Wear Me

Wear Me

, ,

Wear Me [веар мі] — одягни мене.
Wear Me — український бренд жіночого одягу представлений у 25+ магазинах. Ми працюємо у Києві, Одесі, Львові, Івано-Франківську, Вінниці, Чорноморську та Дніпрі. Наша команда зростає щодня, щоб одягати жінок України у базовий якісний одяг за доступною ціною.
Wear Me — це одяг, який ми розробляємо з урахуванням фігури українок. Тому він відмінно виглядає, а завдяки гарному пошиву та якісній тканині — чудово носиться. Такі вироби легко та приємно продавати, адже покупці залишаються задоволені та повертаються знову. А наша Програма Лояльності дарує гарні бонуси постійним клієнткам.
З кожним днем бренд стає популярнішим та впізнаваним і у вас є гарна можливість долучитися до його розвитку. Станьте частиною команди Wear Me — просувайте український одяг з нами!

Отзывы о работе в Wear Me, зарплаты

1. 6 июня 2025

Добрий, звільнилась. Ще і гроші не доплатили! Працювала 7 місяців!! Вмію все. І прийшла на одних умовах а потім почалося .. зміна відсотків за працю.

2. 30 мая 2025

Ув. Ольга и Виктор Макул , прежде чем судить о том как торгуют продавцы , и упрекать во всех бедах именно нас , обратите внимание на себя и свое высшее руководство. И так же советую обратиться в нашему любимому психологу Артему Хмелевскому 067 440 56 67 . Вам как никому нужна его помощь.

3. 18 мая 2025

@@ Олександра ,

Ви все правильно сказали,взяли керівника роздрібу таку ж саму як вони всі. Орися наша улюблена,яка спочатку може говорити одне,матюкатись,маніпулювати, а потім робити вигляд, що все добре.

4. 18 мая 2025

Прочитавши всі коментарі ,
    я без вагань вирішила теж залишити відгук, і як бачу першочергове це — велика проблема саме у відносинах між працівниками та керівництвом, те що є спільним у Всіх відгуках. Тож подумайте…

Працювала в компанії, спочатку було 1 керівництво, якій тільки дай всіх звільнити і замінити, тому що у всьому ,чого не було продажів винні тільки продавці, чи буть то , що не має людей, погана погода, не має розмірів , що є великим мінусом бренду більшість ходових моделей відшиті тільки по L , і як не скаржились всі регіони ,що клієнти просять відшивати більше по цей день ніхто про це не чує ,або не хоче чути, тож втрачаєш клієнтів і багато постійних вже не зайдуть ,коли йому 3 рази повідомили ,що «нажаль цих моделей не має в Вашому розмірі» але всеодно проблема в продавцях, минулого керівника звільнили , але на посаду керівника роздрібу взяли майже копію саме по відносинам до працівників.

Людина ,якій не завадило би пройти курси по діловій комунікації з співробітниками, не підбираючи не слів не емоцій могла висказати все ,що думає не фільтруючи.

Хочу зазначити найкращий час працювати було в цій компанії , коли керівником був тільки регіональний директор та менеджер, толку було більше, і була чітка та функціональна робота в колективі без тиску та з адекватним контролем обовʼязків!!

Потім зʼявився постійний контроль, моральний тиск за показники навіть ,якщо в тебе чудові продажі , і здача тестів ,які нічого путнього тобі не дасть ,а не здавши тебе можуть оштрафувати , тому що штрафні санкції тут норма і є великий список ,за що тебе можуть оштрафувати .

5. 17 мая 2025

Нарешті почали писати про цей гадюшник правду,респект вам дівчат. Також хочу згадати за Орисю Снурнікову,яка може дозволяти не адекватне ставлення до працівників,приймати рішення про звільнення людей,не сказавши про це,бо ті на її думку не дотягують до показників. Дуже багато дівчат звільняються самі,бо не витримують неадекватності цієї персони. Також її система штрафування працівників,які отримують мізерну зарплату, і ці штрафування пробивають дно.

6. 17 мая 2025

В этой компании адские условия труда. Приходишь чтоб работать добросовестно и спокойно. Но тебе просто не дадут это делать: постоянные требования и претензии, унижение, придирки, хамское поведение менеджеров и вышестоящего руководства. Все время тесты проверки уровня стандартов, тренинги, давление через рейтинги в рабочих группах.

План который ты должен выполнить, по сути ни чем не обоснованные хотелки и повод требовать большего чем возможно.

Пилят продавцов постоянно, как какие то садисты, морально изводят. Каждый рабочий день превращается в пытку, особенно когда торговля плохая и знаешь что тебя будут пилить интенсивнее чем обычно.

Качество товара просто никакое за такие деньги. В массе: полиэстер, вискоза.

7. 16 мая 2025

Працювати в цій компанії це ще те випробування. Постійні вимоги і обов’язки , нереальні плани та безкінечні показники. Ставлення до співробітників жахливе, а це ж ті самі українки яких вони одягають згідно лозунгу, ті що просувають бренд. Заробітна плата не відповідає обіцяній. Не рекомендую псувати собі життя працюючи в цій компанії

8. 13 мая 2025

Не раджу цю кантору , обіцяють одне а виходить зовсім інше, обовʼязків у вас буде куча , а заробітня плата за такі умови буде маленька , дуже великий натиск на працівників якщо немає людей і немає продажів то виний у всьому продавець , і вичитують потім і ображають !! Такого відношення, як тут я не бачила ніде !! Тебе тут не цінують і ні за що мають , показники скидають і якщо вони не відповідають їхній нормі вони дуже сильно пресують ! По камерах дивляться , а потім вичитують , що ти не так робиш !! Приходить людина просто подивитися товар, а тобі потім виписують чого людина пішла без покупки !!! Примушують тих людей придбати одяг !! Одним словом це просто дно , а не компанія , говорити який класний одяг , насправді той одяг не якісний , люди приносили були після першої стірки його з претензіями!!!! Фууу і ще раз фуу , жалкую потрачений час на цю роботу !!!!!!

9. 13 мая 2025

Доброго дня.
    Я є колишнім співробітником цього концтабору.

Що хочу сказати,всі хороші відгуки, які написані співробітниками, здебільшого написані на вимогу керівництва,бо правду тут не люблять і якщо десь щось скажете у вас будуть проблеми.
    Почну з того,що я прийшла в компанію з великим бажанням працювати та розвиватись. Перші місяці здавалось,що все в порядку. Але коли змінилось керівництво,почали жорстко контролювати показники. До речі,їм важливіші показники,аніж скільки ти робиш касу.
    Ти пояснюєш чому не дотягуєш до показників,хоча робиш гарні каси,але це не аргумент. Керівництво може застосовувати погрози,лайку і не адекватне ставлення.

До речі,обов’язково в чеку при купівлі людина має придбати дві речі,інакше питання,чи навіть звинувачення в тому,що ти не дотягуєш. Були дні,коли продаж не було як і в інших магазинах,через погодні умови,так менеджер казала,що ми не здатні працювати і аргументувати,чому ми не «обробляємо» людей?. Ти маєш бігати за людиною,набридати,адже за тобою слідкують по камері, і потім виносять мізки. Хоча самі ці менеджери не гуру продажу,і роблять з себе казна що.
    Також перед керівництвом маєш постійно оправдовуватись за що,сама не знаєш і пояснювати,чому ж ви не закриваєте план.
    Бо ти винна в чомусь. Хоча одяг насправді неякісний,були випадки коли люди повертали одяг,або ж деякі речі висіли на залі з катишками. Також на одну певну річ,ми могли робити переоцінку по раза три в місяць.

Також на моїй пам’яті,коли людей ні за що звільняли і без їх відома. Або ж поширена причина за недотягування тих дибільних показників. І ще моє улюблене,людині не сказали,що її звільняють,а швиденько виставляють вакансію на ворк.
    Були випадки,коли звільнявся цілий штат в одному з міст України,а якщо відкрити ворк юа,можна помітити яка тєкучка по містах,і деякі вакансії не закриваються місяцями.

Моє улюблене: інвентаризація. Вона не робиться так як треба. Тут ти можеш нести відповідальність за всіх,адже люди просто не витримують і звільняються. А інвентаризація робиться здебільшого раз на три місяці і всю відповідальність несе той,хто зараз працює,тобто за косяки інших ти відповідаєш.
    Менеджери до речі,можуть працювати на магазині,але вони не несуть відповідальності ні за що. Просто можуть тобі тикати,що ти ледь не лох,робити вигляд, що щось роблять,а насправді від них толку і немає. Хоча ні,їх діло вічно тебе чмирити.
    Позиціонуєте себе як одягаєте українок?
    Так чому в вас таке погане ставлення до своїх співробітників?
    Адже продавці вам роблять виручку, просувають ваш бренд.

10. 13 мая 2025

Теж працювала в цій конторі. Погоджуюсь з кожним словом,про порівняння,графіки. І якщо не має продажів,саме ти винен,а не обставини. Керівництво не адекватне ,багатьох продавців звільняють,бо ніби то ті не дотягують до їхніх супер мега важливих показників. А також треба людям впарювати що це супер якість і тканина. Але насправді далеко не так. Були випадки коли люди повертали речі,адже скатувались після першого разу як одягнули. По умовах теж не все так як обіцяють. Продажі індивідуальні і ти бігаєш за людиною,щоб хоть хтось щось купив — люди лякаються такій навязливості. Багато є що сказати,та не хочеться згадувати цю контору. Бо гарні відгуки,які написані однієї датою,є тиском одного з менеджерів.

11. 7 мая 2025

Судя по дате основного количества отзывов, сотрудников попросили их написать 🤣 По факту :работала в этой сити в 2024 г. Работа, в принципе, неплохая, но руководство на тот момент — жесть. Постоянно сравнительные таблицы по КАЖДОМУ сотруднику (конверсия, средний чек, выторги и т. д.) Каждая фамилия выделялась разным цветом — хорошие, средние, плохие показатели. Ощущение школы не покидало меня ни на день 🤕
    Хождение за каждым клиентом и дыхание ему в спину (учитывая, что площадь магазинов небольшая). Периодически все сотрудники проходили тестирование, где вопросы вообще могли быть проставлены некорректно.
    Качество товара среднее,дешёвая фурнитура и ткани. Цены на половину моделей явно завышены.

12. 5 мая 2025

А де реальні відгуки? Відгуки під один манер, однотипні . Кидається в око що написані по замовленню роботодавця.

13. 4 мая 2025

Прикольно прошлые отзывы все за одно число и написаны как под копирку.
    Если хотите цепляться к людям, то вам эта работа подойдёт. Покупатели не в восторге когда к ним лезут, 95% хотят сами посмотреть вещи без продавца, который лазит по пятам. Но такая политика магазина, задалбывать покупателя.

14. 20 февраля 2025

Дуже задоволена що працюю в компанії українського бренду Wearme.
    Завжди хотіла підтримувати наше,українське!
    За два роки моєї роботи в компанії, були дуже помітні зміни, тільки в найкращу сторону.
    Комфортні умови роботи,мотивації та навчання.
    Дружній колектив та керівництво яке завжди підтримує та чує нас!
    Найприємнішим для мене,чути позитивні відгуки від постійних клієнтів.В більшості вони про якість нашого одягу, комфорт, та легкість у догляді.
    Wearme для мене, моя друга сімʼя 🥰

15. 20 февраля 2025

Працюючи рік в даній компанії, можу підкреслити що Український бренд швидко зростає на ринку України , має одяг гарної якості. Даний магазин знаходиться в торговельному центрі Gagarin Plaza , всі умови для комфортної роботи є, графік зручний , оплачувані відпустки та лікарняні. Колектив дуже дружній, дівчата та менеджер Олександра завжди один за одного . Зі сторони керівництва , завжди присутня повага та розуміння до кожного співробітника, при виникненні складних ситуацій , проблема завжди вирішується швидко . Асортимент магазину широкий ,від спідньої білизни до пальто , для жінок різної вікової категорії . Розмірна сітка від xxs-4xl , колекції яскраві , стильні та привабливі😍 співвідношення ціни та якості повністю себе виправдовує. Дуже рада бути частиною цієї команди ♥️

16. 20 февраля 2025

Працюю нещодавно. Спочатку здавалось, що знайшла майже ідеальну роботу: по обов’язкам — те, що я люблю робити і добре виходить; досить гнучкий графік і частково віддалено можна працювати; цікава мотивація (хоча не зрозуміло було, як працює в показниках); а головне — керівник — просто золото, одна з найкращих за весь мій трудовий досвід!
    Згодом мотивація виявилася не такою вже і працюючою, але керівництво відкрите до діалогу, і відкорегували разом, прийшли до спільного знаменника)))
    Є можливість приймати участь в нових проектах, впровадженнях (хоча і не у всіх хочеться))) Є можливість проходити цікаве навчання.
    Засмучує тільки одне — керівник міняється.

17. 20 февраля 2025

Працюю в компанії Wear Me дуже давно (більше 7 років). Дуже рада,що працюю в команді висококваліфікованих професіоналів своєї справи,де тобі завжди раді допомогти.Наші любі клієнтки,завжди в тренді та в ногу з останніми модними новинками,завдяки Wear Me. Дружній колектив,приємна атмосфера, змога кар’єрного зростання.
    Обожнюю свою роботу!

18. 20 февраля 2025

Я дуже рада працювати в такій чудовій компанії українського бренду, як Wear me❤️ Наш бренд поєднує стиль та якість! Кожна колекція зроблена з думкою про красу та комфорт українських жінок.
    Команда нашої компанії зосереджена на розвитку не тільки бренду, а й персоналу, атмосфера в компанії дуже тепла та довірлива. Завжди підтримують та цінують ініціативність та нові ідеї від співробітників. Працівників завжди чують та прислуховуються, завжди можна звернутися до керівництва, якщо є якісь питання чи пропозиції. Компанія дуже цінує та підтримує своїх працівників. Якщо ви любите стиль та моду, хочете розвиватися в цьому напрямку, то ця компанія саме для вас. Це компанія, яка постійно розвивається, росте та стає кращою і ми разом з нею

Добавьте зарплату в компании Wear Me

Добавить отзыв о работодателе Wear Me

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Wear Me?