Movatex

Movatex

MOVATEX — Компанія, прямий імпортер продукції для текстильної промисловості. В структуру компанії входять підрозділи оптової та роздрібної торгівлі продукції для текстильної промисловості, а також потужності з пошиття різноманітних текстильних виробів.

Отзывы о работе в Movatex, зарплаты

1. 9 апреля 2025

@ Рулон , хочется к вашему отзыву приложить видео и фото подтверждение, как классно общаться с вами руководители и выплата зарплаты которая происходит в течениии 4х месяцев. А еще оформление сотрудников, конечно)))) Они первые))

2. 3 апреля 2025

Ужасная компания! Находится на Запорожском шоссе,28А. Официально не оформляют. Обещанную зарплату не выплачивают. Собственник-Опрышко Геннадий Николаевич. Непорядочный человек. Проработав полтора месяца, уволилась 13 марта 2025 года. Зарплату за февраль, март не получила. Хотя он обещал. Зарплату вам не выплатят. Не ходите туда работать, ужасная компания.

3. 30 марта 2025

Працював у Movatex. Зарплату отримував. Правда, не в біткоїнах і не щогодини, але стабільно. Головне — не переплутати таск у таск-менеджері з постом на форумі скарг.
    Керівництво — нормальні люди. Не святі, не йоги, але з головою. Якщо працюєш — з тобою як з людиною. Якщо граєш у «жертву системи» — ну, тут уже як пощастить.
    Так, красти не дають. Перевірено. Один спробував — його замотали в рулон тканини, і тепер десь в Іспанії працює пледом.
    Ще одна проблема — змушують думати. Прямо на робочому місці! Іноді навіть просили виконати те, що в задачі написано. Страшні люди, правда?
    А ще спортзал. Добровільно-примусово, але з турботою: мовляв, розімнеш м’язи — менше буде боліти спина від нічого_нероблення.
    Загалом: якщо ти прийшов працювати — будеш працювати 24 години на добу. Якщо прийшов чекати зарплату за повітря — буде важко. А якщо прийшов красти — ну, рулони вже підготовлені.

4. 27 марта 2025

Компания — ДНО. Нанимают сотрудников на удаленку, не выплачивают зарплаты по 2-3 месяца, ну и вообще не выплачивают когда ты уходишь. зарплата за январь не выплачена до сих пор(27 марта).
    Инна Баранова — так сказать собственница, когда надо ей — замучает. а когда надо вам: кто ты такой? будет морозить вас до последнего!

5. 23 января 2025

Йоу, бро! Читаю твій відгук і думаю: та ти ж, походу, головний креатор цієї галактики! Слухай, тебе важко знайти – я дзвоню, пишу, хотів у баню запросити, побазарити за життя, але ти глухий до моїх вібрацій.

Слухай, може, ти випадково сайт поплутав? Бо такі глибокі думки краще викладати десь у книжці типу «Як стати топчиком за 10 кроків» або хоча б на форумі про космічні теорії змови.

Короче, відгук – пушка, але не можу зрозуміти, чого ти не відповідаєш? Давай якось на зв’язок, бо я вже реально хвилююся. Тебе шукає вся тусовка! Нафіг той бізнес,ми з кумом вже депутати💥

6. 19 декабря 2024

Фірма й справді не дуже, все погано податкова вже почала перевіряти та виставляти штрафи й заморожувати рахунки.
    Думаю ще протримаємось пару місяців за рахунок не виплати заробітніх плат, але це норма, я так вже робив, загугліть в інтернеті «Опришко Геннадій Миколайович» стане все зрозуміло, щось відволікся, приходьте працювати бо всі розбіглися, а я все ще до***б, попрацюєте пару міс потім я не виплачу вам заробітню плату і буду шукати інших ло* робітників.

Чекаємо на вас в токсичний колектив

7. 12 декабря 2024

Йоу!Компанія топчик, колектив чілово-дружній, начальство адекватне, бабло вчасно залітає. Офіс — бомба, чілзона є, корпи регулярні. Ще й ростити тебе готові, якщо хочеш розвиватися!

Коротше, 10/10, раджу! Хочеш кайфову роботу — велкам в Movatex! 💯​​​​​​​​​​​​​​​​

8. 6 декабря 2024

“Чуваки, якщо шукаєте роботу, де реально кайфувати, то Movatex — це топчик. Тут усе на стилі: офіс, як із серіалу, колектив — своячки, а начальство взагалі норм — не грузять, тільки підкидають мотивації.

Робота не просто “з 9 до 18”, а такий собі двіжняк із перспективою. Ну, типу, сюди не приходиш тупо “відсиджувати”, а реально вчишся і шариш нові фішки.
    Коротше, якщо хочеш у двіж, де робота і веселуха в балансі — Movatex твій варік. Тільки обережно, бо тут кайфово і можна втратити відчуття часу. Ну і каву з собою не бери — тут вона краще, ніж у кав’ярнях.”

9. 7 ноября 2024

Компания полное дно, диркаектор Опрышко Геннадий бивший владелец мошеннического кал центра, решил заняться легальным бизнесом и открыл фирмочки (https://youcontrol.com.ua/catalog/executives/o/opryshko-hennadiy-mykolayovych/), оставив подход к бизнесу бомжа с перехода. Компания работает в минус без налогов. Зарплату вам не выплатят под надуманным предлогом. Вердикт не рекомендую, вам на собеседовании станет все ясно самим когда попадёте.

Добавьте зарплату в компании Movatex

Добавить отзыв о работодателе Movatex

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Movatex?