Отзывы о работодателях Услуги, разное

The Cleaning Pro Group (CPG)

CPG The Cleaning Pro Group, компанія, яка успішно працює на ринку обслуговування та управління нерухомістю

Vodovir

Компания основана в 2019 году. занимается предоставлением услуг в коммунальной сфере.

OS.9

Виготовлення дублікатів ключів всіх типів. Професійна розтяжка взуття.

Енергозберігаючий Сервіс

Наша енергозберiгаюча компанія пропонує комплекс технологій та методів очищення, відновлення та ремонту інженерних систем, який є альтернативою капітальному ремонту обладнання та комунікацій.

Socialcraft

Socialcraft — это дейтинговая студия, объединившая в себе общительных людей и лучшие технологии индустрии.

Chat House

Chat House — онлайн комьюнити в котором молодые общительные парни и девушки помогают нашим клиентам находить своих избранников на сайтах знакомств.

EGM Agency

EGM — international company in the marriage industry. Head offices are located in Chicago, Houston, Fort Worth, Moscow, Kiev. No competitors on the Dream Singles website. Since 2009 on the commercial business.

Smile Park

SMILE PARK — мережа сімейних розважальних комплексів.

Lindstrom

Lindström почав працювати в Україні в 2006 році. ТОВ «Ліндстрем» є частиною Lindström Group, одного з лідируючихпостачальників послуг по догляду за текстилем в Європі.

Love Angels

LOVE ANGELS — это громкий и узнаваемый бренд на рынке брачных агенств.

Limerence Agency

Limerence Agency — крупная компания функционирующая с 2006 года на рынке брачных агентств.

Marry Me Agency

10 лет на рынке дейтинговых агенств, наша компания — одна из крупнейших в Украине Мы много инвестируем в развитие и профессиональный рост наших сотрудников — курс обучения на должность переводчика занимает всего 2−3 дня, а спустя пол-года у вас уже будет шанс вырасти до руководящей должности

OneLove

Onelove Agency — студия общения.

QFM

QFM — національна компанія з надання послуг фасіліті менеджменту, № 1 на ринку України.

Країна Мрій

Дитячий розважальний центр «Країна Мрiй». Ми працюємо для дітей будь-якого віку. Наша мета — забезпечити різноманітне і якісне дозвілля для незабутнього сімейного відпочинку.

Планета Кіно

«Планета Кіно» — це мережа кінотеатрів України і ми «це щОсь». Наша Планета максимально клієнтоорієнтовна, драйвова, кайфова та просто космічна, адже наша місія — вражати кожного.

Royalty Agency

Royalty Agency — крупная компания функционирующая с 2006 года на рынке брачных агентств.

Київський регіональний центр

Сфера діяльності компанії ТОВ Центр сервісного обслуговування «Київський регіональний центр» — це продаж та сервісного обслуговування фіскального, торговельного та банківського обладнання (касові апарати, ваги, комп’ютерне обладнання, сканери штрих-кодів, термінали збору даних, принтери чеків, програмне забезпечення та інше електоронне обладнання).

LiveMe Ukraine

На рынках Восточной Европы 8 лет. Специализируемся в Бродкасте. За годы работы на данном рынке сформировалась своя школа обучения теле, радио ведущих, стримеров, блогеров.

Аква Айс

Компания ТМ «Аква Айс» занимается производством очищенной питьевой воды с 2007 года. Для производства питьевой воды мы используем оборудование известных мировых производителей на рынке водоочистки. Оборудование европейских компаний HoneyWell и R-Can, позволяет достичь наивысших результатов в очистке питьевой воды, сохранить природный состав и вкус воды.