Еліт Фінанс

Еліт Фінанс

Ми — фінансова компанія ТОВ «ФК Еліт Фінанс», провідна компанія на ринку фінансових послуг на території України.
Компанія спеціалізується на врегулюванні та стягненні проблемної заборгованості фізичних осіб у досудовому та судовому порядку. Працюємо виключно у правовому полі, на принципах законності та взаємної поваги.
Співробітники — наш головний актив. Саме тому, ми прислухаємося до думки кожного та створюємо ефективні умови для роботи нашої команди.

Отзывы о работе в Еліт Фінанс, зарплаты

1. 22 мая 2025

Працювала в цій компанії, маю досвід в сфері більше 10 років, такого без законня не бачила ніде, працюють по не існуючих кредитах, по роботі можу сказати що це все одно що піти на каторгу, заставляють дзвони абсолютно лівим людям , сусідам і т д.
    Не актуалізована база , номери не оновлювались в деяких справах 20 років, сказали що буде закріплений портфель і свіжі справи, по факту портфеля не має найсвіжіша справа 3 роки тому,
    Не адекватна система штрафів, кредитні менеджери перебивають один одному обіцянки на оплату.
    одним словом » Шакалячий Експрес»

Работа и зарплата в компании:

Компанія ТОВ «ФК Еліт Фінанс» є одним із провідних гравців на ринку фінансових послуг в Україні, спеціалізуючись на врегулюванні та стягненні проблемної заборгованості. Вона працює в рамках законодавства, дотримуючись принципів законності та взаємної поваги.

Вакансії
У компанії «Еліт Фінанс» можуть бути відкриті різні вакансії в таких сферах, як:
- Юридичні послуги
- Фінансовий аналіз
- Менеджмент
- Продажі та клієнтський сервіс
- Маркетинг

Компанія зазвичай шукає фахівців з досвідом роботи в фінансовій сфері, а також молодих спеціалістів, готових навчатися та розвиватися в цій галузі.

Умови роботи
«Еліт Фінанс» акцентує увагу на створенні комфортних умов для своїх співробітників. Це може включати:
- Гнучкий графік роботи
- Можливість професійного розвитку та навчання
- Конкурентоспроможна заробітна плата
- Соціальні гарантії

Заробітна плата
Зарплата в «Еліт Фінанс» може варіюватися в залежності від посади, досвіду роботи та обсягу виконуваних обов'язків. Як правило, зарплати в сфері фінансових послуг в Україні коливаються в межах від середнього до вище середнього рівня, з можливістю отримання бонусів за досягнення результатів.

Переваги роботи в компанії
- Можливість кар'єрного зростання
- Дружня атмосфера в колективі
- Участь у цікавих проектах
- Підтримка з боку керівництва

Компанія «Еліт Фінанс» акцентує увагу на своїх співробітниках, що робить її привабливим місцем для роботи в сфері фінансових послуг.

Добавьте зарплату в компании Еліт Фінанс

Добавить отзыв о работодателе Еліт Фінанс

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Еліт Фінанс?