На сьогоднішній день компанія ТОВ «Спайс Ленд» є однією з успішних компаній на вітчизняному ринку харчової промисловості завдяки своїй прогресивності, вмінню «тримати хвилю», щоразу доводячи свій професіоналізм як надійного ділового партнера та розширюючи асортимент продукції. Отзывы о работе в Спайс Ленд, зарплатыДобавьте зарплату в компании Спайс ЛендДобавить отзыв о работодателе Спайс Ленд Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Спайс Ленд?
Працюю в компанції 8 місяців. Можу відмітити цей досвід як позитивний.
Працюють високопрофесійні, чесні люди, максимально відкриті та доброзичливі, завжди тепла атмосфера в колективі. Хочу відмітити легку і приємну комунікацію, як з працівниками, так і з керівництвом. Завжди підтримують, створюють ефективну та продуктивну робочу атмосферу.
Компанія пропонує бонуси, регулярно проводиться перегляд ЗП. Має просторий, зручний офіс, який оснащений всім необхідним.
Якщо виникне питання, чи працювати в цій компанії — то скажу, однозначно — ТАК !
Фірма платить все, що обіцяє, але пахати треба конкретно. Менеджери пахають як коні, але не жаліються на зарплату. Для мене дуже насичений графік особисто. Хоча учать , намагаються допомогти усі, але якщо тут хочеш заробляти , то тут треба працювати роками, як більшість хто працює там.