Отзывы о работодателях Транспорт
СТО Автокомп Сервіс повного циклу з ремонту легкових автомобілів та мікроавтобусів усіх марок. СТО виконує ремонт та технічне обслуговування автомобілів, а також продає автозапчастини та автоматеріали оптом та в роздріб. м. Київ, пр-т Академіка Палладіна, 32б, (р-н м.Академмістечко, пішки 7 хвилин). Запрошуємо до нашої команди для взаємовигідної співпраці!

Ремонт вантажних автомобілів
офіційний дилер Фольксваген в Кіровоградській області продаж та сервісне обслуговування автомобілів

Сервисный центр по техническому обслуживанию легкового и грузового транспорта

Філія «Либідь-Авто» є однією з філій Корпорації «УкрАВТО». Основний вид діяльності торгівля автомобілями та сервісний ремонт автомобілів, Середня чисельність персоналу становить 45 осіб.

Автосервис

Предоставление услуг в сфере транспортной и складской логистики

контрактная логистикамеждународные перевозки
Сфера діяльності: торгівля автомобілями та сервіс.

Компанія «CLG Ukraine» — провідний логістичний оператор в Україні, який пропонує широкий спектр послуг з перевезення товарів та логістики. Наша мета — забезпечити нашим клієнтам найкращу якість обслуговування та забезпечити їх задоволеність. CLG logistic

Компанія “АВТО-РЕГІОН” – це українська компанія-виробник, яка спеціалізується на поставках і виготовленні спецтехніки, вантажного транспорту, автобусів для міських, міжміських і туристичних перевезень. Головна мета діяльності компанії – допомогти українським бізнесам і державним структурами стати ефективнішими, забеспечуючи своїх клієнтів сучасним та якісним транспортом.
Компания занимается предоставлением диспетчерских услуг в сфере логистики на территории США.

Мультибрендова Сервісна Станція повного циклу «Бош Сервіс Автопан». Повний цикл у нас починається зі свого шиномонтажу з послугою сезонного зберігання шин і закінчується капітальним ремонтом всіх типів двигунів. Наше СТО робить комп’ютерну діагностику, ремонт автомобілів і технічне обслуговування японських, корейських та європейських моделей автомобілів, в тому числі і тих, у яких закінчився гарантійний термін. При […]

Рихтовка, покраска, антикор

Компанія «СТО Авторай Renault» є одним з провідних сервісних центрів у місті Київ, спеціалізуючись на обслуговуванні та ремонті автомобілів марки Renault. Ми пропонуємо високоякісні послуги та використовуємо сучасні технології для забезпечення найкращого обслуговування наших клієнтів.

Компанія «Eurotrade» надає повний спектр логістичних послуг. Сталий розвиток, внутрішнє навчання і безперервне підвищення якості послуг допомагає нам вдосконалюватися і залишатися конкурентоспроможними вже більше двадцяти п’яти років. Власна автошкола і спеціально розроблена система оцінки якості роботи водіїв. Кожен водій компанії проходить обов’язковий курс економічного (ECO-Driving) і безпечного водіння.
ПП, ЛЕО ГАРАНТ ТРАНС — транспортна компанія. Займаємось перевезеннями, як міжнародними, так і перевезеннями по Україні. Працюємо з лідерами бізнесу.

Сервісне обслуговування та ремонт дизельних автомобілів

Contact Logistic — це сучасна компанія, яка надає послуги фулфілменту та аутсорсингу персоналу. Що ми робимо? Щодня ми допогаємо нашим партнерам задовільнити потреби в логістиці, вирішуємо потребу у персоналі в період сезонних навантажень. Наша команда представлена у Києві, Львові, Вінниці та Житомирі.