Спайс Ленд

Спайс Ленд

На сьогоднішній день компанія ТОВ «Спайс Ленд» є однією з успішних компаній на вітчизняному ринку харчової промисловості завдяки своїй прогресивності, вмінню «тримати хвилю», щоразу доводячи свій професіоналізм як надійного ділового партнера та розширюючи асортимент продукції.
Компанія здійснює прямі поставки в Україну, що дозволяє зберегти низький рівень ціни при стабільно високій якості продукції.

Отзывы о работе в Спайс Ленд, зарплаты

1. 29 января 2025

Працюю в компанції 8 місяців. Можу відмітити цей досвід як позитивний.
    Працюють високопрофесійні, чесні люди, максимально відкриті та доброзичливі, завжди тепла атмосфера в колективі. Хочу відмітити легку і приємну комунікацію, як з працівниками, так і з керівництвом. Завжди підтримують, створюють ефективну та продуктивну робочу атмосферу.
    Компанія пропонує бонуси, регулярно проводиться перегляд ЗП. Має просторий, зручний офіс, який оснащений всім необхідним.
    Якщо виникне питання, чи працювати в цій компанії — то скажу, однозначно — ТАК !

2. 18 апреля 2024

Фірма платить все, що обіцяє, але пахати треба конкретно. Менеджери пахають як коні, але не жаліються на зарплату. Для мене дуже насичений графік особисто. Хоча учать , намагаються допомогти усі, але якщо тут хочеш заробляти , то тут треба працювати роками, як більшість хто працює там.

Добавьте зарплату в компании Спайс Ленд

Добавить отзыв о работодателе Спайс Ленд

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Спайс Ленд?