плодиться пліснява з пилюкою. Через відсутність води та банального туалету бариста змушені закриватися на перерву та йти мити робочий посуд у вбиральнях закладів поблизу. Продукцію розморожують у грязнючих контейнерах а те що впало на брудну підлогу спокійно ставлять назад на вітрину щоб не робити списання за свій рахунок.
«Керівник» Регіна взагалі не відстрелює що відбувається на точках і поки вона пінає *** в офісі або іноді заходить поторгувати обличчям, менеджери просто сходять з розуму та перекладають всю свою роботу на звичайних барист. Через такий бардак і відсутність камер на складах персонал масово краде товар маніпулюючи розрахунком інвенти, та просто кладе гроші в кишеню не пробиваючи чек через касу.
Ця мережа нагадує дешевий фасад який тримається на соплях і терпінні нещасних студентів. Поки ви п’єте свій лате на банановому за 200грн знайте що його готували руками які не бачили мила пів дня а молоко гріли в пітчерах які миються в туалеті торгового центру. Обходьте це місце десятою дорогою бо тут на здоров’я клієнтів і права працівників просто поклали величезний болт.