Эпицентр

Эпицентр

Компанія ЕпіцентрК являє собою потужну національну мережу гіпермаркетів будівельних матеріалів з широким асортиментом товарів. Для покупців існує можливість знайти все необхідне для будівництва та облаштування оселі в одному місці «під одним дахом» та за прийнятними цінами. Стаючи ближче до споживачів, компанія Епицентр відкриває гіпермаркети в регіонах України. Станом на червень 2008 року відкрито шістнадцять магазинів, чотири з яких у Києві, інші в обласних центрах.

Отзывы о работе в Эпицентр, зарплаты

1. 26 мая 2024

Як приємно, що можу написати відгук про цей грьобаний магазин тепер, не скриваючи нічого. Привіт Черкаському Саду — Городу, там є і нормальні люди, яких я памʼятаю , але це точно не Рябчич Оксана , що наказує співробітників зарплатами і як схоче- дає комусь більше, когось наказує і дає 7700 за місяць( 2021 рік). Про що я взагалі почала це писати? В Лондоні аналогічні гіпермаркети мають ціни на товар місцями набагато ничже, наприклад Scrufix та B&Q. В Єпіцентрі лажу гарний потік людей,такого натовпу в будівельних магазинах тут немає, бо магазинів ну дуже багато. Зарплата в день звичайного продавця складає біля 8000 грн до відрахувань, після близько 6500, люди- це за один робочий день десять годин! І так скрізь. Чому з тими самими цінами така різниця в ЗП, ви всі дорослі і розумієте. Якщо людина тут працює в суботу- надбавка 1.25-1.5, в неділю 1.5-1.7. Які підсумки? Ці скоти можуть платити більше, але ми як раби. Більшість я розумію, не може щось змінити за обставинами, хто може- валіть і витрачайте своє дорогоцінне життя на них. Тільки як в них НЕ БУДЕ людей працювати, тоді вони зачешуться.

2. 25 мая 2024

К1 — «дно»!!!
    Жахлива текучка персоналу!
    Ніхто не цінить старих працівників, та більше, нових не набирають!
    А ви бачили нового управителя Фуду?!
    Так як вона «розмовляє» з персоналом на підвищених тонах та ще й з матами… далеко так не зайде!
    Не дивно, що звідти вже 3 працівники звільнилось, а вона там ще й місяця не протрималась…
    Крепіться, браття, ще все попереду…

3. 25 мая 2024

З кожним місяцем все гірші зарплати… Аванс+аванс… Серйозно??? Ти пашеш за 3х не меньше, а ЗП за одного не платять!!! А у них показники!!
    К7, Ви такі не одні… і навіть ті не дають поставити, бо робити нікому… І не заплатять, г@ди… перевірено, і не раз…(

4. 24 мая 2024

Добрий день, дорогі друзі!
    Підкажіть, це на всіх маркетах зараз відбувається така ахінєя і за тиждень до кінця місяця повідомили, що всі йдут на два дні ВР, чи це тільки К7 так відзначився????
    Причому що авансу так ще і не було(сьогодні 24.05 вже на хвилинку).
    Тобто вони відкривають поштомати, експрес магазини, на К7 відкривають Епіленд і набирають собі новий персонал, а тому що є на ВР йти і х*й без солі доїдати?Керівництво все ніяк не може нажертися!!! Епіцентр-просто таке позорище, гірше компанії по всім показникам у світі не знайти

5. 22 мая 2024

Эпицентр город Ровно.
    Аудитор смирашевская просто обнаглела, думает что она царь и Бог, нарошно не дает уценить или списать неликвидный товар, а потом говорит, что все разгильдяи, халатно относящиеся к товару тц

6. 20 мая 2024

Не розумію для чого відкривати «якісь» експреси, а працівникам не платити норм ЗП,кожного місяця зарплата все менше, коли вони наїдяться тими грошима щоб платити відповідну ЗП працівникам. Всі мовчать ніхто і слова не скаже Регіональним для того щоб вони донесли вище, що люди просто можуть масово звільнитись тільки через ЗП , уже не говорячи провідношення , тому на кожному маркеті своя історія…

7. 19 мая 2024

Шановні працівники! Збираймося на Майдан 21.05 в м.Києві, проти свавілля порушень прав громадян від жостких законів про мобілізацію! Досить терпіти цей геноцид!!!

8. 19 мая 2024

Компанія дно , зарплата копійки за 200 годин робочого часу , сама мінімальна по Україні , скільки отримаєш кожен місяць не знаєш , не раджу влаштовуватись сюди на роботу

9. 15 мая 2024

Я вибачаюсь, а що це за зп така? Коли це таке було, що приходили такі копійки. Люди звільняються, а керівництву байдуже. Я в шоці! Я не впізнає компанію, на яку працюю понад 7 років. Вона перетворюється у повнісіньке дно , з кожним роком все більше і більше…

10. 14 мая 2024

Фуд…
    Це [вырезано]. ..
    Суми….
    Іжа та вода на складізберігається поруч з побутовою хімією та авто товарами.
    Миші їдять все, миші — то наше все
    Заводились коти на складі, вони срали не лише на продукти, а й на ковдри)
    Котів вбивали…жорстко вбивали…

11. 14 мая 2024

Кропивницький — керівництво дно було, є і буде. Скотське відношення до персоналу, плітки, низька зарплата, звільнення незручних людей. Токова вирішує хто ким буде, кому підняти зп, кому зрізати. Треш…

12. 11 мая 2024

Зарплатня 300$ це рабство. Житло 5 тис. плюс їжа ще стільки ж. На залишок можеш собі ні в чому не відмовляти. Я взагалі не розумію як будуть виживати ті, хто отримав по 200.
    І потрібно враховувати те, що працюєш за себе і за того хлопця, якого забули найняти, а часом і за третього, у свій вихідний.
    Згадується вислів: «Якщо тобі здається, що ти [вырезано], то тобі не здається».
    Дякую! Дуже мотивує на нові трудові досягнення!

13. 9 мая 2024

@Гость, это одна из «фишек» (в плохом смысле этого слова) Эпицентра: никто с полевого персонала не знает, и не должен знать (по мнению руководства) как насчитывается зарплата. В Эпицентре так заведено, что все смерды (простые работники) должны молча работать, и не должны интересоваться как рассчитывается зарплата, а быть благодарны барину за то, что он соизволит вам сбросить на карточку. Также в бухгалтерии «крысят» ваши зарплаты по договорённости с коммерческими директорами. Большинство работников об этом знает, но терпит, так как это в большинстве безграмотный народ, приезжие, переселенцы.

14. 7 мая 2024

Доброго дня колегі!
    Скажіть будь ласка, чи на вашому маркеті також закрили премії колегам які їздили на відкриття Експрес Епіцентрів за рахунок нашої зп, у на зрізали а їм добавили?
    Знаєте, працюючи в мережі 15 років можу сказати що, чим далі тим все гірше!Головне що бізнес ідеї є кому вигадувать та реалізовувати, це добре, АЛЕ Є РОБІТНИКИ ЯКІ ПРАЦЮЮТЬ ТА ХОЧУТЬ АДЕКВАТНОЇ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТНІ!Індексації немає, ціни все більше ростуть, а мы сидимо на 18-19 тис зп старшим продавцем ЗАРПЛАТА 2018 РОКУ!!!!!!!.

15. 7 мая 2024

Дайте объяснение, хоть то нибудь, Как насчитывается здесь зарплата? Почему нет табулек, как на других организациях? На что можно полагаться работникам, как планировать? Почему никто не может объяснить, каким образом насчитывают зарплату!!!?

16. 7 мая 2024

Эпицентр — это, знаете ли, как полигон для испытаний:если у вас есть в руководстве в центральном офисе или же в том маркете, в котором вы работаете, свои родственники или люди в верхах — будете работать без проблем, но если без какой-либо крыши — загрызут и живьём съедят.Ужасная коррумпированная сеть Гереги, где продается целая куча товара, сделанного на россии.

17. 6 мая 2024

Работаю пока есть бронь, все остальное как и у всех, но чувствую ее не продлят, во всяком случае директор ходит улыбается. По этому пора двигать отсюда. Кто слышал в каких сетях дают бронь?

18. 4 мая 2024

Ну шо кто там тявкал с кабинета про О. Василичя?! Так вот при нём мы работали и зарабатевали а при етом колхозе только пыль убираем!! Не можеш соберай чемодан и уё к мамке,сынок!! Задавайте питання но відповіді в мене не буде…

19. 4 мая 2024

Ни в коем случае не вздумайте устраиваться в эту «контору». Выжмут досуха как морально, так и физически за минимальный доход.
    Просто посмотрите на комментарии и подумайте, что творится в коллективе с этими «працювалныкамы».
    Одесскому, кстати, привет.

20. 3 мая 2024

Прокопенко — НЕДОначальник сантехники К-3, Григоренко 40, когда ты уже нажрешся???
    Сколько ещё будешь тянуть деньги у рабочих???
    Барыга пришёл ко власти и никак ненасытится!!!!!
    Куда смотрит офис?
    Сушко?
    Беееецюра то понятно, он ее удовлетворяет, Глинского тоже))))
    Может Прокопенко пусть на детектор сядет и раскается???
    За последние две недели вытащил с людей больше дене, чем в цо зарплата!!!
    Кто-нибудь прекратит ето???!!!!

21. 3 мая 2024

Каменское.
    Опять сборы, опять с пустого в порожнее
    С плюсов это то что мы аж на 1 день в апреле меньше работали чем в марте. Так это ж ккалендарь КАРЛ !!!! ОПАНА в рот, как бы мы все и до этого знали что в марте 31 день, а в апреле 30 дней. Блин какое открытие… Ух ты ж нуж ты…. Валентин какой вы у нас ууууумныый.
    И то что динамика положительная, и то что мы в плюсе торгуем (аж 25 %) и то что мы план выполнили, но вот зарплатка у нас хУУУУ@к такая же… И никто нам ее не собирается поднимать, и расчитывать нам не на что. И что работать мы будем так же, а зарплата у кассира к примеру меньше чем у уборщицы в АТБ. Вопрос зачем торговым отделам напрягаться и перевыполнять, если зарплата будет неизменной, это не учитывавя инфляции и роста цен вокруг. Вы же не можете повлиять на зарплату. Потому как от вас ничего не зависит. тогда к какому хрену вы нас собираете, что бы что? сказать что мы работаем с непрозрачным начислением зарплаты? что переработки у нас не оплачиваются? что никто и никогда не видел ни одной табелеграммы? Так вы этого не сказали… что бы не дай Бог мы получали больше чем на других предприятих города… Боже сохрани… Зато всегда протрите пыль и уберитесь… Эти слова прям окрыляют, так и хочется работать аки рабы на галерах…

22. 3 мая 2024

Что приготовились мальчики и девочки в этом месяце зп будет ещё ярче чем в прошлом )))вот так компания платит за перевыполнения плана )а после 18 мая даже не предполагаю кто тут останется((

23. 3 мая 2024

Графік на паску має бути вихідний директора відкривайте свій рот і кажіть щось а не тільки на рівні ширіньки у регіонального тупі падстілки
    Всі нормальні фірми 5-6 вихідні

24. 1 мая 2024

Шановні Регіональні, операційні чи хто там приймає рішення.
    Може все ж таки зробите щоб 5-го числа маркети були зачинені?
    Минулий рік нічому не навчив? Ви ж працюєте усі з цифрами, динаміки реалізації, прирости, і т.д.
    Ну ж самі знаєте що пусто на маркетах у Західних областях на великдень та Різдво.
    А тим паче шалена мобілізація, відвідувачів і так мало.
    Зарплати ви ж і так не закриєте, скажете що знову коефіцієнти зменшили, хоч і торгуєте більше, і людей персоналу все менше і менше стає.
    Зробіть добре діло,дайте людям не можу сказати відпочити, бо не до відпочинку зараз, а дайте можливість на таке свято просто піти до церкви та провести час з рідними. Сьогодні такий час що це може бути остання Пасха для когось((
    Вірю і знаю що читають ці чати регіональні.
    Тому Дмитро Михайлович… Юрій Володимирович ініціюйте дане питання серед засновників.

25. 1 мая 2024

Кроп) :
    Дякуємо за графік роботи на 5 число!
    Вдавитесь своїми торгами в цей день.
    знову наї Бе,те з зарплатою,скажите самі винні…
    а в травні буде ще гірше…

@Кроп),
    Спочатку всі плювались …але зараз…коли є 8й вихіднийце взагалі не проблема. Ніхто не заважає домовитись у відділі за вихідний на пасху. А графік який ми собі самі виставляти можемо це взагалі дар небесний. так шо десь можна і потерпіти)

26. 1 мая 2024

Дякуємо за графік роботи на 5 число!
    Вдавитесь своїми торгами в цей день.
    знову наї Бе,те з зарплатою,скажите самі винні…
    а в травні буде ще гірше…

27. 30 апреля 2024

@Гость, як повезе. Кожному не можуть зробити. Наприклад у нас у відділі по 20 співробітників, а заброньовані тількі 2. В інших відділах аналогічна сітуіція. Як мінімум для бронювання потрібно буди старшим або завідувачем. Крім того повинни бути нормальни та свіжи документи, а саме війсковий квиток. Все можливо але багато нюансів

28. 30 апреля 2024

Як на виших маркетах справи з бронюванням? хоч десь взагалі Є інформація про бронювання ? Є реально якийсь досвід з цього питання ?

29. 29 апреля 2024

@Долгожитель,
    Нівякому разі нейди в єзп!
    Я працюю в одному з західних маркетів
    Це постійна експлуатація різними роботами, постійно ксо, допомога різним відділам( виставка товару і всяка дрвбудєнь)
    Складські роботи постійно, на території прибирання і всякі роботи бо працівників нехватає, інтернет магазин пакувати постійно женуть, то регіональний вічно їде картинку з прибиранням роблять ніби все добре… за план по торгах постійно махають, а як його виконати як ти як білка в колесі цілий день в якийсь ссилці… 100 разів пожалкував що пішов в єзп

30. 28 апреля 2024

@Долгожитель, пропонували 2 рази відмовився, фзпшників кидають куди завгодно, виправляти складну ситуацію, планів ніхто не знімає.
    Проте це рух, потрібно самому для себе визначитись чи потрібен особисто тобі цей рух??? Якщо є з чим порівнювати то сумнівів практично немає.

31. 26 апреля 2024

Дорогие колеги! Всем привет! Предлагают екпертом (фзп по старому).Сейчас работаю старшим. Вроде зп немного больше. Как ребята думаете стоит пробовать или оставатся на прежнем месте?

32. 26 апреля 2024

Друже це нічого не зміне.Знову збори на рампі та знімання маски «зорро»! Треба все писать секторальному директору тільки вона все може змінити!

33. 26 апреля 2024

Каменское привет. Новые цвз растут как грибы, а зарплаты наоборот. Вся работа это стройка, прием товара. Пока начальство получает по попке сверху, мы грузим стелажи на новое цвз. Интересно, а начальники и замы получили тоже по 8000 зп? Это не работа, а каторга. Пока не лизнул, ничего в этой компании не выйдет.

34. 25 апреля 2024

Підкажіть пропонують на кулінарію варто йти. Київ які +- Чи варто змінювати роботу і що по зарплатах

35. 22 апреля 2024

@Охоронник з Фори, толку прыгать с гережни в фору если повестки тцк и зсу ждут тебя с обьятиями , фора тебе платить как зсушнику не будет, гережня будет , смысл шыло на мыло менять , скидки фора тебе будет делать как гережня?! Ответ ясен%уй🤣
    Гережня еще та скупердяйка жадная и меркантильная и скупая , но пока война смысл толк в форе тупить…кончится война каждый свое место под солнцем найдет.главное не очковать, все равно все будет как попало 💣💥🖕

36. 22 апреля 2024

@Гость, «нарко», «дурка» сертификат был всегда.
    Медична довідка психіатричного огляду (форма 100-2/о) — це офіційний медичний документ про проходження попереднього, періодичного та позачергового психіатричних оглядів, у тому числі щодо вживання психоактивних речовин, у лікаря-психіатра. Видається в тому випадку, якщо людина не перебуває на обліку в психіатричному чи наркологічному диспансері та не має інших протипоказань для виконання тих дій, які вимагають наявності довідки від психіатра.

37. 22 апреля 2024

Кто устраивался в Епецентр откуда брали справку 100-2/о ???? никогда при устройстве такого не было!!

38. 19 апреля 2024

@Охоронник з Фори, у «Форі» охоронникам підвищили заробітну плату до 82 грн./год. А як в Епіцентрі справи із зарплатами? Рекомендую усім охоронникам з Епіцентру переходити працювати у «Фору». Невже вам не шкода витрачати своє життя за мізерну оплату праці? Гереги — жлободрили. Вони відкривають нові гіпермаркети та отримують надприбутки, а до робітників відносяться, як до бидла, якому можна платити копійки.

39. 16 апреля 2024

Хто може підказати чи продовжують платити ЗП тим хто в ЗСУ и прочих військових формуваннях?

В різних магазинах по різному, де хто каже платять де хто каже ні. Не розумію від чого це залежіть. Мені не платять, а з мого ж магазину побратим отримуе кожного місяця зп.

40. 15 апреля 2024

Каменское — маркет, в котором очень много тех, кто «работал со всеми директорами», но недовольны у нас всегда только те, кому только бы стоять в носу ковыряться или за траверсой потеряться, лишь бы деньги капали в карман. Таким людям любой директор будет не по душе. Хотя, амеба-Трофимчук разве что идеал для них:)

41. 12 апреля 2024

Ми в цій компанії стали рабами! І в нас тільки 2 варіанти: терпіти або звільнятися! Їм всім на нас наплювати! В нормальній компанії ніколи не буде так багато людей звільнятися!мені інколи навіть здається, що їм подобається, що люди приходять -2-3 міс. І звільняються! Людей на місцях уже сотнями помінялось! Зато в офісі- хоч би один звільнився ( золота робота)

42. 11 апреля 2024

Охорона К3 а на якій такій підставі недови забороняєте робити знижки по бейджам ви що поплутали не ви розблокували знижки по бейджам робити не вам це забороняти,ви краще слідкуйте за тим на які суми з маркету крадуть недопокупці і скільки тєлежок за місяць покупці крадуть чи персонал все купить в зарплату???? Позавчора дві тєлежки з товаром по вишняківській як вдома каталося,чи охорона їх за гроші в оренду здає???

43. 11 апреля 2024

Игорь :

Анонім :

Работал на К-3 пару лет.
    Прокопенко Роман деньги берёт со всех промов,хоть ты 10 тис получаешь хоть 50 тис.
    Не заплатил ему — он тебя выгоняет на выходные , остаётся только Маша Кот и Игорь Луцкий на аквародосе вдвоем торгуют с 8 до 21, потому что Маша ему платит минимум 300 баксов стабильно и у неё имунитет!!! Луцкий со смесов не выходит, только на аквародосе стоит, никому не даёт работать нормально!
    Смуток к нам никакого отношения не имел, да Прокопенко его и не допустил бы к такой кормушке, делиться он ни с кем не будет!!!
    Прокопенко со Смутка и Головатюка тоже дань берёт!

Ха-ха-ха!!!
    Смешно было когда жалобу покупательница оставила на Марію, когда она жрала котлеты и сбила продажу с Антея на 25 тис., Машку Прокопенко отмазал, забашляла, Игоря на повышение, опять забашляла, налево покупателей отправляет, напрямую продают мебель и смесы Родос! А вы дураки торгуйте втм!!!
    Забили написать что Машка Кот с Игорем Луцким смесы выносят, а потом в Емельчине продают!
    В курсе ли Прокопенко?!
    Машка ему платит и делает что хочет!!!
    Какие недостачи по Ferro? Не свой же товар выносить!, да, Маша?!

44. 11 апреля 2024

какой то поц придумал мотивацию но что то пошло не так и теперь всем урезали зп и ещё жди её непонятно когда )))вы можете набирать адекватных сотрудников или вам всё ровно кто работает у вас в компании?

45. 11 апреля 2024

Работал со всеми директорами в Каменском но таких конченных как Кириченко нет негде. Устроил тут полный тоталитаризм никому работать нормально не даёт, магазин без него пока он на выходных торгует и работает намного эффективнее чем с ним. Мешает с [вырезано] весь персонал, все у него плохие работать не хотят пока он за наш фонд зарплаты открывает новые цвз. Чтото не нравится либо оштрафуют либо увольнайся ты тут никому не нужен,ещё и собрания собирает и ругает всех что бы не думали о нем плохие отзывы (правду) писать и все поудаляли, боится что бы кто не узнал что у нас тут за беспредел в каменском творится

46. 10 апреля 2024

Как зарплата за март может быть меньше чем за январь?! При торговле в разы больше?! Выходные за свой счёт забрали а платят как будто мы пол месяца дома отсидели! Кампания реально разочаровывает, с каждым годом отношение к своим же сотрудникам ухудшается максимально!

47. 10 апреля 2024

Ну і що це таке?? СБ Кам’янське по -4000т.Ще погрози про звільнення!!! Я не зная що про торгових но там не краще!!!днооооо

48. 10 апреля 2024

Колеги, на рахунок низьких зарплат скажу наступне: лохи розблокували бейжики на знижку прямо на касі. На К-3 за пару днів на знижках лупанув половину зарплати, слава ОВГ, работаєм пока знову не блоканули !!!

49. 10 апреля 2024

Шановні засновники! Чого ви знущаєтесь над персоналом? Хіба це заробітна плата???? За березень менша ніж за січень, хоча в січні були додаткові неоплачувані вихідні. Вже давно ніхто не розуміє систему нарахування заробітної плати.
    Те що в країні війна, це все зрозуміло, але і рівень інфляції не стоїть на місці. Якби в компанії все було погано, чи відкривали ви в кожному райцентрі ЦВЗ? І експрес маркети в житлових кварталах? Невже в компанії немає людини яка б відкрила вам очі, що персонал отримує мізерну, просто мізерну заробітну плату. Ви вже нагадуєте президента сусідньої держави, якому передають що все за планом, все добре, всі задоволені.
    Дуже шкода, що ви досі не зрозуміли, що без персоналу який вам заробляє гроші, ваш бізнес опинеться в прірві!

50. 10 апреля 2024

Хіба це зарплата? Це сльози!
    Зарплата за березень менше за лютий і набагато менше!Куди катимося?Непонятно?
    І секція і відділ на торгували більш ніж в лютому,а зарплата прийшла меньше,і пояснити ніхто не може.

1. 16 июля 2012

Ребята, все что пишут здесь на сайте — действительно правда! Я работала в центральном офисе и была приближенной к Герегам. К сожалению, при открытии магазинов в регионах, руководители (директора магазинов) начали вести себя развязно, позволяя себе штрафовать людей, которые и так мало получают, а воруют, как правило — высокопоставленные особы. Гереги все прекрасно знают, стукачей очень много, но толку от этого — никакого. Проработав почти 7 лет, я ушла со слезами на глазах. Было впечатление что на Епицентре свет клином сошелся. Ребята, сейчас нашла работу, не с такой з/п, но я работаю с людьми а не с БЫДЛОМ, меня никто не оскорбляет, и рабочий день у меня 8 часов а не с 8 до 22,00 и без отпуска!!! Всем желаю оставаться людьми, желаю умных и продвинутых Руководителей! Ведь с идиотами работать как-то не очень хочется!

2. 19 июля 2012

Работаю в Мариуполе. Те кто пришел не работать а повтыкать на работе те и уходят. Коллектив нормальный. Руководство адекватное. Все ок. Кормят очень вкусно.

Бухгалтер центрального офиса 1
Старший смены охраны 1
Художник-оформитель 4

Добавьте зарплату в компании Эпицентр

Добавить отзыв о работодателе Эпицентр

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Эпицентр?