Компанія ЕпіцентрК являє собою потужну національну мережу гіпермаркетів будівельних матеріалів з широким асортиментом товарів. Для покупців існує можливість знайти все необхідне для будівництва та облаштування оселі в одному місці «під одним дахом» та за прийнятними цінами. Стаючи ближче до споживачів, компанія Епицентр відкриває гіпермаркети в регіонах України. Станом на червень 2008 року відкрито шістнадцять магазинів, чотири з яких у Києві, інші в обласних центрах. Отзывы о работе в Эпицентр, зарплаты
Бухгалтер центрального офиса 1 60 000 грн Водитель-экспедитор 1 8 000 грн Грузчик 2 8 000 грн Директор 1 81 000 грн Диспетчер транспортного отдела 1 7 500 грн Заведующий секцией 4 7 500 .. 15 000 грн Заместитель финансового директора 1 20 000 грн Кассир 2 8 000 .. 9 000 грн Кассир в ломбард 1 7 000 грн Кладовщик 1 15 000 грн Коммерческий директор 1 45 000 грн Комплектовщик 2 8 000 .. 9 500 грн Машинист 1 6 700 грн Оператор склада 1 5 900 грн Охрана 1 15 000 грн Охранник 3 11 000 .. 15 000 грн Продавец 4 4 000 .. 15 000 грн Продавец 3 категории 2 6 000 .. 7 500 грн Продавец непродовольственных товаров 1 12 000 грн Продавец-кассир 2 7 000 .. 18 000 грн Продавец-консультант 10 6 500 .. 16 000 грн Продавец-консультант (Эпицентр) 1 18 000 грн Сотрудник службы безопасности 1 19 000 грн Старший продавец 11 7 000 .. 19 000 грн Старший смены охраны 1 34 000 грн Художник-оформитель 4 3 900 .. 10 000 грн Добавьте зарплату в компании ЭпицентрДобавить отзыв о работодателе Эпицентр Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Эпицентр?
@Гость, у Форі охоронник отримує 78,18 грн./год. Можна брати додаткові зміни. Скільки відпрацюєш годин, стільки й отримаєш. Виплачують заробтіну плату без обману. І при тому це повністю «біла» зарплата. Не в багатьох компаніях платять «білу» зарплату. А те, що в Епіцентрі платять охороннику 50 грн./год., то це — повний зашквар. Така велика компанія, яка має дуже хороший прибуток, а платить таку мізеру ставку. Це ганьба. Гереги реально жлободрили. В голові не вкладається, як охоронник в Епіцентрі може отримувати почасову оплату менше аніж працівники клінінгу (прибиральник) у Форі (які отримують 55 грн./год).
Відчинили два цвз ще третій вже на підході. Перетворили маркет в логістичний склад. І поповнюй вітрину ,і торгуй мт, і ще на всі цвз відправляй товар.. Ходить слух що зп усьому маркету порізали тому що просто можуть.Директор Кіріченко со своїми фінансистами ,юристкою теж не дополучать?? Стидоба , а не компанія
За лютий взули не лише Вас, Рівне тед у дупі, за березень взули знову, фінансисти, бачите-но, переплатили у січні, тому — 25″ від зарплати, анонс підвищення для продавців був, тільки взяли всю з/п за рік зібрали і порівну поділили на 12 міс. Радійте!3 рік війни, інфляція — космос, а ми відкриваємо нові експрес магазини, ось куди йдуть недоплати за з/п))
Підкажіть, коли зарплата? Київ. Щось затримують.Можливо,якісь маркети вже отримали? В минулому місяці отримали вчасно.
К-3
Про Прокопенко, начальника сантехники всё правда!
Только писать эту Правду нету смысла!
Ни он, ни высшее руководство выводов не сделает и меняется не станет!
Будет только сумы больше брать! Вымогать и дальше ваши деньги!!!
А Бицюра с ним возится , как ненормальная мамаша взрослого «алкаша»:
— Нет, он не такой, Он честный! Он так не мог поступать!))))
Работал на К-3 пару лет.
Прокопенко Роман деньги берёт со всех промов,хоть ты 10 тис получаешь хоть 50 тис.
Не заплатил ему — он тебя выгоняет на выходные , остаётся только Маша Кот и Игорь Луцкий на аквародосе вдвоем торгуют с 8 до 21, потому что Маша ему платит минимум 300 баксов стабильно и у неё имунитет!!! Луцкий со смесов не выходит, только на аквародосе стоит, никому не даёт работать нормально!
Смуток к нам никакого отношения не имел, да Прокопенко его и не допустил бы к такой кормушке, делиться он ни с кем не будет!!!
Прокопенко со Смутка и Головатюка тоже дань берёт!
Работаю в Броварах 5-й год, зарплата старшего продавца 17-20 тис, не поднимают зп сколько работаю, но а цены ж то растут к году, что за издевательство, придумали этот бред с экспертами продаж, если есть покупатель на 10+ тис вызывай его, делай ему зп называется, получают чуть ли не больше завсеков, а ни мертвяка ему не нужно решать, ни товар выбивать у поставщика,ни проблематику прописывать если торги хромают или склад падает, ни мониторинги,зато ты его вызывай, чтобы в итоге он получил больше гораздо,обратите внимание на этот бесполезный контингент Солодкий.
К — 3 , 70 відділ , нач. відділу Прокопенко Роман та зав. секції Смуток Сергій трясуть з промоутерів гроші , вимагають побори , пресують за все на світі ,спробуй тільки незанести , то нормально працювати недадуть. Працюю промом на змішувачах уже давно але такого зухвальства ніколи небачив. Попереджаю ! Ще один наезд на мене , напишу заяву в прокуратуру !!!!!
А в Епицентр не один за двоих работаеш??? Здесь даже 1:4.А зп 2018года.Рядом АТБ там охранник час 70грн.а здесь 48.компания номер 1!!! По жлобству и маразмам!!
Сама работаю в СБ на 7ом км. Долго думала стоит ли писать об этом или нет? Но всё таки решилась. Недавно в одном из отделов уволили самого профессионального сотрудника. Человек, который за короткое время своей работы успел завоевать не только любовь и уважение почти всех работников, но и покупателей. Уволили буквально за 2-3 дня после того, как вдруг кто-то «вспомнил», что он не гражданин нашей воюющей страны. Кто то догодался спросить его- что он делал для нас? Нет конечно. А я скажу. Он был участником АТО. Был награждён орденами «За мужество» 2-ой и 3-ей степени. Скромный человек так и молча ушёл. А мы как всегда «каждый за себя». Этот случай на практике показывает реальное отношение нашего руководства к работникам. Знаю, что позавут всех из СБ и захотят узнать автора этих слов. Я готова при всех потвердить свои слова, если- кто то мне покажет хоть одного нашего руководителя, который ему поблагодарил за его работу. Уверена! Никто не сделал этого. Никто! А мне стыдно за них.
@Хто круче?Фора,Сільпо,а Епіцентр коли?, который всех зовет в Сильпо и Фору, а чего ты не расскажешь, как урезают рабочие часы? Не дают нормально работать на ставку? Выходишь не на 12 часов, а на 10, на 8, на 6. При почасовой оплате получается отличная экономия для работодателя (как они это называют, экономия на ФОТ — фонде оплаты труда). А то, что в результате 1 работает в лучшем случае за двоих, их не волнует.
Дайте відповідь собі коли або скільки раз за минулий рік або два роки працівникам Епіцентру(продавцям,адміністраторам,кладовщикам,вантажникам) піднімали зарплату?
А я вам розкажу,що Сільпо за останній рік вже втретє піднімає зарплату для продавців.
В вересні підняли на +10%, потім в листопаді +10%.І ось з 1 квітня ще +10%.
990 грн в день буде отримувати вантажник і немає казок про невиконання плану і оплату недостач які СБ проспало бо продавців пильнують.
@Гость, так и там немного дурят. Так как ночь должна оплачиватся 40% и плюс доплата за работу в вечернее время. Дополнительно должна премия за результат работи от 20% до 50%. Вот и там на ровном месте дурят. Везде свои нюанс. Шо я могу сказать. Ждем победи, а там возможно наладится.
@Гость, хочу ще додати, що у «Форі» денні адміністратори залу отримують 105 грн./год. А нічні 105 грн.+ 10% нічних. Заступники керуючого приблизно так само. Можна також брати підробіток і виходити працювати на інші магазини. А скільки отримують адміністратори в Епіцентрі, в «самій найбільшій мережі гіпермаркетів в Україні»? 12-18 тисяч? Ха-ха-ха. І від чого залежить розмір адміністратора в «Епіцентрі»? Теж «від виторгу»? Ха-ха-ха.
Якщо ви працювали або працюєте адміністратором в «Епіцентрі», то рекомендую переходити у «Фору». Там ви точно будете знати, скільки отримаєте зарплати в кінці місяця. Графік змінний 3/3 по 11 робочих годин. Але якщо ви будете брати додаткові години і виходити на інші магазини працювати, то наприклад за 240 годин ви отримаєте 25200 грн. І це повністю «біла» зарплата! Здався вам той «Епіцентр»!
Також закликаю усіх охоронників переходити працювати у «Фору». Графік змінний, є 4/2, 3/3, 2/2, та навіть 1/2, та 1/3.
За сутки/троє ви отримаєте 15010 грн.
За сутки/двоє — 20639 грн.
Зарплата залежить від кількості відпрацьованих годин. Скільки відпрацюєте, стільки й заплатять. У годину платять 78,18 грн. Без штрафів. Повністю «біла» зарплата.
Эпик это такая уж безнадёга, если нигде не реализовался пристанище малоимущих нищебродов с кредитами алиментами и низкой соц ответственностью
Зп в Киеве так скажу вам чисто на поддержку трусов
мерзкие начальники керивныцтво управленцы , многие через знакомства кумовсвто братсво и постельные драмы устроились к гереге
Кароче шляпа полная
жду когда война закончится и валить нахер с этого дурдома!и украини тоже🥵🤢🤧🤮🤕
Огида!
Гидотна робота, продвців касирів охоронців зовсім не тримають за людей, а як якийсь скот! Герег підіймай ЗП не будь жмотом як твої прихвостні!!! СБ розкажіть як ви тырыте товар через прийомку!
А недостачу на продавців вішаете, мразотники! ВИ і ваш гережич🖕🖕🖕🖕
@Продавець в магазин Київ Полярна , 20, не рекомендую влаштовуватись на роботу в Епіцентр. Будете отримати смішні копійки, і + вас будуть постійно обманювати з нарахуванням заробітної плати. Ви не будете знати, як за яким принципом вона нараховується. Краще йдіть працювати в супермаркет «Фора». Там продавці, касири, вантажники, комплектувальники товарів, та охоронники отримують 78 грн./год. Це повністю «біла» зарплата! Ви будете точно будете знати скільки отримаєте в кінці місяця. А в Епіцентрі будете зводити кінці з кінцями.
Хотів запитати у колег: мене одного цей недороблeний Суржик бісить? Ця людина без шиї? З голоду бідний пухне. Коли керівництва немає, він 24/7 сидить у кафе, а коли його хтось за ж0пу бере, починає iстирити. Поставили пацана керувати таким маркетом. Ходить весь у брендах, коли війна і персонал ледве зводить кінці з кінцями. Про зп вже мовчу.
@Гость, отстойний В Прилуках те ж саме..працюючі на плитці отримати 3+2 тисячі..то взагалі..слава богу 15 березня втік…крадуть Сб.директор…і прихвостень кузнецова…лякають…актами закидають…вори ….
@Продавець в магазин Київ Полярна , 20, нев’якому разі..зарплату чекатимеш довго.під камерами як у тюрязі.що люди що керівництво тебе не поважатимуть..однім словом..Біжжжжжжииииии
@Гость, і не тільки позор.Прилукі…чудять без баяна,невигідних працівникі в звільняють,підводять під звільнення,лазять по шкафчикам..самі крадуть…тягають машинами..я в шоці… Зарплати 0.сьогодні 23 авансу немає…люди тікають,товар продають на службовому…гроші ділять між собою…добре що втік звідти…сама огидна компанія..Сушко…навели порядок
Підкажить, будь ласка , мені пропонують роботу в магазин Київ Полярна, 20 у відділ де продається побутова техніка, яка там ситуація?
Багато відгуків по іншим магазинам, що погано платять та не дуже відношення з боку керівництва. А як робити в цьому магазині? Що очикувати?
Дякую
Це просто жесть, на к3 уже докерувались до того що місяць немає гарячої води бо відрізали газ за борги. Добираюсь двома маршрутами, помитись як після першої так і після другої зміни неможливо. Бідна компанія. Навіть не міг уявити про таке коли влаштовувався на роботу у великогабаритний відділ. Керівництву плювати на робітників які заходять в маршрутку після восьми годин роботи вонючі, водії уже в тупу під.обують і ржуть, стидно говорити про таке, але вони уже самі знають по це від таких як я. Горе магазин, горе керівництво, горе офіс. Дурень послухав друга та влаштувався сюда. Тепер походу і друга не буде і роботу доведеться змінити. Позор
Доброго времени суток!
Я, как действующий работник Епицентра Броваров хотел бы оставить пару отзывов о наших руководителях, проработав не одну 5-ку лет., Директор Солодкий Олександр Станиславович,в общих чертах мужик не плохой, и три коммерческих директора, они же Федчун Дмитрий , Иванов Олександр, Бабич Денис, больше всего уважение проявляю к Иванову и Федчуну, люди с которыми приятно пересикатся в рабочих моментах ,интересно послушать и поговорить, что не могу сказать о Бабиче Д.,надеюсь он работая с такими опытными колегами директорами сменит свою позицию.
Отвечу на несколько вопросов по поводу зарплаты ,штрафов и отношения руководства.
Отработал 9 лет в «Эпицентре»города милионника.Был обычным продавцом с различными вариантами.
Сейчас уже не работая могу объективно смотреть на вещи.
Начнем с зп.Нам в 21 году платили 700 долларов.Зп белая.Плюс минус две тысячи зарплата была одинаковая.Что зимой,что летом.Планы на зарплату не влияли,хотя их требовали выполнить.
Штрафов как таковых не было.Были Акты Сб за косяки,потом резолюции коммерческих.В общем по итогу штраф пустяковый.Не обращал даже внимания.Списка штрафов не было.
Но было другое.Инвентаризация.Все недостачи вычитались из зп продавцов.Работя экспертом о переработка я забыл,как и вычитах зп.
Руководство в принципе было нормальным.Все люди ,как люди. Ненормальная система взаимоотношений.
Вывод:
На зарплату влияло выполнение плана маркета(очень сильно).
Инвентаризация вычитала немалые суммы из зп.
Штрафы были не нужны.
Руководство было разным .От откровенных дураков до профессионалов .Где-то 50 на 50.
С подчинёнными руководство общаться не хотело и не умело.
Wow , яке цікаве життя почалось в К3. Не таке, як було рік тому, коли я працював і був змушений звільнитися тому, що заробляв смішні гроші і мені відмовили в переведені в інший маркет , в іншому місті . Де я зараз і працюю. Це рай і пекло , небо і земля. Такого жахливого відношення до співробітників , як на К3 нема більш ніде і такого обману с ЗП також. К3- клан Бицюри і її лизунів : Толочко , Глінского , Інеси , Котікова , Петренко…
Схоже, той новий зам — принциповий та наївний правдолюб кудись свій ніс сильно глибоко засунув у святу святих і почалось ! Мені навіть цього Прохоренка стало шкода . Напевно наступний пост буде про те , як він дітей їсть, або має парк нових авто . Почекаю … Сумно, що він на самоті і ця мафія в К3 непереможна. Здається, що ЦО спеціально тримає Котікова на посаді, щоб він кришував усіх улюбленців Біцюри завдяки влади і маніторці .
Вопрос к Службе безопасности Как можно было поставить в одну смену. Маньяка Прохоренко зам начальника СБ к3 который не пропустит не одну молодую девушку пока не доведет до слез или обыщет, облапает. Причем как сотрудниц так и посетительниц. И с ним Мирончука с кумом. Это просто святая троица. Полицию не вызывают. Все идет на карманы. Прохоренко и кумовья нашли общий язык
За месяц 5000 тыс дали зарплату???вот это треш конечно,они говорят что типо 2 месяца стажировка,а потом 15 тысяч
Хух, сегодня подвел итоги…
За февраль и 8 дней марта заработал левака 37000…
Коллеги как думаете это мало или много???
Отдел писать не буду конечно…
Все на скидках….
Спасибо компания что в такую трудную минуту вы даете возможность зарабатывать 50+ тысяч…
Слава Епицентру и коммерческих которые ведутся на мою лапшу и делают скидку!)
Позняки форевер, обожаю этот магаз!)
Цікаво платять в епіку, син пропрацював місяць, і сьогодні його ощасливили, 5000 доли зп за місяць.. Це що таке за зп, нище мінімалки офіційної.. Хтось може пояснити що то за какий гіпермаркет??
О прохоренко это что-то,я извиняюсь почему когда идёт возврат поставщику под ноль, по его требованию мы переделываем документы, потому что там чего-то не хватает, тем самым вешает недостача на отдел (Маркет),я так понимаю человек не вкурсе рабочих процессов, которые происходят на маркете.
Епицентр в г.РОВНО. Больше года работаю продавцом консультантом, из плюсов могу отметить что коллектив в моем отделе нормальный, помогают друг другу, есть бесплатные обеды для работников, а так же скидки на товар. На этом пожалуй всё. Из минусов, тут полностью отбитый директор Гребиниченко которого интересует только собственная выгода, к работникам он относиться как к рабам, тоже самое коммерческий директор Вовк, который вечно ему лижет задницу, полный неадекват который не уважает обычных работяг. Зарплаты закрывают плохо, 3 пакет, год выслуги приходит по 15-16к за такую тяжелую работу! Ко всему этому тут ещё и конченая охрана которая постоянно штрафует персонал, 1-2 нормальных сторожа есть, остальные [вырезано] моральные по типу Маласюка или Стеця. Я уже в поисках нормальной работы, всем кто думает что тут можно построить карьеру, дважды подумайте.
Маркеты епицетр ану плюсаните кого еще н***али в феврале с зп и выходними ?
В начале месяца региональный сказала выводить персонал и давать только 8 выходных потому что коефициент будут хорошие и зп соответствуяща в итоге люди работали а зп за февраль еще меньше чем в январе хотя за февраль и торговля больше была и отработаных часов больше ….. а потом еще удивляются почему люди увольняются …
P.s західний маркет…
@oD 1, мукачево так же получает зп поздно … даже кадровичка нашего регионального в открытую писала что зп будет за январь и февраль с опозданием хотя за прошлый год так же зп мало того что херня то только рару месецов было что зп дали до 7го числа … причины задержки никто не обясняет
В цей складний для країни час,хочу подякувати чоловікам та хлопцям маркету Борщагівка К5. Сьогодні 8 березня сталося так,що згідно графіку мені треба було бути на зміні.Але завдяки чоловічому колективі всього маркета я відчула як ці ЧОЛОВІКИ бережно і лагідно ставлять до кожної жінки чи дівчини котра працює поряд з ними. Кожного кого я зустрічала в цей день вітали мене зі святом і бажали здоров’я і щастя.
І бонус вітання від колективу відділу сертифікат+ квіти.Сертіфікат виявився дуже доречним,бо вже думала себе на 8 березня порадувати подарунком а тут майже все сплатила сертифікатом.Подвійне задоволення.
ДЯКУЮ! Ви найкращі!
Я взагалі не збирався щось писати, чи скаржитися, но коли ти їдеш на К3 це просто квест, охорониці на місці нема, пішов на прохідну, запитав де охорона, мені відповіли вы задолбали, шукайте на складі, но це ще не кінець, виявляється ця краля попала на склад з першого дня роботи бо Прохоренко за неї мазу потянув, дуже дивно, з якого дива?
три года работаю в компании есть вопрос почему таирова получают ЗП 6-7 седьмой числа а одеса 1 в лучшем случаи 12 от кого это зависит или мы в разных регионах находимся или это просто издеваются над персоналом?
А вы все ещё пухните с голоду?
Ну продолжайте дальше
Друзі, вітаю!
Для 🫵 Тебе
Буде інформативно. На-розгляд
Почнемо з мережі як вона є. Круть. Мережа з охватом національного масштабу. Це дійсно велика робота та успіх для власника(далі в тексті). Концепція була запозичена з Home Depot та Lowe’s, відгукується в кольорах бренду, щоб там не присвоював пан пшек. Тепер до діла. Епік це максимально кум-сват-брат. З чорним кешем, відкатами та інші пестощі пана Ге. Властиве словосполучення — рефіеральний бонус. Нічого не ясно, бо кримінальних проваджень нема. Наголошую на наступному, з паном ге та з його спутнецію жоден фонд який впливає на хід Нашого існування як країна У боротьбі з агресором (*обні кацапи) справ мате не хоче. Так, Епі передає швидкі, та інше(авто) робе це з початку рус навали. По типу дотичні. Насправді (думка) це маркетинг. Складно вірити в гасла мережі. Гадаю що є відгуки ваших товаришів, друзів, та що там казати — сімей які дотичні до мережі. Наскільки ганебне ставлення до працівників. Це ГОЛОВНЕ! Люди які працюють у мережі НЕ відчувають що вони Люди. На будь-яке зауваження зі сторони працівника(в ряду) відповідь одна; — піди та качай права на іншій роботі. Нажаль на цьому все скінчуется. Не дивно що складно знайти консультанта/продавця в ряду. Кажуть що під відкриття нового маркету зганяють хлопців та дівчат з усіх усюд. Ставлення, вибачте, як до рабів(досвід людей які відкривали на Полярній, Київ, люди працювали місцями під відкритим небом(зима)16-18 годин, їх звозили автобусами до Пущі-Водиці(К. Область) без гарячої води. Бараки. Однимловом. Пан ге відкривав спортзали, інвестував у рекламу. Мав хоббі приїхати в 04:00 ранку в центральний офіс(як подейкують на коксі)та скликати «собрание без опозданий» Звісно вівці які в кодлі терплять, бо з/п. Отака збірна історія від джерел. Ще згадували співпрацю не з маркером на спздній теротріі нашої Неньки. Бабки не пахнуть. П. С. Мережа як продук-крута, робочі місця. Навіть годують співробітників.
У меня вопрос к руководству маркета Григоренка 40 К3, почему когда я приезжаю на склад маркета, я должен искать охранницу по 40 минут, чтобы записать номер пломбы и все остальное, а как оказывается охранница в этот момент водит шуры муры с замом начальника СБ Прохоро, очень странно, ребята вы на работе или вы в любовные игры играть.
Працівники Бедронки в Польщі,організовують загальний страйк, відстоюючи свої права, вимагають підняття зарплати та збільшення штату у відділах.
А чому ви нічого не робите? Від того що ви будете писати тут відгуки нажаль нічого не зміниться, керівництво читає інколи тут ваші відгуки і потім на зборах своїх обговорюють щоб деякі персони трохи успокоїлись. Вам потрібно відкрито на місцях висувати умови. Так час важкий, в країні війна, але вам завжди так говорять, була криза, був ковід не на часі зарплати, як кажуть дякуйте і тому що маєте.
Каким же нужно быть ущербным, шоб будучи директором маркета заказать себе от подчинённых Сони плейстшн на день рождения, в прошлом году бедный Закиров телефон за счёт людей получил, сейчас решил пострелять в видео игры…николаевский Закиров как маленький злобный гном- все ему больше всех нужно… Во время войны хоть бы не выжимал последнее с бедных людей… Лишь бы намутить, надурить, обворовать и запугать.. точно гном.
В якому місті можемо зустрітись? Я вам розкажу дуже цікаве. Але потрібні гарантії що мене ви не вигоните.
@Гость, Шановна, ви помиляєтесь і навіть не розумієте де!
Я готова особисто з вами зустрітися та
довести що я не являюсь тією людиною,якою ви мене вважаєте. При зустрічі, я б хотіла побачити докази того в чому ви звинувачуєте людей. Можливо я чогось не розумію,та ви зможете мене переконати в тому,що я не права!
До зустрічі.
@Гость,@Гость, не правда. Тим більше на Мінській. Ейчар Ширшенко — та ще шахрайка. Обманює на співбесіді. На питання про розмір зарплати спускає очі та вигадує розмір зарплати. Брехуха. Не йдіть працювати в Епіцентр. Краще йти кухарем в супермаркет. Там зарплата більша, і маштаби роботи зовсім інші.
Днепр-1, шановна! Зачем в кабинет?????? Пользы не будет. Уже раз нас собирали и что?????? А директора и так у нас на фуде кабинет постоянно пьет кофе с главным финансистом которая ворует деньги все знают об этом, а она работает. А нас за крик души в чате сразу в кабинет и на увольнение. Прикольно ты придумала……наверно сама Алексеева и пишешь??????????
@Гость, Шановна, я хотіла б зауважити що за наклеп на іншу особу в Україні існує «Адміністративна відповідальність стаття 151/1»
У вас є докази того що Алєксєєва Є. В. та Гережа О.Г. займаються розкраданням зарплатного бюджету ? Якщо так то відстоюйте справедливість в кабінеті директора маркету а не тут на сайті, буде більше користі.
Я також працюю в цьому колективі, та не маю родинних зв’язків з цими людьми, я впевнена в тому що вони відносяться справедливо та чесно до своїх підлеглих.
Можливо у вас особиста ненависть до них, та ви з тих працівників які хочуть нічого не робити та отримувати гарну зарплатню!
А маніпулювати становищем яке зараз відбувається в країні це підло та цинічно.
@Нестер., 😂😂😂 Там такое не светит ,это ваши предположения . Каждый день сейчас что-то придумывают абы платить меньше . Каждый мес хз Ск получишь ,как точно написали ))),как пан директор/начальник соизволят.
Чи правда,що зп кухаря приблизно 1200в Епіцентрі на мінській?Мені треба пройти додаткове медобстеження хочу розуміти ,що не напрасно йду туди працювати?Мені сказали ,що штрафів і матеріальної відповідальності немає це правда?
@Нестер., Дивись наприклад так робимо. Щось продав + чим більше товарів у чеку. Буде дуже гарна мотовація та продажи. Але е нюанси. Наприклад повернення постачальнику та завіс на складі пару часів і продаж не було. Відправили на сніг и теж продаж не було. Потрібно каси переробити, або домомога на цвз. І як тоді бути?