Отзывы о работодателях Гостиницы, рестораны, кафе

LoveKava

Мережа Кав’ярень

Spir24

Гостиничная управляющая компания — SPIR24. Наша Компания работает в сфере управления гостиничными объектами.

Sharikava

Мережа кав’ярень «Sharikava» — атмосферний простір для роботи та відпочинку. Наша перша кав’ярня була у вигляді кавового стакану. Оригінальна локація привернула увагу багатьох відвідувачів та стала популярною. Нашим основним продуктом були кавові напої та чаї. Потім, в якості експерименту, ми почали додавати вафлі та морозиво. Коли ідей було забагато, а місця у стакані мало — […]

Guru Food

Міжнародна мережа японської та паназіатської кухні «GURU Food» Суші та роли Піца Бургери Європейська кухня

Тайський Привіт (Тайкульт)

Ми мережа автентичних азіатських ресторанів. Ми досліджуємо кухню далеких країн, привозимо її до України та знайомимо мешканців міста з їжею, гастрономічними традиціями та культурою Азії. Ми існуємо, щоб створювати унікальні простори, ресторани та враження, а також робити Київ та життя його мешканців красивішими, смачнішими та цікавішими.

Бістро Пекаря

«Бістро Пекаря» — мережа сімейних ресторанів італійської кухні , місце бездоганного сервісу та спокусливо смачної кухні. За 3 роки ми відкрили 5 заміських затишних закладів, наша Команда налічує понад 150 активних натхненних професіоналів , ми любимо свою справу, і щодня прагнемо бути ще бездоганніше!

СервісРестГруп

Підприємство громадського харчування, що надає послуги для промислових підприємств, будівельних організацій та дитячих закладів.

Кулінарія To Go

Виробництво кулінарії TO GO «План Б», основний напрямок — виробляємо та постачаємо кулінарю в наші заклади та заклади партнери, облуговуємо офіси обідами, фуршети по місту, готуємо на доставку!

Міністерство Шаурми

Готельно-ресторанний бізнес

М’ясоруб

«М’ясоруб — перша доставка шашлику у Івано-Франківську. Наш сервіс доставки їжі пропонує у будь-яку пору року скуштувати соковитого шашлику, приготованого виключно на вогні. Наша мета спрямувати всі зусилля на те, щоб в результаті отримати найбажаніший результат — щасливих і задоволених гостей!

Komarist

Кондитерська майстерня «Komarist» — це досвід та якість, перевірена роками! Вже більше десяти років ми займаємося виготовленням різманітних десертів, тортів на замовлення для свят або важливих подій, створюємо авторські десерти, мафіни та макарони!

Дрімкава

Дрім кава — мережа кав’ярень 12 закладів

Нео Рум

Нео Рум — це молода мережа закладів харчування, де готують найсмачніші суші, піцу, та інші вишукані страви.

Il Molino

il Molino — сім’я італійських ресторанів з неаполітанською дров’яною піччю, в якій піцайоло готують понад 20 видів автентичної італійської піци — від класичної Маргарити до суперпопулярної Маскераре. Також у нас можна спробувати домашню пасту, равіолі, свіжі салати, м’ясні та рибні страви, італійські десерти.

Вареники Тут

Сфера діяльності компанії охоплює сегмент закладів швидкого харчування, які в своїй щоденній роботі прагнуть об’єднати принципи якості та мобільності надання послуг. А також залучити до співпраці кваліфікованих та заповзятих людей, які б хотіли знайти застосовання своїм професійним навикам та мати можливість для особистого та кар’єрного розвитку. Як молода і амбітна компанія ми ставимо за мету […]

Bristol Hotel Odesa

Bristol Hotel Odesa 5* — це машина часу, де автентичність поєднується з сучасним сервісом. Готель вдало поєднує елегантність історичної архітектури з сучасними зручностями, створюючи неповторну атмосферу, що дозволяє відчути себе частиною як минулих епох, так і сучасного розкішного відпочинку.

Креветко

Мережа ресторанів доставки японської та пан азіатської кухні

True Price

Ресторан з унікальним концептом. Гості нашого ресторану мають унікальну можливість усі страви та напої придбати за їх собівартістю, для цього необхідно лише сплатити вхід до ресторану.

Keta Family

Доставка суші, ролів у Київі та Дніпрі

Kim Kimchi Korean BBQ

Заснована у 2020 році мережа ресторанів корейського барбекю Kim Kimchi BBQ з авторською кухнею від міжнародного бренд-шефа Кісунг Парка родом із Південної Кореї тепер підкорює Львів. До приїзду в Київ шеф мережі більше 20 років працював шефом в ресторанах з однією, двома і трьома зірками Michelin. Тепер Парк допомагає нам розвивати і популяризувати культуру корейського […]