Landes
Садовый центр
Отзывы о работодателях Торговля розничнаяEcostoreРоздрібний продаж натуральних засобів по догляду за тілом та волоссям Lapa.shopМісія проекту Lapa.shop — знаходити найкращого улюбленця для кожного відповідального покупця, а для кошеня чи цуценя — знаходити найкращих батьків. Аби допомогти людині обрати улюбленця, необхідно грамотно та привабливо надати інформацію. Тому головне завдання контент-менеджера — це готувати красиві фото та інформативні описи кошенят та цуценят, а також товарів для домашніх улюбленців. АнжіоМережа складів-магазинів будівельних матеріалів ЧФ «Анжио» на сьогоднішній день це 12 філій, розташованих по Києву та Київській області. Саме робота у форматі «склад-магазин» дозволяє нашій компанії успішно конкурувати у своєму сегменті ринку, а також приділяти особливу увагу потребам та оперативності обслуговування наших клієнтів. Готелі «Малехів», «Восход». Invogue Fashion GroupInvogue Fashion Group — мережа магазинів жіночого, чоловічого та дитячого одягу premium&luxury сегмента, яка вже понад 20 років представляє в Україні всесвітньо відомі бренди. У нашій мережі 31 магазин: 17 магазинів у Києві (Max Mara, Weekend Max Mara, Max&Co, Kenzo, Daniel kids, Armani Junior, Monnalisa, Il Gufo, Max Mara Outlet, Daniel Outlet) та 14 магазинів […] KeyvoltKeyvolt — ми займаємося обладнанням високої якості, яке забезпечує стабільне електроживлення! У нашому інтернет магазині ви можете знайти обладнання «Гібридні інвертори з правильною синусоїдою» та «Акумулятори гелеві» для того, щоб зробити ДБЖ та забезпечити себе стабільним електроживленням у квартирі, офісі чи будинку. Підходить для чутливої техніки: опалювальних котлів, чутливих серверів, насосів, телекомунікаційного обладнання. StallИнтернет магазин Stall — это отличный способ приобрести качественные и полезные вещи по доступной цене. На нашем сайте собрано много интересных предложений. В интернет-магазине Stall вы найдёте аксессуары для автомобиля, компьютера, ноутбука, телефона и телевизора, а также многофункциональные инструменты, тестеры, креативные гаджеты и уникальные товары из телемагазина. Теперь проблема покупки оригинальных и полезных подарков решена. […] ДіадемаКомпанія DIADEMA розпочала свою роботу на ринку України з 1995 року. Головне завдання нашої компанії — дарувати Вам радість і посмішки за допомогою унікальних ювелірних виробів. Ми працюємо над собою, вдосконалюємося і постійно оновлюємо продукцію відповідно до бажань наших клієнтів і сучасних тенденцій ювелірної моди. Наша мета: задоволення кожного клієнта. Саме тому ювелірний магазин DIADEMA […] Луксор УкраинаКомпанія Luxor — провідний дистриб’ютор продуктів харчування для сегменту HoReCa в Україні. Zoolandia.com.uaКомпания с 2009 года успешно занимается розничными продажами товаров для домашних любимцев. Fresh FishРыбный маркет Vencon.uaVENCON.UA — Експерт з інженерних рішень. Інтернет магазин, який не тільки якісно підбере спеціалізоване обладнання, а також запропонує проектне рішення, якісний монтаж та сервіс Вашої системи опалення, вентиляції, кондиціювання повітря, нагріву гарячої води, водоочистки і не тільки. TouchМи молода торгова компанія «Touch» , що стрімко розвивається. Наша компанія займається реалізацією та сервісним обслуговуванням таких брендів, як: Apple, Xiaomi, Samsung, Meizu та ін. Всього за кілька років, Ми домоглися впізнаваності нашого бренду, розуміння, що у нас найдемократичніші ціни на ринку, а якість товару та обслуговування значно вище, ніж у конкурентів на ринку. Асортимент […] Mega-MassРоздрібна продаж спортивного харчування та вітамінів. M-TacПроизводство и продажа тактического снаряжения и страйкбольной экипировки. Шесть магазинов по Украине. Самый крупный в Украине представитель в сфере милитари. Более 60 тыс наименований товаров. Будинок іграшокБі із 1998 року знаходить у доступних зоряних системах нашої галактики й привозить в Україну круті іграшки. Ми віримо, що дорослих не існує, тому кожен працівник, або як ми називаємо один-одного — БІП (Бері Імпортант Персон) , — є не просто професіоналом, а й суперасистентом у світі дорослих і дітей. Підбір персоналу компанії дуже простий […] ЛьвівхолодТоргово-виробнича Компанія «Львівхолод», основним видом діяльності якої є розвиток мережі магазинів самообслуговування «Рукавичка», а також гуртова, дрібно-гуртова та роздрібна торгівля продуктами харчування, побутовою хімією, господарськими товарами. «Рукавичка» — українська мережа магазинів самообслуговування, один з лідерів у галузі роздрібної торгівлі Західної України. За кількістю торгових точок посідає 6 місце у всеукраїнському рейтингу мереж. Сьогодні мережа «Рукавичка» […] УкрзолотоМережа ювелірних магазинів національного масштабу по всій теріторіі України з власним інтернет-магазином. Прикраси бренду «УкрЗолото» широко відомі покупцям завдяки естетичності, високій якості виконання і прийнятним цінам. |