Business Development Partner «Nota Group» — працює на ринку праці України з 2018 року.
Ми пропонуємо нашим клієнтам комплексний супровід по наступним напрямкам : бухгалтерські і юридичні послуги, фінансовий менеджмент і 1С, кадрове діловодство, підбір персоналу, організація корпоративної безпеки.
Залучаючи експертів Nota Group, ви отримуєте комплексну підтримку у реалізації найважливіших операційних та стратегічних завдань. Це дозволяє вам зосередитися на втіленні ваших бізнес-амбіцій.
Наша багатогалузева експертиза дає змогу ефективно адаптувати пропоновані стратегії під специфічні потреби вашого бізнесу. Ми інтегруємо нові технології та інноваційні бізнес-підходи, що допомагає нашим клієнтам випереджати зміни у галузі.
Від старту до стійкого зростання, ми забезпечуємо безперервний розвиток вашого бізнесу, надаючи дієву підтримку на кожному етапі.
Отзывы о работе в Nota Group, зарплаты, вакансии
Працювала в Ноті протягом п’яти років і з упевненістю можу сказати — це не лише безцінний досвід, а й надзвичайно крута та доброзичлива команда фахівців, з багатьма з яких я підтримую спілкування й досі.
Аутсорс — це про динаміку, нові виклики та постійний особистий ріст.
Дівчата-ейчари щороку створювали для колектмву різні цікаві заходи, які підтримували командний дух і допомагали відволіктися від турбот нашого непростого сьогодення
Пропрацювала в Ноті більше 3-х років. Це був крутий досвід, хоч моментами було дуже багато роботи, але дякую колегам, що завжди допомагали! Взагалі атмосфера в колективі дуже класна і тепла, той випадок, коли дійсно з людьми було приємно працювати! Я багато чому навчилася. Нажаль, так склалося, що змушена рухатися далі, але щиро бажаю Нота-Груп успіхів і дякую за все!