Отзывы о работе в Эконом Класс Одяг для Вас, зарплаты
Продавец-кассир 4 10 000 .. 16 000 грн Продавец-консультант 5 6 000 .. 15 000 грн Работник зала 1 9 000 грн Сортировщица 1 6 000 грн Добавьте зарплату в компании Эконом Класс Одяг для ВасДобавить отзыв о работодателе Эконом Класс Одяг для Вас Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Эконом Класс Одяг для Вас?
Працювати в цій сфері тяжко,ніхто нікого не поважає, особливо новачків намагаються загнати і наїхати при найменшій причині(якщо вона звичайно буде)
Довбуть мозок за продажі(я розумію що це наша ж премія)
Але доводиться ходити по п’ятам за людьми на великому магазині,при цьому коли інша купа людей переривають з ніг на голову всі речі.
А якщо не піднімеш річ або буде лежати одяг деякий час на підлозі то штаф+мозгоколупка від керівника,а якщо не підійдеш вчасно заї… проконсультувати людину,те ж саме.
Дякую керівникам,відбивають бажання працювати,та апатія потім до всього за регулярні втики за простотак .
@ Гость , з чогось потрібно знімати недостачі, а то ще переплатять, з чорною зп можна робити хоть шо
@ Гость , то віддай їй кусок своєї зп як дуже переживаєш.Якщо тебе не влаштовує зп то гуляй лісом. …..,,,…,,.,,,
У вас звільнилась дівчина ще тиждень тому чому її ще не виплатили кошти хотя повинні виплачувати одразу як тільки людина звільнилась віддали трудову книгу і на цьому все ще ідеця мова про чорну заробітню плату це взагалі корупція
@ Гость , можна договоритись і списати, у здачі зацікавлені всі робочих не хватає, не здасиш то звільнять, щей оштрафують
@ Гость ,привіь а як з категоризацією діла обстоять?яка зараз у вас зарплата ? Бо кажуть у різних регіонах по рвзному¿??¿???????
Житомир
З кожним днем працювати стає все тяжче,купа обовʼязків кромє продажів.От скажіть мені як можна зробити плани і вичистити до блиску весь магазин?там є пєрєчєнь по якому потрібно прибрати-це жах.Приходиш на роботу в 7:30,8:30 а виходиш з магазину в 20:00 бо ще потрібно внести кожну продану гривню в таблицю.А для чого це все якщо є 1С в яку можна зайти та все подивитись?або я щось просто не розумію,з нас напевно виховують солдатів,перевіряють виживемо чи ні
На присісти не можна,ні телефон дістати,або навіть вийти в аптеку,чекаєш обіду.
Кожного дня тільки душать що потрібно продавати,нехай стануть всі да покажуть як це все зробити в один міг
Доброго дня. СУМСЬКА ОБЛАСТЬ М. ОХТИРКА РОБЕ БІЛЯВКА СВІТЛАНА У ПОДВАЛІ, НЕ ОДНОРОЗОВА БАЧИЛА ІІ С ТЕЛЕФОНОМ ТА ЯКИМСЬ ЧОЛОВІКОМ У ПІДСОБНИХ ПРІМІЩЕНЯХ, КАЖУТЬ ПРОДАЕ ОДЯХ У СЕБЕ В ДОМІ. КУДИ ДИВІТЬСЯ КИРОВНИК ЦІЕЇ ДІЛ, ЯНКИ.
Цю компанію треба було назвати «кум сват брат», бо всі керівні посади займають родичи ген директора. Спеціалістів беруть, постійно принижують, бо не розуміють про що йде мова, оскільки рівень родичів- ринок. Але ж вони родичі, а вас вичавлять і викинуть, або зроблять нестерпним ваше перебування на роботі, доведуть до істерики і ви підете самі. Вони ж родичі, навіть якщо тупі, своя сорочка ближче до тіла. Постійний тиск, знецінення, приниження- це їхні інструменти управління! А потім ще й всіх собак на вас повісять. Комерц директор, про якого мова йде в попередніх коментарях, це просто жах, але він теж родич, і свою правоту ви не зможете довести, бо це нікому нецікаво. Багато менеджерів пішло через нього, і правда, що жоден керівник не затримується більше 3х місяців. Перехреститься та оминайте вакансії в цю контору, Якщо ви не родич, зʼїдять з потрохами. Камери та прослушка дійсно всюди, лікарняні не оплачують, працювати на вихідних- це норма, відкрито не вимагають, але якщо чи не дай Бог були зайняті в свій вихідний, то вам пригадають. Працювати 24/7 будете, бо китайці пишуть вночі, забудете про сім’ю дітей та відпочинок!
Стосовно власника, то він живе за кордоном, спілкувалися тільки по телефону з ним і його дружиною, вони виховані люди, не такі як рундукові родичі, але він правди не знає, бо йому доносять тільки те, що хочуть донести.
Всі, хто там працював не читав відгуки! Якщо ви читаєте, то не лізте в це кубло, не думайте, що щось зміните, цього ніколи не буде!
Хай щастить вам!
У Хмельницькому це велика помийка,а не магазини.Риба гниє з голови.
І міняти потрібно з керівництва,а потім пересічних працівників.
г.Прилуки Хрещатик . Хочу написать отзыв о новом администраторе Лизе . Очень неприятная , бестактная . Не знает свою роботу , не знает товара в торговом зале . Уже не первый раз обращалась к ней с выбором товара ,но отвечает грубо и даже не знает что предложить . Постоянно бегает с веником для создания рабочего вида …
Читаю отзывы и удивляюсь. Очнитесь люди. Мы ведь не рабы, не вещи, не скот безвольный. Как же можно терпеть такое? Как продажа какого-то хлама и мусора обросла офисами, региональными, ревизорами. Что ж с нами стало, что мы все терпеть готовы. Нет таких денег, что вернут потраченное время на такой адский собачий труд, ваше подорванное физическое здоровье и нервы. Если бы никто в эти гадюшни не ходил на каторгу, эти горе бизнесмены задумались бы. Хот о чем я…
Помойка ещё та. Отработала там 2 месяца заместителем управляющей. Но по факту делала абсолютно всю работу. Убирала, мыла полки, стояла на кассе, проводила инвентаризации, обслуживала покупателей, принимала товар. Помимо своих обязанностей с документацией я работала и за продавца и за кассира и за грузчика и за уборщицу. И это всё за мизерную зарплату. Постоянные недостачи непонятно откуда взятые, заставляют продавать просрочку, а если не продали то сотрудники обязаны выкупить за свой счёт. Выходных практически нет, работать некому, текучка бешеная, можешь отработать неделю с одним выходным, могут в выходной вызвать. И ещё могу много чего перечислять. Вообщем, не советую идти в этот бомжатник.
@Несчастная дама, за графік згодна.Обіцяють 3/2 або 4/2, а по факту 5/2 якщо повезе. Бо зазвичай, 4 робиш один вихідний, знову робиш і вихідний. Що можна спланувати? Іноді буває по 3 вихідних підряд. Але це дуже рідко і якщо повезе.
@Гость, я в працювала в цій мережі. Минулу категоризацію нам просто завалили, щоб менше людей здало на третю і відповідно менше виплатити. Доплати познімали, а робота така сама + дні у них по різному нараховуються: то 18 робочих то 20, а з/п така сама + ти робиш абсолютно все. Тому так, ця категоризація нікому крім тебе і не треба якщо хочеш добавку до з)п.
В Звягелі на медичній завжди обдовбана керуюча, коли не приходиш , як не кричить або регоче, то тіпає її, як больна на на голову , то бігає за хлопчиками по залу . На початках взагалі могла сидіти і шпілитись в телефоні в робочому залі або сигарету дмухнуть і це для неї норма . Чому це ніхто не бачить ? Напевно тому , що вона всім лиже одне місце і товаришує з усім контролем і їй все сходить з рук . Хитра , бо ніде такої заробітноі плати не знайдеш в місті і не отримаєш. Запитайте чому її звільнили з керівної посади на попередньому місці, правильно , бо її поперли за кражи і кражи з її підсобниками . А в економі вже перестали перебирати кадрами .
Доброго дня. Ось і настав мій час написати відгук про роботу в економкласі.
Коли ти приходиш новий працівник,то тебе носять на руках,(як кажуть,вибачте будь ласка,в попу цілують)головне щоб ти залишився працювати.Бо за кожного стажера ви маєте догану,ато й штраф від регіонального(якщо вона не в гуморі,а вона завжди була не в гуморі)якщо він не залишається працювати,бо то ви погано приділили їм уваги.Тебе беруть на керівника магазину,а ти по факту і прибиральниця,і сортовщиця,і касир,і охорона.Режим роботи настільки строгий,що ти не можеш навіть захворіти і піти на лікарняне( яке не оплачується,хоч ти працюєш на офіційній роботі🤬🤬🤬)без погодження регіонального керівника.А регіональна тільки любить тих працівників і робить поблажки,які все доносять на інших колег.А тих хто говорить їй правду,то ще й дибілом називає ,і закликає заяву писати,якщо щось тобі не підходить.Хоча зарплата хороша,але здоров’я не вернеш вже за ті гроші.Працівники тут,як по конвеєру міняються.Зовсім не цінують людську працю,ставлення ужасне.
А є ще такий собі контроль( тобто працівники, які наблюдають за нами чи ми все згідно інструкцій робимо ,і чи секонд не виносимо),то є там одна така собі пані,яка на всіх корпоративах так напивається,що її хапає ‘біляк ‘і називає регіональну завжди ‘МАМОЮ’, а та її завжди прикриває.Ще й з перегаром завжди на роботу приходить.(хоча в компанії це заборонено)
А про їхні махінації з фіскальними і не фіскальними чеками то вже все місто говорить.Чека не дають на товар регулярно.Світла коли нема( а вони економлять на генераторах)то толком нічого і не роздивишся,а коли підходиш до вікна ,то воно все в дирах і плямах,а повернути не можна,бо чеку нема.І товар спортися останнім часом,таке враження що сміття привозять з інших магазинів на оновлення,а не новий товар.
Чесно,я б навіть ворогові не рекомендувала там працювати🤬🤬🤬
Пропрацювала в компанії рік. Спочатку все було ніби ок, хоча фізично не легка (ну але звісно ж я приблизно розуміла, куди я йду і що за робота мене чекає). Колектив був класний, всі молоді, веселі дівчата, хоча і бували різні нюанси. З приємного також заробітна платня. Загалом, якщо треба робота, то працювати можна було. І вище керівництво спочатку ставилось ніби лояльно, так як магазин тільки відкрився, персоналу не вистачало, то, мабуть, боялись щоб ми одразу не позвільнялись😂
Це було перших пару місяців роботи. Моя посада була озвучена як «Касир торговельного залу», а по факту ми виконували обовʼязки: охорони, касира, консультанта, розкладчика, маляра. Ну це ще квіточки.
А далі…
Кожного дня на магазині регіональний директор, в якої настрій міняється кожні 2 секунди. Ходиш як на голках, роби все і зразу, і мий, і прибирай, і акції оформлюй, і людей консультуй, і це все одночасно. Все що не зробиш- все не так. Магазини плани якщо виконують, то дуже рідко. Часто заставляли персонал щось докупляти з побутової хімії чи нових речей (на досить пристойні суми), щоб витягнути місячний план. Якщо це не зробиш, то потім ще довго відчитують і принижують за це. Потійно заставляють до людей підходити, консультувати і реально впарювати щось з хімії чи нового, аби тільки хоч щось купували. Хоча потім від покупців вислуховували, що хімія неякісна (не здивуюсь навіть, якщо вона якась бодяжена). Якість взагалі не відповідає ціні. За секонд взагалі промовчу. Речі ніби з сміттєзвалища привозять, часто мокрі, зацвіли і смердючі. Лише коли приходить перевірка якості, тоді речі на завоз дають нормальні (а це буває вкрай рідко).В залі постійно має бути сортовка по рукаву речей, інакше штраф 1000 грн за день. Люди часто злились, що ми лазимо в них перед носом і заважаєм, але в нас не було іншого вибору. Пил завжди і скрізь. Відеонагляд не слідкує за людьми, які крадуть, а дивиться лише за персоналом. Охорони нема. Та і це ще квіточки.
Персонал мінявся як рукавички. За день по 2-3 людини може звільнитись стабільно. Морально зʼїдають просто. Кожного дня якісь нововведення, таке враження що в концтаборі. Вище керівництво каже, що їм важливий персонал… а ніфіга. Під кінець їхній маразм перейшов усі межі. Заставляли записувати денні продажі кожного працівника, а в кінці місяця всіх вичитували, що хтось молодець старається, а хтось ні, і це при тому, що постійно робиться якась інша робота, окрім консультування. Це все породило ненависть один до одного серед персоналу, зʼявилась конкуренція. Загалом, праця в цій компанії не цінується від слова зовсім, ваші старання тут ніхто ніколи не оцінить, так що можна і не старатись щось робити. Лише якщо ти гнила людина, вмієш за все доносити і гарно підлизувати, тоді велкам. Постійно якісь індивідуальні допити працівників, погрози звільнити, моральний тиск, постійні прослуховування, говорять як до скота а не до працівника, не раз бувало, що доводили до істерик і сліз. Постійне напруження, якісь розбірки, навіть зарплата перестала мотивувати. Процес звільнення дуже важкий. Спершу довго допитують причини, потім погрожують, що зроблять для працівників репутацію, що навіть двірниками не влаштуємось. Мій висновок за рік: хоча і важко фізично, але працювати можна було б ще, якби не маразм вищого керівництва. Вони самі ж сіють розбрат між персоналом, і в усіх бідах винен тільки персонал або керівник магазину. Морально просто зʼїдають так, що дійсно можна повірити в те, що ти гімно і нічого не вартуєш без їхньої компанії.
Ви всі пишете про магазини, але ви ще не були в офісі Києва. Там так само видавлюють останні крихти адекватності, що змушує нормальних людей звільнятися одним днем. Керівник відділу закупівель змінюється раз на 3-6 міс., а вище керівництво (особливу увагу треба приділити власнику бізнеса і комерційному директору), їм взагалі по фігу, хто буде завтра виконувати не менш брудну роботу. Сьогодні менеджер №001, завтра менеджер №758. Всіх під жорна. Основна проблема — через відсутність кадрів, доводилось працювати після роботи і по вихідним, що для керівництва є нормою.
Працювала в Житомирі в економкласі,відношення просто жахливе,заробітю плату яку обіцяють заробити неможливо.Примушують купувати те що на магазині довго не продається,або втратило товарний вигляд.
Дівчульки,економі грошей не заробиш,а здоров’я втратиш це факт.Приниженя людської гідності,ставлення жахливе до співробітників.Не рекомендував!!!
Добрый вечер, руководство жах.
Анастасия Дмитриевна, задралась.
Если вы умеете лизать [вырезано] добро пожаловать
Мала можливість попрацювати в Економ.класі.
З недоліків:
-Наджорсткі правила роботи,а саме принижуючі обшуки після походу в туалет і виходу;
-пересування тяжких вагових мішків;
-заборона на придбання товарів у перший день завозу;
-заборона користуватись особистими речами у залі;
-вимога постійно рухатись по робочому залу,заборона сидіти по 8-12 годин стоячи на ногах;
-грубий,постійно роздратований та злий персонал;
-нецензурна лексика персоналу,щодо інших працівників;
Переваги:
Немає
Це просто жах,6 годин на ногах,розбираючи товар,все,що можна з собою взяти,це вода!!!І за це платять +/- 100-150 грн,залежить від того,скільки перегребеш….якесь рабство ….На виробництві навіть є перерви і такого не дозволяють собі відношення до людей,а тут якийсь вонючий секонд….Телефони, мабуть,заборонені,щоб своїм нічого не відіслати,хоча ті,хто адміністратори,просто телефонують знайомим та кажуть,що тут для них щось є,я відкладу…а в тебе і телефон відберуть на вході….
Я работала в этой компании,каждый раз после переучета с зарплаты у нас забирали то по 2000 то по 3000 тысячи,когда у нас было 20 рабочих дней то нам платили только за 18 рабочих дней,один позор. Смысел было работать чтоб отчисляли. Ещё говорили что можно вернуться но это не так,они не хотят заполнять документы и только берут тех кто здавал на 3 категорию как то так, вообщем на всех работах говорят одно а делают другое
Працювала в Сокалі десь рік тому. Відношення як до раба. Керівник дозволяє собі мати до персоналу і зверхнє ставлення. Ставить себе вище за інших ,при цьому нічого не роблячи, сидить годинами в перегляді різних відео. На обідах сидить більше дозволеного. Обзивати персонал нецензурною . Чим більше стараєшся і хочеш щось зробити краще то більше тебе нагнуть. Несправедливе відношення , і тут не має гідного відношення як до людей. Дозволяють собі переходити рамки розумного.
Звягель , магазин по медичній ! Ваш адміністратор і керуюча настільки вже велике начальство ! Дозволяють собі курити вже на порозі в робочий день ! . Мати на весь магазин , керуюча дозволяє собі сидіти в залі або спати в машині в робочий час ) ! В магазині брудно, завжди весь товар валяється, щось знайти в тому безпорядку нереально. Фу ! Бридко туди ходити ! Таке враження, що на ринок попадаю, атмосфера ще та !
Пришлось мне поработать в этой сети и я ужасно не довольна, пришла к нам девочка новенькая работать администратором,такая командирша что капец, указывала постоянно что нужно делать как будто мы и сами не знаем этого,зарплату выплачивают не полностью,ходили только на 5 минутки вместо 15 мин как написано в стандартах. Отношение к сотрудникам никакое. Постоянные упрёки не довольные лица руководства,выходили с магазина не вовремя и за это никто не доплачивает. То что они говорят график на собеседование 3/2,то это не таку нас специально всё делали чтоб мы не выходили с раскладки с премией,так как как по рассказам когда работало другое руководство то было намного лутчше. Постоянно приезжают ревизоры за вами наблюдают,нужно всё правильно перед ними делать чтоб выслужиться,я думаю что в тюрьме намного лучше чем тут
Працювала в економі,це знущання та приниження над працівниками,обіцяють заробітню плату яку заробити неможливо.Звягель
Хочу сказать за Бажана,администратор не заинтерисован в работе,просто подпирает полочки!!!И об этом жалуются все работники!!Плюс ко всему унижает работников!!!Хотелось бы в Вашей компании работать но только вот извините меня,мы не на панщине!!!!Когда руководитель булочки ест во время разборки,а потом спрашивает с девченок ,мол вы [вырезано],быстрее! Да и покупать себе люксовый отбор в день завоза!!!просто фу
Жахливе ставлення, керівництво ХВОРЕ НА ГОЛОВУ, прослуховування в 21 столітті, працівників вважають за рабів
Менеджери по персоналу,при прийомі на роботу,наголошують на тому що компанія зацікавлена у постійному персоналові.Це велика брехня! Компанія робить усе можливе,щоб люди звільнялися і в тому добре економить на зарплатні Бо замість 9-12 співробітників на магазинах тягнуть 6-7 .І до тих нещасних ставлення жахливе.
@Гость, Доброго дня! Якщо доброзичливість покрити робітників матом і почути це від ТМ — це норма! А це стандарти розмови керівництва у економкласа. Не має корпоративної етики, поваги до працівників. ТМ піднімає руку на робітників. Таке враження, що потрапив в 90ті. Кожен місяць за недостачі в маназині платиш зі своєї кишені! Компанія, щоб прокрити свої витрати не дала авансу всьому нашому колективу. І це вже я рік пропрацювала. Компанія вирішила що нам він не потрібен. Свої витрати покривають за рахунок працівників! На акційні ціники бумагу купляєшь за свій рахунок, інвентар робочий за свій рахунок, викуп браку, який тобі не потрібен! Тому що в компанії не має такого поняття як списання!
Економ в Житомире ето не работа а просто ужас,за прием на работу надо заплатить,за стажировку надо заплатить,за обучениє надо заплатить
Здать катигорию тоже плати.
И ето открито говорят на собеседование, куда смотрят владельцы.
Працювала в Житомирі, звільнилася все що обіцяють обман,працювати потрібно по 13-14 годин,після роботи потрібно відповідати та читати робочі групи примусово,керуюча не дозволяє користуватися телефон на протязі дня.Обід 20 хв а може і не бути. УМОВИ ЖАХЛИВІ.Повинен виконувати обов’язки грузчика прибиральника
Працювала в Києві на вулиці Миколайчука. Робота просто жесть. Те що обіцяють, ніхто не платить. А робиш ти там, як продавець -консультант, охоронник, прибиральниця. Сідати не маєш право, в туалет сходить проблемно, обід 20 хв, телефон залишається в роздягальні, але адміністратора це не стосується, вона ходить цілий день і триндить по телефону. Відношення хамське як в адміна, так і в керуючої.
М.Житомир,всім хто розглядає роботу в економі не раджу,заробітня плата не відповідає вимогам,фізично дуже тяжко.Бережіть своє здоров’я
@Гость, що не так з категоризацією, поясніть будь-ласка, що означає «нікому крім тебе не потрібна»? А кому це має бути потрібно ще ???
@Гость, а що поганого в категоризації якщо за неї платять премії? Звільнення тільки в тому випадку якщо ви взагалі нічого не знаєте, а хто вчить — той працює і отримує свій %
Не робота,а справжнє пекло.Працювала в одному з магазинів на Закарпатті.Це просто жах.А керівництво дуже зависокої думки про себе,думають,що можуть поводитися зі своїми працівниками як з рабами
Это категоризация не нужна для этого секонда,если не знаешь уволят а кто работать будет, админы?? Вы так набирать людей будете годами и вам хорошо
@Гость, пройшло більше півроку, враження змінились. Тепер думаю про звільнення, тому що ніякого кар’єрного росту тут не буде. І категоризація нікому крім тебе не треба. Звичайний секонд, а вимоги ніби працюєш с модному бутіку.Так, з/п платять але ж і ти не в носі колупаєшся цілий день на ногах і руки вверх вниз…
@Гость, З приводу Тетяни згодна на всі 100%. Людина, яка не розуміє жартів, а дійсно шукає до чого причепитись.Я працюю в цій компанії але задумуюсь про звільнення, тому що це нестерпно, коли керівник каже всім навколо і регіональній, що вона одна все робить. Прикриває тільки свою [вырезано] і тих, хто її вилизує
@Гость, вот и работай дальше, а комменты пишут правдивы, если старшая относится к девочкам как к мусору а сама сидит в подсобке и в телефоне, то и коллектива не будет, а раз тебя всё устраивает, то понятно кому ты [вырезано] лижешь. Продолжай дальше.
Условия работы просто Ад, отношения старшей просто ужас, ето мат как будто она королева а вокруг одна грязь,за 500грн. Ты должен отстоять 11 часов, перекуров нет, телефон нельзя, и пофиг что война или у тебя дети, обед 20мин. Плюс ты ещё и уборщица, а старшей ети правила не касаются, отношения [вырезано], не советую идти туда на роботу, ещё и денег не заплатили за 5 дней. Вообщем хотите в ад, заключите договор с эконом классом.
В цілому робота важкувата, але добре і вчасно оплачувана. Єдиний мінус, що немає лікарняних і вираховують більше ставки за день + відпустку не можна вибрати, коли захочеш
Была свидетелем как администратор матом обзывал сотрудников в одном из магазинов Хмельницкого,при покупателях.Написала отзыв но до конца дня он почему то пропал
Не любят правду и не принимают меры
В цій фірмі людей мають нізащо,люди працюють,стараються,здають тести на 3 категорію та це не значить що вони завжди отримають гідну доплату чи не дай Боже 13 зарплату.Знайдуть 100 причин і не заплатять
Дівчата скільки допускається помилок при проходженні тестів на категорію.Щоб отримати третю категорію (дають 60 питань) скільки можна допустити помилок?
@Гость, ты видимо упоротая,обработанная пропагандой овца в кастрюле,раз в твоём лексиконе упоминается «русский след»И скорей всего одна из тех с трясущейся задницей и лицом,раз так реагируешь.Ну чем тебе не фашистки куратор Юлия,которая к тому же еще и есть новатор вот тех видео покупок с комментария,тревизор Татьяна с вечно своим недовольным видом и как амбразура снующая по магазину,вынюхивпющая хоть что то,чтобы донести руководству и заслужить на косточку?Это недоразумение только появляется на пороге,так всем сбежать хочется,чтобы не видеть эту сексоту.А Машка с Нивок колхозная житомирская гопница,что выделывала?Долго эту самодурщицу терпели пока не выгнали пинком под зад.Или надо всех директоров и их прихвостней админш перечислить и их фашистские методы управления? Так что не надо втирать о позитиве и воспитании.Ты как уже понятно раб системы терпила и готова ботинки вылизывать за
рабскую ЗП.И не надо путать работу с каторгой где тебя унижают,матерят,запугивают и имеют во все…