Маяк, агентство нерухомості

Агентство нерухомості «Маяк» — міжнародна компанія, яка найбільш стабільно та динамічно розвивається. Яка займає лідируючі позиції у преміум сегменті нерухомості з 2012 року не лише на території України, а і за її межами. Експерти компанії допомагають клієнтам здійснити мрію, пов’язану із придбанням нерухомості. Крім цього компанія допомагає інвесторам примножувати свій капітал за допомогою інвестування в […]

Фінфест Мастер

Готельно-ресторанна сфера. Неспеціалізована оптова торгівля.

Aviatsiya Halychyny

Ми — український бренд одягу зі Львова, натхнений новою українською армією та патріотичними цінностями українців. Ми шиємо одяг для жінок, чоловіків та дітей під брендами «Aviatsiya Halychyny», «Buntarky» та «Telesyk Airlines» та маємо мережу крамниць у Львові та Києві. А ще у нас є крамниця дитячого одягу та іграшок «Telesyk Airlines» у самому серці Львова.

Фінансова Гарантія

Пункти обміну валют.

КалушСтальБуд

ТОВ «КалушСтальБуд» — виробнича та будівельна компанія, яка спеціалізується на будівництві промислових об’єктів. У структурі компанії є завод з виготовлення металоконструкцій, які, зокрема, експортуються у країни ЄС та будівельно-монтажне підприємство у Польщі.

Full House Estate

Компанія «Full House Estate» — одна з провідних компаній в Україні з продажу та оренди житлової нерухомості. Ми працюємо на ринку з 2014 року і за цей час набули значного досвіду, яким готові ділитися. Наша компанія активно розвивається, збільшуючи масштаби діяльності. Зараз у нас є декілька філій в Києві та Харкові, і ми плануємо подальше […]

Реаллайн

«РЕАЛЛАЙН» — аутсорсингова компанія, яка надає послуги у сфері обслуговування банківських продуктів для одного з найбільших банків Україні з 2015 року. Діяльність компанії пов’язана з інформаційними базами даних та надання консультацій населенню. Введення та впровадження довідкових телефонних центрів з метою надання кваліфікованої допомоги у вирішенні питань різної складності.

Marlin Agro&Logistic

MARLIN AGRO&LOGISTIC — молода компанія, що динамічно розвивається. Ми спеціалізуємось транспортних вантажних перевезеннях та закупівлі зернових, олійних та інших культур від сільгоспвиробників з усіх регіонів України. Використовуючи власний автопарк, ми забезпечуємо швидку та надійну доставку товарів. Компанія була заснована у місті Маріуполь понад 5 років тому, а після успішного розвитку у цьому регіоні, відновила свою […]

Kvadratgroup realty

Агентство нерухомості KVADRATGROUP надає широкий спектр послуг на ринку нерухомості Дніпра.

Буддевелопмент

Будівельні роботи різного рівня складності

Maestro Music School

Maestro Music, ФОП Шульга Юрій — музична школа для дітей та дорослих. Місце для творчого розвитку та натхнення. Індивідуальні та групові заняття музикою з таких напрямків: Вокал — Гітара — Електрогітара — Укулеле — Барабани — Скрипка — Бас гітара — Вокал для дітей — Калімба — Фортепіано — Сольфеджіо — Теорія музики — Звукозапис […]

Буду мамою

Ми знаємо, як важко знайти якісні, гарні товари для майбутніх мам і малюків за доступною ціною. Наш інтернет-магазин існує вже більше 6 років і дуже добре  зарекомендувала себе наша команда за цей час.

СВК, науково-виробнича фірма

«Науково-виробнича фірма СВК» заснована в 1993 році та займає провідні позиції в постачанні складної промислової хімії та побутової хімії. Широкий асортимент мийних засобів, різноманітні засоби для прання та догляду за тканинами, товари для особистої гігієни можуть задовольнити будь-які потреби людини. Потужності компанії дозволяють розробляти складну промислову хімію від авіабудування до харчової промисловості. За ці роки […]

АвексТекс

Трикотажна фабрика у місті Горішні Плавні

Ніколаб

Ніколаб — це мережа медичних лабораторій, яка заслужила довіру клієнтів з 2014 року завдяки кваліфікації та згуртованості нашого колективу. Нашу команду об’єднує єдина мета, єдині пріоритети та прагнення. Наші співробітники — це наша гордість. Кожен з нас, справжній професіонал, який пройшов спеціальне навчання та постійно розвивається та вдосконалює свої навички. Приєднуючись до нашого колективу Ви […]

Крепт

обувной швейный цех

Zegla

За більш ніж 20-річний досвід роботи в Україні будівельна компанія ZEGLA успішно вивела на ринок України понад 10 нових брендів у сегменті будівництва. Ми завжди доводимо наші проекти до кінця і завжди досягаємо успіху. Чому так відбувається? Тому що в розвитку нашої компанії ми дотримуємося принципу: люди — наша головна цінність і ключ до нашого […]

Максі Енерджі

ТОВ «Максі Енерджі», транспорт, логістика, перевезення

Транс-Маркет

ТОВ «ТРАНС-МАРКЕТ» має багаторічний досвід роботи на ринку оптової торгівлі, що свідчить про надійність та професіоналізм. Компанія є дистриб’ютором двох відомих світових торгових марок: «MARS» та «PEPSICO».

КОМПАНІЯ ПАУЕР

krasa / review - відгуки про косметику

Шукаєш чесні відгуки про косметику? На krasa / review ти знайдеш реальні враження від жінок, які вже протестували креми для обличчя, сироватки, шампуні, туші та багато іншого. У нас відгуки про догляд за шкірою, макіяж, органічну косметику й антивікові засоби — все, що важливо для твоєї краси. Відгуки про косметику без прикрас, рейтинги та поради допоможуть тобі обрати лише найкраще. Не витрачай гроші дарма — читай, обирай, сяй! Krasa / review — твій особистий гід у світі косметики.

Поработал? Оставь отзыв!

Первое утро рабочей недели начинается, часы показывают «09:00». То, какие эмоции вы при этом испытываете, зависит от того, нравится ли вам ваша работа, будь вы менеджер, креативный сотрудник или системный администратор, а может быть, бариста, официант, инженер, аналитик, программист, тестировщик или фотограф. Все мы проводим на рабочем месте львиную долю самого эффективного своего времени, вкладываем свои умения и таланты в бизнес своего работодателя, а взамен, что совершенно логично, хотим получать достойную оплату труда, комфортные условия для работы и, желательно, сохранную нервную систему при общении с начальством и коллегами.

Конечно, на первом собеседовании все обычно выглядит гладко: зарплата, мягко говоря, на уровне по рынку, коллектив лучший в мире, требования к работнику логичные и внятные, а соцпакет так просто – мечта, по-другому и не скажешь!

Однако, проходит время и обнаруживаются не самые приятные нюансы. Штрафы «за каждый чих», зарплата начисляется по каким-то неуловимым алгоритмам. Обещанная премия? «Бывалые» сотрудники смотрят с сочувственной усмешкой и деликатным шепотом объясняют, что ее никто никогда не видел, кроме руководящего состава. Потом оказывается, что даже и не соответствующая обещаниям, зарплата попадает на банковскую карту спустя месяц-полтора после назначенного срока, а часть ее и вовсе выдается «в конверте», причем тогда, когда начальству будет удобно ее выплатить.

Форму приходится покупать за свой счет. Логистика работает не так, как нужно, а как удобно руководителю отдела доставки – а что сделаешь, если он сын/брат/сват/кум директора? Коллеги сменяются с такой частотой, что в какой-то момент просто перестаешь и пытаться запоминать лица и имена. Отпуск считается дурным тоном и тоже не оплачивается, а уж про декрет и заикаться нечего – вылетишь в два счета и без выплаты задолженностей по зарплате. Оформить обещали сразу же, а прошло уже полгода – воз и ныне там, кадровик прячет глаза и обещает: «завтра, завтра обязательно».

А может быть и иначе: невзрачная вакансия, да и зарплата не особенно привлекательная, и компания совсем небольшая, и при прочих равных вы на нее, может быть, и не взглянули бы, но особенного выбора не было. Поработали и оказалось: выплачивается все точно день-в-день, зарплата не шибко красивая, зато белая. Нужно на сессию? Никаких проблем. Заболели? Сидите дома спокойно, никто вас не дернет и не будет орать и возмущаться. Отпуска, выходные и праздники считаются законным временем отдыха, а если уж и приходится выйти поработать в случае экстренной ситуации, то оплата идет по двойному тарифу. Словом – работа мечты.

Но как же с первого взгляда оценить, как вам будет работаться в той или иной компании? Это непростой вопрос, ведь сначала все обычно выглядит более чем привлекательно, и чем крупнее компания, тем сложнее ее «раскусить», не поработав внутри структуры несколько месяцев как минимум. А это и потерянное время, и деньги, и зачастую неприятные впечатления.

Именно для того, чтобы сберечь ваше время, силы и деньги, мы создали сайт «ВНУТРИ. Бизнес наизнанку: отзывы о работодателях». Здесь вы можете прочесть подробные и не очень, но всегда искренние и «инсайдерские», личные отзывы работников о множестве компаний, от крупных международных, имеющих филиалы по всему СНГ, до совсем небольших.

В нашей выборке есть как столицы, так и крупные, и не очень, города России и Украины, Белоруссии. Кроме того, на основании отзывов мы составляем своеобразный рейтинг и лучших, и худших компаний, в надежде, что эта информация окажется для вас полезной и нужной: согласитесь, отправляясь на собеседование, стоит заранее изучить все «подводные камни» и принять решение, готовы ли вы с ними смириться.

И, конечно же, если вам есть что сказать – оставьте отзыв о своем работодателе! Хорошее, плохое или нейтральное – ваше мнение, ваш опыт важны не только для вас, но и для других людей! Помогите другим – напишите свой взгляд на работу в компании!