Visit Ukraine. Компанія має 2 напрямки: туризм, нерухомість. Отзывы о работе в Visit Ukraine, зарплатыДобавьте зарплату в компании Visit UkraineДобавить отзыв о работодателе Visit Ukraine Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Visit Ukraine?
Нажаль компанія не відповідає заявленим умовам по співпраці
Обіцяє одне, вимагає інше, ставить неадекватні терміни та умови виконання задач та не притримюється домовленностей по розрахункам (можуть просто зрізати зп без причин, тому що керівництву здалося що ти не виконав план, плани по продажам змінюються кожного місяця, всі навіть копірайтери прив’язані до % продаж)
З початку роботи та ще на етапі співбесід надається недостовірна інформація та приховуються реальні умови та причини звільнення попередніх працівників (поганих відгуків немає тому що люди підписують договір про нерозголошення з великим штрафом за негативну інформацію щодо роботи компанії)
Після початку роботи умови та вимоги постійно змінюються і тебе роблять рабом неадекватних очікувань та планів продажів, які ніхто до цього не виконував) Всі зусилля знецінюють.
Економія на всьому — жодних бенефітів, робота за 3х, команда працює за копійки та робить свою роботу "на отьебись", відсутність мотивації та плинність кадрів.
Керівництво не зацікавлено у адекватній та довгостроковій співпраці та розвитку працівників
Не рекомендую, даремно витрачений час та нерви