Укренергопром

Укренергопром

ТОВ «Укренергопром» — інжинірингова компанія, що займається впровадженням сучасних теплотехнічних рішень вже понад 15 років. Ми пропонуємо комплексне рішення інженерних задач від проектування до сервісного обслуговування.

Отзывы о работе в Укренергопром, зарплаты

1 2
  1. 4 января 2021

@Марія, а як ви відноситесь, що Вас офіційно не працевлаштували на фірмі?

2. 22 декабря 2020

Контора шляпа, обіцяють залоті гори, а по суті обманюєш стареньких людей і.т.д
    А саме в напрямку»менеджер»
    Маєш їздити по селам і впарювати страховки, які нехер їм не траба,під предлогом що вони обов’язкові і якщо не купити страховку, то прийде штраф в 2 розмірі(і бабуські вірять(
    А самий там обморок звати його Петя х*епльот ще той чорт по життю
    Надіюсь що йому повернеться все за то що він найобу* до талого стареньких людей, каже бабцям якщо нема грошей ідіть позичте(мене то вбило просто,шляпа а не робота кароче…

3. 19 декабря 2020

@Сінбад,
    О Боже, якщо там все так погано, якого чорта ти там робив?)
    Якщо ти такий розумний і на обіцянки про золоті гори не ведешся

4. 13 декабря 2020

Хороша робота? Бу-га-га… А які зарплати? Кажуть, що по 6000грн в місяць?
    Хто і як тільки не дурить цих українців, а вони завжди раді…
    УКРЕНЕРГОПРОМ ще не закрили?

5. 8 декабря 2020

Цікаві люди, вони хочу зарплату за тиждень? Або я чогось не розумію…

6. 26 ноября 2020

Нормальна робота, працюю біля двох неділь, все влаштовує!! А хлопакам, у коментарях вище, можу сказати, що на Кривчицях викопали котлован, ще Вам двох до бригади і вперед. Успіхів!!!

7. 24 ноября 2020

Працюю в компанії більше місяця, і нічого такого тут не має, хороший колектив, зарплата, присутня вся документація, смішно з того що написано попередньо?

Так можливо по графіку роботи не сходяться, інколи пізніше закінчується робота, але мене все влаштовує і мені все виплачують)

8. 24 ноября 2020

Компанія — непоганий роботодавець! Керівництво з повагою ставиться до кожного працівника, зарплата задовільна, Хороше місце для працевлаштування!
    Мінус: робочий день часто продовжується до 19:00-20:00

9. 24 ноября 2020

Працюю тут вже більше тижня і ні, мене не звільнили без оплати, мабуть, я особливий?
    Все прозоро, на співбесіді отримав відповіді на свої запитання, інформація підтвердилась, на разі я задоволений
    Що б я хотів виокремити з плюсів:
    — адекватне керівництво — Працювати з цією пані можна і треба, якщо маєш міцні нерви і сечовий міхур, завжди допоможе і захистить. З мінусів — часто безкомпромісна
    -оплата може відбуватися як раз в на місяць, так і потижнево.
    — амортизація на авто, дуже зручно
    З мінусів, це швидше погодні умови, в період Ковіду безпосередньо їздимо до клієнтів

10. 16 ноября 2020

Підтверджую. Ще одна Недоброчесна компанія у Львові.
    Стережіться!

11. 13 ноября 2020

Також працював там два дні тому підтверджую всю вищезазначену інформацію одним словом — ШАХРАЇ.

12. 10 ноября 2020

Офіс знаходиться у Львові на вул. Кримська 28, пов. 9, каб. 905. Називать себе новим оператором на газовому ринку України, але ліцензії, дозвільна документація та ЄДРПО у них відсутня. Затрудняють працівників без підписання будь-яких договорів та обіцяють золоті гори, але гроші так нікому і НЕ ПЛАТЯТЬ.
    Це все відбувається відверто і очевидно, але стає зрозуміло кандидатам на роботу в УКРЕНЕРГОПРОМ лише через тиждень праці і тоді вони звільняються і про гроші ніхто навіть не питає.

1. 1 июня 2021

Нажаль сьогодні, дорогий Ростик, в судовому засіданні нам не вдалось зіграти в гру: Пуаро (частина друга). Але ми обов’язково ще зіграєм в цю гру в іншому судовому засіданні, коли буде розглядатись кримінальне провадження по ч. 1 ст. 120 ККУ. Ти будеш в захваті!
    До скорої зустрічі!
    P.S. Зроби мені приємно: подай клопотання про суд присяжних. Ну, щоб максимально наблизити все до оригіналу Агати Крісті.

2. 23 июля 2021

Я от читаю цей форум, і думаю: може то УкрЕнергоПром змінив би свій вид діяльності? Наприклад, на видавництво фантастичних оповідань? У вас це непогано виходить (писати різні несенітниці). Яка банда? Які злочинці? Які хабарі? Ви там визначіться між собою: хабар платили, чи ні? Роман Борисович (я так розумію Капустій) 14 лютого пише, що хабар платив, а тут УкрЕнергоПром офіційно заявляє, що всі білі і пухнасті, ніхто хабарів не оплачував. Складається враження, що ви там між собою вияснити не можете, хто що робив і хто що кому платив. То може банду треба шукати в дзеркалі, а не в органах державної влади?

Инспектор 4
Консультант, менеджер по продажам 1

Добавьте зарплату в компании Укренергопром

Добавить отзыв о работодателе Укренергопром

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Укренергопром?