Ми молода торгова компанія «Touch» , що стрімко розвивається. Наша компанія займається реалізацією та сервісним обслуговуванням таких брендів, як: Apple, Xiaomi, Samsung, Meizu та ін. Отзывы о работе в Touch, зарплатыДобавьте зарплату в компании TouchДобавить отзыв о работодателе Touch Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Touch?
Позитивний відгук про Дмитра Багатського — найкращого керівника відділу продажів
Працювати з Дмитром Багатським — це окрема професійна планка. Він був не просто керівником — він був лідером, наставником і натхненником для всієї команди. Його стратегічне мислення, точне розуміння клієнта та вміння знаходити рішення у найскладніших ситуаціях зробили наш відділ продажів справжнім двигуном компанії.
Під його керівництвом ми не просто виконували плани — ми перевищували їх. У команді панувала дисципліна, мотивація та чіткий фокус на результат. Дмитро завжди вмів знайти правильні слова, підтримати та повести за собою — навіть тоді, коли здавалося, що виходу немає.
І що найголовніше: після нього ніхто так і не зміг наблизитися до його рівня. Він залишив не просто планку — він залишив еталон.
Дмитро Багатський — керівник, якого згадують з повагою і вдячністю. І якого щиро не вистачає.
Відгук про досвід роботи з керівником напрямку eCommerce — Романом Морозом (Touch.com.ua)
Мій досвід роботи з Романом Морозом, керівником eCommerce-напрямку в Touch.com.ua, був, м’яко кажучи, складним. На жаль, у роботі з ним довелося зіштовхнутися з низкою проблем:
— Привласнення заслуг: результати командної роботи Роман часто подавав як власні, ігноруючи внесок інших учасників проєкту. Це демотивувало колег і створювало напругу в колективі.
— Відсутність професійної етики: стилю спілкування бракувало поваги, комунікація часто була емоційною та неконструктивною. Адекватний зворотний зв’язок майже відсутній.
— Ігнорування базових стандартів гігієни: банально, але важливо — регулярна проблема з особистою охайністю, яка створювала дискомфорт у команді.