Клиника эстетической стоматологии «ПРИЗМА» Отзывы о работе в Призма, зарплаты, вакансииДобавьте зарплату в компании ПризмаДобавить отзыв о работодателе Призма Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Призма?

Проходила стажування в медичному центрі «Призма», тому можу поділитися враженням саме зсередини. Атмосфера робоча, без зайвої напруги, колеги пояснюють процеси і не ставляться зверхньо до новачків. Було корисно побачити, як організована робота лікарів і адміністраторів, як ведеться документація та комунікація з пацієнтами.
Під час стажування багато уваги приділяють якості послуг і стандартам лікування. Зокрема, напрям пломбування зубів детально розписаний на https://prizma.ua/service/stomatologiya/
— і на практиці видно, що лікарі дотримуються цих підходів, працюють акуратно і без поспіху.
Центр зручно розташований — Київ, легко дістатися громадським транспортом:вул. Сагайдачного, 25 м. Київ, 04070 Телефон: 044 425 13 13, зазвичай відповідають без затримок. Загалом стажування дало нормальне уявлення про реальну роботу клініки та внутрішні процеси.
Працювала в клініці асистентом стоматолога. Колектив асистентів супер,всі привітні, готові допомогти завжди, чого не скажеш про всіх лікарів. Деякі унікуми дозволяють собі принижувати асистентів, обзивати поганими словами, звісно таке відношення демотивує працювати, особливо коли таке відбувається прямо перед пацієнтом. Тому знайшла інше місце де до мене відносяться з повагою, і щаслива. Бажаю таким ідеальним лікарям Призми 13 , стати добрішими.
HR позвонил мне на телефон и предложил работу в этой компании. Когда увидел сайт prisma13.com я понял что мои знакомые мне советовали эту компанию. После собеседования оказалось что у меня не достаточно квалификации по стоматологии. Буду работать над собой. Компания мне понравилась. Есть один минус, он заключается в отсутствия страховки.