AVR Development

AVR Development

Компанія AVR Development — це архітектурно-інжинірингова компанія, що розташована у Львові. Основними сферами нашої діяльності є проектування житлових будинків та комплексів, громадських будівель, освітні, медичні, готельно-рекреаційні комплекси, торгівельно-офісні центри.
Наша особливість — врахування всіх потреб та побажань замовника на будь-якому рівні, включаючи контекст та середовище. Ми супроводжуємо проект на всіх стадіях — від розробки містобудівельної концепції до здачі будівлі в експлуатацію. Весь цей процес наповнений креативністю та оригінальними ідеями, кожна з яких має шанс бути втіленою у життя.
Наша головна мета — створювати тільки якісну, функціональну, новітню, естетичну архітектуру, яка гармонійно співіснує із середовищем та впливає на світобачення кінцевого споживача — людину, яка і є у центрі всього. Будь-які рішення є результатом спільного процесу нашої професійної команди.
Ключова цінність — це відчуття та емоції людей, які будуть перебувати у створеному нами просторі. Інноваційна та естетична архітектура повинна змінити світ і дозволити нам вийти на новий рівень.

Отзывы о работе в AVR Development, зарплаты

Отзывов пока нет

Добавьте зарплату в компании AVR Development

Добавить отзыв о работодателе AVR Development

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании AVR Development?