viaventuretrip.com Отзывы о работе в viaventuretrip, зарплаты, вакансииДобавьте зарплату в компании viaventuretripДобавить отзыв о работодателе viaventuretrip Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании viaventuretrip?
Ми купили тур у цієї «компанії», повіривши в красиві слова і нереально низьку ціну. Після оплати почалися проблеми: плутані відповіді, жодної конкретики, обіцянки замість дій. У підсумку тур у заявленому вигляді не був наданий, гроші повертати відмовилися, а потім нас просто заблокували.
Пізніше ми знову натрапили на них — ті самі люди, той самий голос, ті самі занижені ціни, але вже під тим самим брендом. Ми перевірили інформацію у кількох великих офіційних туроператорів — усі в один голос сказали, що такої компанії не знають і що це типова шахрайська схема. Таких цін у реальному туризмі не існує.
Відгуки в інтернеті — накручені і фейкові. Реальні клієнти або залишаються без грошей, або їх просто ігнорують.
Заяву в поліцію ми подали.
Мій висновок простий: viaventuretrip.com — це не туризм, а обман людей на гроші.
Не ведіться на «гарячі тури» і красиві обіцянки. Не переказуйте їм кошти. Перевіряйте документи і працюйте тільки з перевіреними операторами.
Будь ласка, не повторюйте нашу помилку.