Компанія ЕпіцентрК являє собою потужну національну мережу гіпермаркетів будівельних матеріалів з широким асортиментом товарів. Для покупців існує можливість знайти все необхідне для будівництва та облаштування оселі в одному місці «під одним дахом» та за прийнятними цінами. Стаючи ближче до споживачів, компанія Епицентр відкриває гіпермаркети в регіонах України. Станом на червень 2008 року відкрито шістнадцять магазинів, чотири з яких у Києві, інші в обласних центрах. Отзывы о работе в Эпицентр, зарплаты
Бухгалтер центрального офиса 1 60 000 грн Водитель-экспедитор 2 8 000 .. 18 000 грн Грузчик 2 8 000 грн Директор 1 81 000 грн Диспетчер транспортного отдела 1 7 500 грн Заведующий секцией 4 7 500 .. 15 000 грн Заместитель финансового директора 1 20 000 грн Кассир 2 8 000 .. 9 000 грн Кассир в ломбард 1 7 000 грн Кладовщик 1 15 000 грн Коммерческий директор 1 45 000 грн Комплектовщик 2 8 000 .. 9 500 грн Машинист 1 6 700 грн Оператор склада 1 5 900 грн Охрана 1 15 000 грн Охранник 3 11 000 .. 15 000 грн Продавец 4 4 000 .. 15 000 грн Продавец 3 категории 2 6 000 .. 7 500 грн Продавец непродовольственных товаров 1 12 000 грн Продавец-кассир 2 7 000 .. 18 000 грн Продавец-консультант 11 6 500 .. 16 000 грн Продавец-консультант (Эпицентр) 1 18 000 грн Сотрудник службы безопасности 1 19 000 грн Старший продавец 11 7 000 .. 19 000 грн Старший смены охраны 1 34 000 грн Художник-оформитель 4 3 900 .. 10 000 грн Добавьте зарплату в компании ЭпицентрДобавить отзыв о работодателе Эпицентр Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Эпицентр?
@ Працівник , я вас здивую, але і маркетам першої категорїї ще не дали заробітну плату! Так що проблема не в категорії маркету, а в по***стичному відношенні до людей, які їм ці мільярди заробляють!
Знаєте, за епіцентр, сказати поганого не можу, от правда, бийте тапками, а ось за керівників так. Люди яким діла немає до відділу, зі своїм поганим настроєм вони приходять, виливають кучу *** на голову, розказують вищому керівництву напрямків, що все ок, але це не так, за те при потребі і на «люди» вони прекрасні керівники, окрім брехні і лицимірства в них нічого немає, дуже жаль деякі відділи.
Нормальним людям працювати не дають, доводять до ручки, а потім розказують, що хтось не такий, а всі залякані «статусом» і не можуть нічого сказати.
До ***, ваші анонімні опитування, бо всі бояться, або хтось змушений працювати в таких умовах, бо немає інших можливостей .
А переходи на «лічності», взагалі мовчу… поки не оближеш, ти поганий, бо маєш думку, а коли Шістка ходяча і граєш з ними в таке лицемірство як вони, то все ок. Я не розумію, нащо ви питаєте чому люди йдуть, і нічого не робите…. Компанія не рухне, але здорова голова працівників і відданість роботі, це головне, а не коли «як заплачено, так і нафігачено», але тут і не тільки це, «як сказано, так ї атвєєтачка»
Як довго, ще будуть затримувати заробітну плату, особливо в маркетах 4ої катерогії?? Чи ви вважаєте, що людям не потрібні кошти на їжу, комунальні та оплату житла?
Компанія, яка заробляє за рік більше 2 мілліардів долларів не може виплатити вчасно зарплату. Про яку компанію європейського рівня можна тоді казати??? Вам самим не смішно??? Рівень зарплат не виріс, а навпаки впав до рівня 2020 року……
Не виплачують заробітню плату в обумовлений термін. Хочете поволонтерити — ю а велкам. «Офіційний роботодавець» для даної компанії нічого не означає, ейчари на питання по заробітній платі не спілкуються, тільки для того, щоб затягти вас на роботу.
@ Пнх епицентр ,
Оо це правда,лудчак ще той ***,епіцентр гавняна шарашка *** з виплатами за травень
Ніхто *** не получив а тепер ще і шантажують
Через декілька днів, мій останній день роботи на Оболоні . Не вийшло тут затриматися. Шкода, бо мала такі надії . В кожній роботі є свої плюси і мінуси , але такого я не бачила давно. З позитивного — це люди! Дякую своїй чарівній директорці за підтримку, за віру, за гумор . Де в такій тендітній стільки сили ? Наші збори буду згадувати з гумором ! Часто запитувала себе — для чого Вам це все? Хто вас завербував :)Дякую, що берегли мене від ракет . За ці місяці слова поганого не почула про Вас! Вас люблять !
Нікого не слухайте! Якщо власники бізнесу захочуть знати правду , запитають у простих людей! Правила компанії настільки дивні, що я просто не змогла . А керівник регіону Олексій та Сушко ВМ., то загадка. Їх роль я так і не зрозуміла, бо майже не бачила в магазині. Всім удачі.
Окрім того, що ця контора вже давно не конкурентна на ринку по рівню ЗП, так останні десь пів року (може більше) (Одесса) затримують її конкретно (увійшли в кураж).
К-3.Сантехніка.
Питання до Пустовара та Глінського.
Чому на фільтрах працює людина( всі його знають), яка не оформлена ніде, ні в себе в компанії, ні в епіцентрі!!!!
Без бейджа -не сканується, без обов’язкового медичного огляду????
Чому всім іншим так не дозволяється???
Спочатку Прокопенко це прикривав, тепер Пустовару доводиться, а все через покровительство Глінського ( так, так, він про це знає давно, років зо три точно).
Такого гнилого директора як Панченко на к1 ще не бачили. Зп не плате, вимагає багато, всі звільняються
Велика подяка Циганковій Любов за вибиття премій і гарне навчання,дякую за спілкування і стриманість
Збс аванс , себе в одно место свой аванс запхните ***!
Змей герегович никак не нажрется , ***!
С такими зп поан свой сами *** выполнять, рабство ваша тухлая контора шарашкина!!!!мало прилетов в епицэнтр , надо еще больше ***!!!!!!!!!!
лудчак ты *** натуральное!!!
Працював в відділі Цете. Такого цырка не видел не на одной работе. Там вы будете 1 работник и у вас будет 4 админа. И каждый из них будет давать свое задание, и потом говорить «почему так долго» а зп вообще забудьте такое слово. Тут не знают что такое зп. При устройстве на работу вам скажут зп 18к. Но не скажут что это в темную (с налогами и военый сбором — 13-15к) и то платят меньше. Зп 4-6к и аванс 4-6к. 🤡
Если вы себя не уважаете и хотите быть рабом вам сюда.
Все в Эпицентре обман. Обешают одно, а по факту все не так.
Работаю год. Сколько работаю, столько плююсь.
Я предпенсионного возраста, за всю жизнь более отстойной работы не было.
Зарплату дают как в голову взбредет.
Зарплатную ленточку не дают, отказываются на отрез.
Человек отрабатывает 200 часов, а оплачивают 160.
План выполняем, а премию хотят дают, не хотят не дают.
Отпуск и больничный тоже обман. Когда один уходит, двое других работают (без выходных) за него бесплатно. Т.е. чтоб уйти в отпуск надо полтора месяца без выходных работать и эти сверхурочные часы не оплачиваются.
Обходдите стороной этот Эпицентр.
Задовбали крутити одну й ту саму «музику» цілий день.Якщо не збираєтеся оплачувати нормальну музику,то взагалі її не включайте!!
До яких пір на К1 буде найнижча заробітна плата по Києву? Коли Панченко з Сушком наїдяться. Люди звільняються, а їм подаровану.
Вижу опять задерживаете аванс вам мало что Держпраця приезжала с проверкой??? Значит будут опять проверки!!!
Коли прийшов на Бандери 36А обіцяли зп 15 тисяч а платили 12 тисяч, навіщо обманювать якщо вам люди потрібні на роботу
Иди на второй этаж и в лицо ему скажи . Он от простых людей не прячется . Всегда можно зайти и поговорить . Может человек тебя услышит !!!
Працював на ЛЦ «Калинівка» більше 10 років. Коли біля влади був Власенко Є.О. було норм і працювати і віднощення до людей було належним. Коли прийшов Бондар і його поплічники все пішло в помийну яму. Звільнився через відношення та зп, і по розмовах від знайомих, що там залишились працювати дуже активно зараз звільняються люди. Можливо, саме в керівництві справа та не в дооціненні працівників? Чому поряд організації з меншим річним капіталом можуть собі дозволити пратити гідну зп, а епік з мільярдами оборотів за місяць жмуться підняти гідну зп?
Жалкую тільки по те що не пішов з цієї гнилої зони раніше…
Хочете пораду — тікайте і шукайте собі гідну роботу з нормальним відношенням та зп.
Калинівка — це дно!
Что вы все попусту тут плачете? Если вам есть что сказать конкретно, так скажите прямо Гереге. Я не думаю, что он владеет всей ситуацией. Ему докладывают, что все ок! Вот из-за таких очковтирателей и все сыпется в маркетах. Вот его електронный сайт.https://itd.rada.gov.ua/mps/info/page/15827. На этом сайте его почта внизу. Ел. пошта: [email protected]
Веб-сайт: gerega.org.ua Это будет эффективней. Только подготовьте конкретные замечания, факты и предложения.
Камʼянське, задрот задрал понимаете о ком. Когда смена деректоров? Вышестоящее руководство sos !!!! В Полтаве не нашлось места «супер зірці?»
К-3, Сантехніка, Аквародос.
Скільки іще ця Машка каклетка зі своїм недочоловіком недозавсеком Луцьким будуть себе так нахабно поводити?
Безкарно людям брешуть і змінюють ррз і рахунки людям на товари аквародос, брешуть покупцям, роблять знижки тільки на аквародос…
Машка як жерла в ряду, так і жере, і кричить з напханим ротом,тумба набита їжею, це керівництво влаштовує????
Луцький — завсек, чи пром на змішувачах?
Чомусь і стенди на аквародосі скручує, і поставкі закидає, і продає?
І втм на змішувачах продає замість Марії, поки вона десь відпочиває без нього)))) Скільки і кому вони платять щоб на це все закривали очі???
Але на меблях його не видно….тільки якщо потрібно продати тумбу аквародос…
Де справедливість?
Іванова ну ти сьогодні канешно вирядилась, весь магазин повеселила, всі знатно поржали. *** ти теж всіх, недовго тобі ще тусити, тупиш ти більше пихтіной
@ Гость , ну як? Забастовка була? Які результати? Зп підняли? Умови поліпшили? Обід став їстівним? Ви не звільнилися?
А чого всі мовчать? Півроку мінімальна заробітна плата. Керівництво думає що ми це вце схаваємо? Ні, так робитися більш не буде, як платять так і працюємо. Є пропозиція с завтрашнього дня забити на все та хай компанія працює сама собі, та сама собі гроши заробляє…
Шановні!
Чому простий народ повинен платити за ваші збої??? Отримати зарплату на 30% меньше?!! Ви знаєте, що це значить для середньостатичної людини?? Да ще й із зарплатами, які були більші до війни?? Нагрузка більша, так як немає достатньо персоналу?! Так, як ціни зросли в 2-3 рази в кращому випадку?!!… То чому, людина відпрацювавши, всі години, не просто простоя, отримує меньше… коли вже і інших конторах підняли зарплату 2-3 рази, в кращому випадку, а епіцентр диве в далекому 22му році?… Схаменіться! Ви не одні! Хочете процвітати, все починається з Оптимізму Персоналу!
@ Кропивницкий продавец , мне нравится как Владимировна не учит новый колектив и как принимает на работу по своим взглядам спихнуть на любого работника новенького и сидя у себя на кресле считать кто сколько раз сходил в туалет а потом резко поехать «по делам» или свою вредную миникопию впарить администратору мы умеем с пригрозами а как объяснить доступно или провести консультацию людям так крик на весь зал до продавцов которые знают то первая бо сама дуб дубом
@ Гость , а это горе ещё работает? Она же не умеет общаться с клиентами и вести работу как и ее муженёк вечно в телефоне и на перекурах оно такое *** что не умеет вести себя ни пьяный ни трезвый позорник с тебя все работники смеются
Кропивницкий.У нас на interspot новые правила которая установила Булаш, жена коммерческого директора,если ты покупаешь что-то и даёшь бейдж для скидки то обязательно должен взять второй товар(если не возьмёшь то бейдж тогда игнорируется),такая акция для всех сотрудников.
Купи блин кроссовки где скидка 300 гривен и на эту скидку получаются носки.Что за бред если я хочу только один товар купить то покупается только один,а не её правила для сотрудников
@ Гость ,
А більше нічого і чекати, зарплата буде в 15-тих числах, а аванс ближче до 30…. Після хакерскої атаки вони втратили купу грошей, а з кого різницу будуть брати? Правильно з персоналу. З мазаних з ЦО брати не можна) Рівень заробітної платні треба підіймати хоча б на 15-20%. Хоча я так дивлюсь, що Герег зовсім не цікавлять їхні ТЦ, вони тільки збільшують загальну площу торгових площадок та піднімають ціну на вхід для інших постачальників, а сервіс маркетів та маркетплейсу все нижче і нижче. Будується купа ЦВЗ, Епіцентрів Експрес в таких місцях, де торгівлі ніколи не буде, витрачається купа коштів на їх побудову,а потім їх зачиняють. Я не розумію, як взагалі тримають регіональних на своїх посадах ( особливо південного регіону), якщо вони навіть розташувати ЦВЗ у вигідному для торгівлі місці не можуть.
@ К3 ,
Що буде далі? Далі буде ще веселіше.
Приготуйтесь до затримок з зарплатою та звільненнями зі штрафами.
ратушний який же ти з токовою нещасні! З тобою працювати що сміття перебирати. Іди вже на пенсію. Дай токовій покерувати, вона свічки за тебе ставе, щоб ти ізчез
А що чути про зарплату за квітень? І цікавить що буде в травні? Онлайн не працює, надходжень менше. Проблеми з залишками і безготівкою. Чув, що деякі ТЦ власні рахунки почали давати персоналу.
Куди ми катимось? Коли запрацюємо на повну потужність?
@ Продавець , Нет, лучше батрачить на голой ставке от Виктории Владимировны под запись в тетрадке и ещё в ножки кланяться. Кто ещё себя в жизни не нашел, злая тетка?)))
Як справи на К3, Прокопенко все ще бере бабки з проміві «вживає» на роботі? Ще не розвалив 70 відділ? Продажі ***?
@ ВВ , Таке враження, що банда неудачників повернулась імені «Афанасєва»)))). Який знайшов себе в житті разнорабочим в Канаді на будівництві)))). Почерк його, або його родні і співчуваючих так це точно. Може головний продавець тік току теж тут?
Не знайшли себе поза Епіцентром і починають гавніца підливати…..
Живіть своїм життям, а не життям інших!!!!
@ вв , Завтра будет расследование по 9 людям с могучего отдела Епик. Подключится Токовая, муж, всем порежут премии, голая ставка, у баб заберут броню. Придет бумага от тцк на весь Епик. Тетку разозлили, ей пора в Монте-Негро.
Там з низу під постом є кнопочка всі отзиви автора))))))
Навіть шифруватись не вмієте))))) Ха-ха!
Працюю в великому ТРЦ з відкриття. Бувають різні періоди. Скажіть дякую, що в такий важкий час маєте роботу і стабільний дохід. А ще бронь, хоч і не у всіх, але є.
Працюючи з Володимирівною я зрозуміла теж ,що таке рабство і що в неї завжди поїздки по світу а потім треба масаж та лікарняний тому що вона стомилась .Як вона каже вона мати епіцентру і тут головна жінка .окрім як вона тут не працює ніхто ні продавці ні комерційні вона їх особливо кохає ні сб говорить в телефоні стоять і вона слідкує за клаєнтною масою .дякую Володимирівна що платите зарплатню нам біднякам зі свого карману по ваших словах ми нездари
Поработавши два месяца в этом заведении я поняла что у начальника епика слишком много своих проблем чтобы работать а не сидеть в телефоне перед монитором и кричать на сотрудников вы бы ещё видели что она нам в чате пишет и что рассказывает как ей тяжело но я за два месяца не увидела чтобы она делала работу а не ехала на массаж или за своей дочкой
@ Гугенот , ага, мені казали, що коштує 1 гривня такий обід. І жереш курку, котлети, субродукти тощо, а не гороховий пронос, як в наших їдальнях. І порції норм, що можна наїстися, а не наші 75 грам м’яса з яких 50 грам юшки. І по три курки дають кожного місяця.
При цьому зарплата у звичайного персоналу, була як у нас. А тепер більше.
Нє, ну а чо? Паску ж раз на рік дали…
В мхп обеды оплачиваются, идёт списание каждый месяц с зарплаты.
Намагався перейти в МХП (нажаль, вакансію закрили, тому не зрослося), так там мені показали, що в них є корпоративний телеграм-бот в якому показується залишок часу до авансу або зарплати. Кожного дня там цифра міняється. А ще в тому чат-боті можшна зробити запит і тобі прийде табулька. Там видно всі нарахування та відрахування. Прикольно так!
Вже не буду казати, що там недавно пройшла індексація зарплатні. І тепер вони отримують на 15%-20% більше, ніж півроку назад. І про це їм також прийшло повідомлення в корпоративному телераграм чаті.
А ми? А ми компанія номер 1! Навіть безкоштовні обіди є! Зачекайте, в МХП також є безкоштовні обіди…
Как пришла эта суржик региональным так все поменялось в плане начисления аванса и зп ,стали оттягивать,придумывать разный бред !посему не сделать фиксированные числа начисления зп и аванс
Одесса 2 где аванс? 25 числа тоже была кибер атака?! Сотрудники это сброд ! Руководство не считает нас за людей, а делает так чтоб было выгодно им, и деньги капали за счёт прокрутки наших средств. Жалею что сюда устроился.
Для того щоб підняли охоронцям зарплату, а на сьогодні з тими вимогами які виставлені охороннику потрібно підняти мінімум на 50 грн.за годину. З тими керівниками СБ які там працюють це неможливо!!! Сидить пенсія якій нічого не цікаво, трусяться щоб ше посидіти там трохи, молодим які працюють і мають досвід — дороги не дають, а ті хто влаштовується по маркетам на керівні посади мають сумнівні професійні якості, за ними ше треба подивлятись. Службу безпеки на цо розігнати і звільнити заступників по маркетах тоді буде з чого підняти СБ зарплату на маркетах а не скорочувати пости. Збільшити кількість операторів відеоспостереження мінімум до чотирьох та відділити в окремий підрозділ до якого б начальник сб на маркеті і директор не мав жодного відношення, а то поробили з моніторних проходні двори.
Балакають шоу зв’язку з кібератакою авансу не чекайти поки що .Або спєцом пороблено або комусь вже то добре набридло або ще якесь або.І взагалі то нормальні ,поважаючі себе маркети в такому випадку закриваються,ремонтуються,тестують і вже потім працюють.Ці ж відкрили магазин ,вимкнули світло,каса то працює то ні,і на касах відбирають товар у людей бо в інтернет магазині дорожче.Позорисько якесь як завжди.
Напишіть будь ласка які маркети ще залишились без авансу? Дякую
І кого зараз відправляють за власний рахунок
Робота в епіцентрі в Кропивницькому просто дніще. Вимоги до тебе завищені, а оплата праці просто сміх. Ще й затримка що авансу, що зп. Такий от «найкращий» маркет. Всі йдуть з надією і вірою в хорошу роботу та її оплату, а по факту тебе гноблять, не поважають, і зп залежить від настрою начальника — немає слів, одні емоції. Сподобався — хороша зп, не сподобався — отримав копійки, зато вимоги наче тобі платять 20+к. Думалось гірше роботи бути не може, а ні, може.