Наше підприємство було створено у 1987 році як кооператив «Конструктор». Це був один із найперших кооперативів у колишньому СРСР. Спочатку підприємство спеціалізувалося на інженерних розробках, виготовленні різного обладнання, будівельних роботах, постачанні будматеріалів. Пізніше, з кооперативу виділилися окремі підрозділи, які стали самостійними підприємствами. До 1994 року, кооператив повністю зосередився на поставках будматеріалів. У 1994 року, кооператив було перетворено, спочатку на АТ, та був у ТОВ «Баско». При цьому, у фірми залишилася та ж юридична адреса. Усі співробітники кооперативу стали співробітниками ТОВ і «Баско» став повним правоприймачем кооперативу «Конструктор». До складу засновників ТОВ «Баско» увійшли дві іноземні компанії. Отзывы о работе в Баско, зарплаты, вакансииДобавьте зарплату в компании БаскоДобавить отзыв о работодателе Баско Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Баско?
Вся зарплата в черную, нет никакого официального трудоустройства. В любой момент могут могут сказать — вы нам не нужны. Постоянные задержки по зарплате. Собственник Черный Аркадий Львович под надуманными предлогами задним числом выдумывает массу штрафов. Просто кидалово в стиле 90-х. Не вздумайте пойти туда работать.