Оміко груп
Мережа продовольчих крамниць в місті Суми.
Отзывы о работодателях Торговля розничнаяBeerlandBEERLAND — компанія, що має свою власну пивоварню, де ми створюємо найсмачніші та найякісніші сорти пива, використовуючи тільки кращі інгредієнти та інноваційні технології. Наша мережа є 3 за кількістю магазинів розливного пива по м. Київ. Спеціалізуємось на продажу крафтових напоїв, напоїв від регіональних та імпортних пивоварень. Компанія була заснована двома братами, днем народження вважається 31.12.2016 […] Bags.etcBagsetc — мережа мультибрендових магазинів жіночих та чоловічих аксесуарів. Асортимент магазинів Bagsetc включає: Сумки, портфелі, саквояжі із натуральної шкіри Дрібна галантерея із натуральної шкіри: портмоне, гаманці, обкладинки для документів, візитниці, щоденники та бізнес-органайзери, косметички, несесери, чохли, футляри, ключечники, брелоки, ремені, пояси, рукавички. Взуття Валіза (полікарбонат) Парасолі В’язані вироби Винятково якісна продукція від відомих брендів Буду мамоюМи знаємо, як важко знайти якісні, гарні товари для майбутніх мам і малюків за доступною ціною. Наш інтернет-магазин існує вже більше 6 років і дуже добре зарекомендувала себе наша команда за цей час. JobQuestКомпанія займається продажем товарів в інтернеті (роздріб, модні аксесуари, авто-товари, електроніка), а також ми збільшуємо продажі іншим компаніям по телефону. Digma Business GroupDIGMA BUSINESS GROUP — компанія, що активно розвивається, об’єднує в собі кілька напрямків діяльності, пов’язаних з роздрібною та оптовою торгівлею, дистрибуцією, переробленням вторинних матеріалів і низкою менших бізнес-напрямків. СЬОГОДНІ В СКЛАД КОМПАНІЇ ВХОДЯТЬ: Торгова мережа «Аттика» Лідер ринку роздрібної торгівлі тютюновими виробами. Торгова мережа «Аттика» об’єднує понад 470 торгових точок у Харкові, Харківській та Сумській […] Територія Твоєї Техніки«Територія Твоєї Техніки» (ТТТ) — одна з найбільших роздрібних мереж магазинів, яка успішно розвивається на ринку портативної техніки, гаджетів та електроніки вже понад 20 років. Команда ТТТ налічує понад 140 магазинів різних форматів по всій Україні: це, звісно, власні шоуруми ТТТ, брендшопи SAMSUNG, і магазини операторського напрямку — Київстар, Vodafone, lifecell. Наша Команда налічує понад […] LoraShenLoraShen — українська компанія-флагман у напрямках флористики, дизайну, вітринистики, вертикальному озелененні та зеленому дизайні з більш ніж 5-річним досвідом роботи. Місія компанії — прикрашати життя людей. На сьогодняшній день компанія LoraShen володіє своєю виробничою базою, квітковою студією та роздрібними магазинами у Києві та Харкові. Компанія є прямим імпортером квітів, рослин та інтер’єрних елементів декору. У […] ElmirІнтернет магазин. Продаж комп’ютерної та побутової техніки, автоелектроніки та інших непродовольчих товарів. ЧІП-сервісКомпанія існує на українському ринку вже понад 19 років і за цей час встигла здобути звання одного з найкращих магазинів сучасної техніки. Все починалося з невеликих точок продажів, поки фірма не вирішила підкорити світ інтернет-торгівлі. З того часу будь-який мешканець України може замовити оригінальну техніку від світових виробників із швидкою доставкою до свого міста. МангоМанго-це мережа продуктових магазинів по всій териорії м. Житомира. Ми працюємо з 2015 року та успішно розширюємо мережу наших магазинів. Маємо широкий асортимент товарів. NL Flower ShopNL Flower Shop — це мережа квіткових магазинів, де кожен букет — це витвір мистецтва, а кожен клієнт отримує сервіс найвищого рівня. Ми об’єднуємо естетику, стиль і професіоналізм, створюючи унікальні квіткові композиції для будь-якої події. Континіум-Трейд (Там Там)Наша команда є дружнім колективом, який формується та розширяється ось уже 19 років. Компанія Там Там не стоїть на місці, а росте та розвивається, навіть у такий складний для країни час. Ми у постійному пошуку креативних, цілеспрямованих, наполегливих людей, які прагнуть навчатись та працювати у колективі. Роботу мережі «Там Там» забезпечує колектив з близько 450 […] Charisma Fashion GroupCharisma Fashion Group — молодий, але вже зарекомендувавший себе гравець на українському ринку fashion retail у premium-сегменті. Центральний офіс і мережа бутиків компанії знаходяться в місті Дніпро. НАШ БІЗНЕС І ФІЛОСОФІЯ ВИРІЗНЯЮТЬСЯ ТАКИМИ КЛЮЧОВИМИ ПРИНЦИПАМИ: Співпраця з оригінальними міжнародними брендами, експертами у своїй галузі Автентичність і актуальність колекцій, представлених у бутиках Charisma Fashion Group Прихильність […] Фешн РітейлПривіт! Ми — українська компанія , що вже понад 20 років працює у сфері роздрібних продажів, закупівлі та виробництва одягу та аксесуарів. Наша компанія — це провідний гравець у світі фешн-рітейлу, який об’єднує стиль, якість та доступність. Являємося лідером у галузі моди та рітейлу, що прагне інновацій та розвитку. Наш успіх будується на талантах і […] Власна ФермаВЛАСНА ФЕРМА — Зроблено з м’яса. Наша компанія займається роздрібною торгівлею м’ясних та ковбасних виробів. Ми реалізуємо продукцію від виробника та свіже м’ясо з власної ферми. FamoFAMO — український бренд одягу та аксесуарів, мережа магазинів в найкращих ТРЦ України та онлайн. Наша місія — щасливі посмішки дівчат! Famo — це стильні речі, якісні вироби та високий сервіс. Робота в Famo — працювати з клієнтами, які нас люблять! Більше 150 000 дівчат наші клієнти, а 98% з них — рекомендують нас подругам 🙂 […] VD OneТорговая Марка VD one создана английской компанией VD one Limited уже более 15 лет назад. В переводе с латыни VD one (Virtutis et Dignitatis inone) означает «сила и достоинство в одном». За прошедшие 15 лет все права на ТМ «Видиван» перешли к украинским собственникам, компания занимается дизайнерскими разработками, моделированием и производством мужской одежды, представляя на […] Шури-МуриСекс-шоп Шури-Мури — це добірна колекція товарів для дорослих. Особливостями нашого магазину є ретельно відібраний асортимент з якісними описами та висока якість обслуговування. Купуючи іграшку у нас, ви будете впевнені, що купуєте якісну річ, яка не розчарує. Є офіційна гарантія від постачальника. |