JE Electronic

JE Electronic

Джі І Електронік Україна — Україно-Данська компанія, що займається виготовленням електротехнічного обладнання

Отзывы о работе в JE Electronic, зарплаты

1. 11 августа 2025

З огляду на велику кількість негативних коментарів можна припустити, що це є єдиний канал комунікації між компанією і працівниками. І це є надзвичайно погано. Якщо люди вдаються до таких крайностей і пишуть негатив, то це виглдає як викид злості і наболілого за певний період роботи. Виходить, що або їх не чують/ігнороують/не хочуть чути/зневажають.
    То ж звертаюсь до тих працівників/екс-працівників, які хочуть залишити тут якийсь негатив:
    Чи ви дійсно вважаєте, що залишивши гнівний коментар, важе життя в компаніі полегшиться? — НІ! Вам створять умови і атмосферу ще більш некомортну.
    Чи ви дійсно вважаєте, що залишивши гнівний коментар, зміниться керівництво? — НІ!
    Чи ви дійсно вважаєте, що залишивши гнівний коментар, «Начальник виробництва якщо можна так сказати» буде залучатись у всі виробничі процеси? — НІ! Ви і надалі будете ковтати піт, ***, стоячи у смердючих халатах. САМІ!!!
    Чи ви дійсно вважаєте, що залишивши гнівний коментар, вам покращать умови праці? — НІ!
    Чи ви дійсно вважаєте, що залишивши гнівний коментар, вам збільшать зп? — НІ! НІ! НІ!
    Чи ви дійсно вважаєте, що залишивши гнівний коментар, ставлення до вас буде більш лояльніше? — НІ! Вам буде тільки гірше.
    Чи ви дійсно вважаєте, що залишивши гнівний коментар про любовні історії, ви цим щось зміните? — НІ! Залиште це все. Інформація про подібні любовні історії розсповсюджується і без вашою участі та з більшою швидкістю, ніж має автобус приміського сполучення!
    Отож, що я вам хочу сказати, дорогі мої: не витрачайте час на гнів, якби вам це не боліло. Витрачайте час на себе!!! Досвід в компанії використовуйте для власного розвитку, шукайте кращу роботу, кращі умови, кращу зарплату!
    Якщо ж ви цього не робите, тоді не нийте і не стогніть, будьте і надалі терпілами, продовжуйте вйобувати за копійчину.

2. 10 августа 2025

Ця людина виглядає, наче ображена дитина, якій наказали щось написати,і вона бездумно виконує. Зазвичай ті, хто ховаються за анонімними коментарями під чужими іменами, бояться підійти і сказати все в очі. Легше робити з себе анонімного героя і обливати когось брудом за спиною, а потім вигадувати виправдання.

Якщо робота не подобається — є простий вихід: звільнитися. Ніхто нікого силою не тримає. Але працювати півтора року, а потім через рік після звільнення все ще скаржитися на «поганих людей» і зарплату — це вже комедія. Чому ви не зустрінетеся особисто і не вирішуєте свої давні образи? Невже приємно жити, зациклюючись на негативі, замість того, щоб шукати щось позитивне у своєму житті?

Невже ваше життя настільки нудне, що вас досі хвилюють чужі стосунки й робочі моменти, які давно вас не стосуються? Якщо щось вас не влаштовує, у кожного є свій розум і вибір — шукайте іншу роботу, замість того, щоб плести інтриги, плітки, обговорювати колег і налаштовувати всіх проти всіх.

Особливо кумедно бачити, як «представник ВС» зі шкільними помилками намагається видати емоційні виправдання за офіційну позицію. Наступного разу, будь ласка, вивчіть хоча б правопис, перш ніж братися за «юридичні» тексти.

3. 9 августа 2025

Якщо все так погано і ваша директоркиня «травмоване дитя» з очевидними наслідками та проявами в дорослому житті, то створіть профспілку. Підпишіть колективний договір та врегулюйте ваші відносини як колектив. Ви поодинці ніхто, а гуртом можете чогось добитись. Але це не про вас, шановні, ви не зможете обʼєднатись в силу глибокої соціальної несвідомості кожного. Так що терпіть допоки не вийдете з свідомості «худоби».
    Зі щирою любовю ваш колишній співробітник!

4. 9 августа 2025

@ $V$ ,
    Автор Вражає своєю відкритістю. Та відкрито висловлює свою думку. Що не заборонено в Україні на даний момент. Але можливо десь себе і переоцінює з сторони роботодавця . Згідно прочитаних відгуків про фірму JE Electronic . Виходить що фірма підлягає перевірці в Міністерстві Внутрішніх Справ та Діловодства стосовно даних відгуків. Згідно з відгуком Юридичного Представника про адміністративну чи Кримінальну відповідальність не погоджусь, адже це не є справою любовної лінії . Мова в основному йде про виробництво та філію з назвою Je Electronic за фахом любовної лінії не можливо притягнути даного автора до відповідальності за відсутності доказів. Так як Автор не вказує — ні повністю ініціали працівників у відгуку а лише прізвища та імена. Стосовно детектора Автор висловлює негатив очевидно це щось особисте , чого автор не опублікував . Питання лише чому пройшло стільки часу , а ж 1,5 роки без жодної заяви? Можливо людину залякували ? Чи фірма реально погрожує працівникам ? Це лише припущення. Але роботодавцю раджу провести бесіду з працівниками, та визнати свою провину якщо вона є. У мене наразі все . Усім мирного неба та разом до перемоги!

5. 8 августа 2025

@ $V$ ,
    Та шо ше треба. Аби «рукавичка» на «Руці» не трісла. Черевик на патик — і на вихід.

6. 7 августа 2025

@ $V$ ,

Особливо вразила впевненість автора у «знанні» трудового законодавства. Якщо автор так добре знає трудове право — чому досі не подав у суд, а відпрацював аж 1.5 роки?

Теза про те, що “воєнний стан = звільнення без відпрацювання”, виглядає ефектно, але, на жаль, не має жодного підтвердження в КЗпП. Вимога про відпрацювання — законна, якщо працівник не надав поважної причини, чого автор не зробив.

Звинувачення у “шантажі трудовою книжкою” — звучить гучно, проте на практиці це просто дотримання законної процедури звільнення. Рекомендуємо, перед використанням гучних слів, бодай раз ознайомитись із відповідною нормою права.

А “любовна лінія” з деталями в стилі дешевих серіалів — вже не про трудові відносини, а про публічну дискредитацію, за яку передбачена відповідальність згідно зі ст. 297 ЦКУ, ст. 32 Конституції України, а у випадку систематичності чи мотиву приниження — і ст. 161 ККУ.

7. 14 июля 2025

Працював 1,5 року власник і він же деректор Конзьола Мар’яна Романівна. Має дуже багато вимог , що стосується працівників. Заробітна плата на час мого часу роботи була в розмірі 17тисяч грн. З них начебто 3 тисячі грн податки . Отже чиста оплата праці 14985 тисяч гривень. Власник дуже скупий а нинішній директор Конзьола М.Р дуже високої про себе думки та по її розмові було сказано що ніби навіть знає закон про працю але з вигодою для себе. Саме цікаве відбулось під час мого звільнення. Директор відкрито наполягав відпрацювання 2 тижнів згідно трудового договору але тут був нюанс в умовах Воєнного стану можна було не відпрацьовувати але директор звісно знає трудовий договір на пам’ять в свою користь та зобов’язав відпрацювання. Шантажем що не повернеть мою трудове книгу. Більш цікаве звільнення за власним бажанням , а саме довідка в якій було вказано, що працівник звільнився за власним бажанням мала Помилки в Прізвищі працівника і Прізвищі директора але як на диво була підписана і з печаткою „Браво Мар’яна Романівна » закони ви можливо знаєте але документи читати мабуть не навчились.
    Мої враження від роботи досить позитивні . Від колективу трішки позитивні більш мене розвеселив; Юний, Одружений, незалежний… Начальник виробництва якщо можна так сказати Білий Тарас своєю мудрістю він всіляко намагався задовільнити своє бажання стосовно працівниці Вікторії Котсаби посадити її собі на коліна , та ніжно тримати її за „Руку“ .
    Одним словом не фірма а Санта-Барбара з елементами добре що не БДСМ 🤣🤣🤣
    Але що є дійсно цікаво — це те що пан Тарас є давнім другом директора Конзьоли М.Р. тому не бажає щоб його палкий роман було розкрито .
    В загальному мої враження від „Джі І Електронік Україна» залишились дуже і дуже негативні стосовно Директора, Власника.

8. 26 июня 2024

гімняна фірма. оминайте. бо будете працювати за копійки в парі з ідіотами. серед працівників є криси і стукачі. баба олена *** скажена

9. 16 апреля 2024

Якось проходив співбесіду в компанію на позицію electronic engineer. Технічне інтерв’ю було нормальне, навіть цікаве, проводив технічний директор. Спілкувались недовго і по суті — 40 хв не більше. І все здавалась ніби класно, поки не почався другий етап співбесіди, де ми обговорювали питання компенсації і т.д. І з цього моменту — повний треш.
    Годину часу я ніби торгувався на базарі. Власник, і я так розумію, він же директор, сперечався так, ніби я відбираю його останні гроші, розповідав як йому — тобто власнику, важко вести бізнес Хоча я відразу заявив рівень бажаної зп ще перед першим інтерв’ю. На що мені відповів — що я маю його розуміти, він мене не знає, а треба ще випробувальний термін і бла бла бла. І це при тому, що немає ніякого пакету, ні медичного страхування, ні абонемент в спортзал. Компанія не покриває НІЧОГО, хіба вам дадуть обід. Ніяких логічних аргументованих відповідей про те, чи є якийсь перфоманс рев’ю, чи додаткова мотивація для людей. Цього нічого немає.

10. 27 марта 2024

Думав, що це буде класний стартап. За пару місяців зрозумів, що це не та компанія, де можна отримати розвиток, зарплату, і відразу звільнився. Менеджмент через одне місце. Ригалєт.

11. 21 марта 2024

Пропрацювала в команії близько 1.5 року. Що ж можу сказати:
    -компанія іноземна, але з дуже скупим власником, який витискає з людей всі сили, соки, нерви. Українців він вважає за мавп. Щось покращити в житті працівників або придбати щось для компанії — це велика проблема. рахується кожна копійка. Економія вилазить боком, а саме- проблема падає на голови звичайних працівників.
    -директриса — самозакохана та нагла, все що вона може — це розповідати під час перев, які страви вона жере з кулінарії та в ресторанах, де відпочиває і т.д., при цьому часто наголошуючи на ціни. Одним словом — одні понти і не більше. Що стосується питання ЗП чи щось інше- цього воне не рішає, бо все рішає власник. Директриса — тільки щоб ходити і дивитись за людьми, інтереси звичайних працівників праутично не відстоює.
    -перегляд зарплати постійно відкладається а якщо і піднімається зп то не набагато.
    Загалом колектив був непоганий.
    -графік роботи з 8 ранку — це єдиний пдюс, ну і обідом компанія теж забезпечує.
    Висновок- як робота на короткий термін до року часу підійде. далі — будете харитись і псувати собі нерви. На 3 з 5 балів.

Монтер 1

Добавьте зарплату в компании JE Electronic

Добавить отзыв о работодателе JE Electronic

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании JE Electronic?