Cloud Castle — одна з найбільших мереж магазинів з продажу вейп-девайсів та супутніх до них товарів, яка на ринку України з 2018 року. Наша історія розпочалася у Луцьку, і за 6 років ми виросли з одного магазину до одного з найпотужніших гравців ринку. На сьогоднішній день ми представлені у чотирьох областях України і налічуємо більше ніж 50 магазинів. Отзывы о работе в Клауд Стафф / Cloud Castle, зарплатыВакансии 30 000 – 35 000 грн
Добавьте зарплату в компании Клауд Стафф / Cloud CastleДобавить отзыв о работодателе Клауд Стафф / Cloud Castle Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Клауд Стафф / Cloud Castle?
Працювала тут пів року перед переїздом, вимоги в компанії високі але і зп доволі висока як на Луцьк, з проблемами із забезпеченням на робочому місці ні разу не стикалася
Компанія роздута, а по факту поводять себе як група підлітків:
— не організували нормально взаємодію співробітників;
— пообіцяли оплатити роботу, після того як вирішили розійтись, але відразу про це забули, хоча робота була зроблена;
— роздули якусь непотрібну бюрократію, в якій ти тонеш, замість того щоб працювати;
— рішення приймають навіть ті, хто взагалі нічого не розуміє у тій сфері, де бере участь у нарадах;
— немає навіть нормальних умов для роботи — робочій процес хаотичний, робочі місця необлаштовані.
Але головне — це те, що керівництво не тримає обіцянок. Сьогодні одне — завтра інше.
В решті решт: багато галасу з нічого.
Підтверджую слова Олега. Керівництво повне дно. Пройдіть хоч якісь курси менеджмента. Навіть не думайте йти до них на робрту.
Перепрошую, не про ту компанію написав, але ця теж напевно як з рабами, всі вони однакові!!!!!!!!!!!!!!
Диретор ще та ***. Відношення до працівників як до рабів. Не раджу звязуватись.