Отзывы о работодателях Транспорт

7Cars.ua — це сучасна українська компанія, яка понад 10 років успішно працює на ринку автомобільних послуг. Ми поєднуємо досвід та енергію молодої амбітної команди, щоб надавати клієнтам якісний сервіс та гнучкі рішення під будь-які потреби. Наші основні напрямки: Прокат та оренда авто — широкий вибір автомобілів для щоденних поїздок чи подорожей. Оперативний лізинг — зручний […]

«Автоярмарок» — мережа майданчиків з продажу авто.
Портовий термінал, перевалка зернових.

«Полісся Моторс» — група компаній, яка реалізує автомобілі та надає послуги з сервісного та гарантійного обслуговування. Продаж запасних частин. Також на території діє кондитерська.

OnTaxi існує на ринку України вже понад 7 років і в нашій команді вже більше ніж 100 працівників. В основі роботи нашої компанії лежить прагнення до інновацій та надання комфортних умов, що дозволяє нам створювати кращі рішення для пасажирів і водіїв. Наша місія — змінити уяву про стандартні послуги таксі на ринку України. У нас […]
Мережа СТО «Banda Car Service» працює понад десять років у Києві та Київській області. Постійно вдосконалюючись, щоб надавати виключно якісні та професійні послуги, незалежно від марки та типу автомобіля. Наша команда набула необхідного досвіду у ремонті транспортних засобів різних модифікацій. Високий рівень професіоналізму співробітників. Якісна організація справи дозволяє уникнути нестиковок та зволікань. Використання сучасного обладнання […]

Наша компанія займається імпортом автомобілів із США для клієнтів. З 2017 року ми привезли вже понад 2000 автомобілів. Наша мета допомогти кожному мешканцю України їздити на бажаному авто за доступні гроші.

ТОВ «Хімекс Логістикс» є спільним Українсько-Нідерландським підприємством, що надає повний комплекс транспортних і логістичних послуг, включаючи транспортні перевезення власним транспортом по Україні і ЄС, транспортно-експедиційні послуги, послуги складування.
Транспортні та будівельні послуги.
Компанія яка спеціалізується на наданні послуг логістики вантажними автомобілями європейського виробництва.

Наша транспортна компанія створена для того, щоб надавати високоякісні послуги з доставки вантажів, сприяючи тим самим розвитку у сфері вантажоперевезень.
Компанія «Глобал Логістик ЛТД» — одна із лідерів українського ринку, що надає транспортні послуги по Україні та Європі. Парк нашої техніки складає 100 одиниць, які облаштовані системою супутникового моніторингу (GPS). Ми пишаємось тим, що можемо забезпечити вчасність, цілісність та якість доставки. У нас працюють найкращі спеціалісти, які знають, що таке професіоналізм, відповідальність та командна робота.

Sargent Logistics, Inc. is an American transportation and logistics company with a head office based in Chicago, IL. Our company provides transportation services throughout the US, with target markets in Washington, Oregon, California (South and North), the Midwest and East Coast.

Оптова, роздрібна торгівля паливом
Надання пасажирських послуг перевізникам та пасажирам.

служба євро таксі
Строительная компания «УМС-7» — генподряд, транспортные услуги (грузоперевозки самосвалами от 10 до 40 тонн), промышленное и гражданское строительство. Продажа и перевозка сыпучих строительных материалов, финансовая компания, сдача в аренду собственной недвижимости и т.д.

Компанія «Соловій-транс» — одна з лідерів на українському ринку. Ми вже кілька років здійснюємо вантажні перевезення не лише по Україні, а й по Європі.

Транспортна експедиційна компанія займаються логістикою, транспортом, складською логістикою