HedgeHog — міжнародна рекрутингова агенція нового покоління. Спеціалізуємося на пошуку, адаптації та розвиток персоналу. Наші офіси розташовані в 11 містах України. Співпрацюємо лише з перевіреними компаніями — як українськими, так і міжнародними. Левова частина наших клієнтів — логістичні компанії, що розташовані на території США, Мексики та Європи. Це дає можливість пошукачам розпочати кар’єру в надійній та перспективній компанії, яка продовжує свій розвиток, навіть під час пандемії чи війни. Наша місія — будувати успішні команди зі здоровою атмосферою. Прагнемо допомогти спеціалістам бути щасливими, розкрити свій потенціал та працювати на результат. Build your career — build your life. Отзывы о работе в HedgeHog, зарплаты, вакансииВакансии 25 000 грн
Менеджер службы поддержки 2 17 000 .. 31 000 грн Добавьте зарплату в компании HedgeHogДобавить отзыв о работодателе HedgeHog Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании HedgeHog?

Мій досвід роботи в цій компанії був негативним.
Зокрема, мене непокоїла непрозорість організаційних процесів та сумнівна легальність контрактів, які, наскільки мені відомо, не мали юридичної сили на території України. Це створювало відчуття незахищеності для працівників.
Щодо Полтавського офісу — управлінський стиль місцевого менеджера (Джефа) здавався мені деструктивним. Замість конструктивного зворотного зв’язку часто звучала критика без пояснень або підтримки. В окремих випадках рішення про звільнення виглядали суб’єктивними й не аргументованими.
Атмосфера в офісі була психологічно напруженою. Зокрема, працівників менеджер мін залучати до обговорення чи оцінки колег, що створювало неприємне робоче середовище.
HR-відділ, на жаль, не виконував ролі посередника чи підтримки персоналу. Питання працівників часто залишалися без конкретних відповідей.
Після мого звільнення я також зіткнулася з некоректними коментарями про причини цього рішення, що, на мою думку, є неприпустимою практикою.
Загалом, я не можу рекомендувати цю компанію тим, хто шукає стабільне та безпечне робоче місце або можливості для професійного зростання.
Описать просто:кидалы и сектанты, работают через ФОПов,много пыли в глаза и лицемерия от HRов и топ-«манагеров». А так конечно же»христианские ценности все дела»