Buffedhub (ООО «Винчите») Отзывы о работе в Buffedhub, зарплаты, вакансииДобавьте зарплату в компании BuffedhubДобавить отзыв о работодателе Buffedhub Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Buffedhub?
Я реально старався, брав кожне замовлення яке тільки з’являлось, ночами сидів, щоб встигнути виконати все вчасно. В результаті — жодної виплати. Просто закрили мій акаунт і зробили вигляд, що мене не існує. Дуже прикро, бо я розраховував на ці гроші
Я не знаю як це взагалі можна назвати роботою. Виконав кілька замовлень, витратив купу часу і нервів, а у результаті мені навіть не відповіли. Пропав доступ до акаунта, гроші не виплатили. Це чистісіньке шахрайство, не зв’язуйтесь з ними.
Я зайшов у цю компанію через знайомого — він сказав, що тут можна непогано заробити на WoW. Спочатку все йшло нормально, навіть був ентузіазм. Але коли виконав кілька бустів і попросив оплату, мене просто «відфутболили» — обіцянки, відмовки, а потім тиша. Зрештою отримав бан. Ніколи ще не відчував такого обману
Працював тут кілька тижнів, виконував замовлення чесно, витрачав свій час і нерви. Коли дійшло до виплати — мене просто заблокували. Це не компанія, а шахраї. Нікому не раджу навіть пробувати!
Виконав свою частину роботи, а грошей так і не побачив. Просто кинули, навіть не пояснили нічого. Дуже неприємний досвід, не рекомендую мати справу з такими людьми
Мене тупо кинули. Відпрацював замовлення, а грошей так і не побачив. Писав менеджеру — тиша. Дуже неприємно, бо витратив купу часу, а в результаті навіть мінімальної поваги немає.
Не рекомендую цю компанію нікому! Пропрацював тиждень, виконав замовлення, але оплату так і не отримав. Після звернення в саппорт — тиша. Відчуття, що тебе просто використали й кинули.
Хлопці, не ведіться! Спочатку обіцяли хороші умови й швидкі виплати, а в результаті нуль. Згаяний час і нерви!
Звичайний обман. Працюєш а грошей не бачиш. Тільки витрачений час і нерви. Уникайте будь якої співпраці з ними
Я співпрацював із цією компанією кілька тижнів. На початку все виглядало професійно: швидкі відповіді, чіткі інструкції. Але коли настав час отримати оплату, мене просто почали ігнорувати. Ніяких пояснень, ніяких відповідей на повідомлення. В результаті — витрачений час, нерви і нуль результату
Запропонували роботу по World of Warcraft, сказали, що замовлення будуть постійно. Насправді чекав більше тижня, щоб отримати хоч одне. Виконав швидко, але після цього — жодної відповіді, жодної копійки. Просто вкрали мій час і нерви.
Повний обман. Виконав два замовлення по Destiny 2, все зробив вчасно. Попросив виплату — замість відповіді отримав бан. Нікому не раджу навіть починати з ними працювати
Працював на них близько місяця. Робив бусти в Destiny 2. Все здавалось нормальним — були замовлення, комунікація через Discord. Але після пари великих замовлень мене просто ігнорнули. Я відправив докази виконаних робіт, скріни, відео. Жодної відповіді. Нуль виплат. Мовчать. Не ведіться. Вони просто використовують бустерів і зливають, коли приходить час платити.
Не має сенсу реєструватися у них як бустер!
Скільки б ти не зробив і не допоміг – коли замовника немає, тебе все одно кинуть!! Намагаються працювати як професіонали, але з усього професійного там лише професійне кидання на гроші! Нікому не раджу!
Працював бустером у CS:GO, виконував замовлення ледь не щодня, бували дні коли сидів по 10–12 годин без вихідних. Клієнтів багато замовлення складні, а менеджери тільки тиснуть: “Швидше клієнт чекає!”
А коли прийшов час виплати — тиша. Писав, чекав, просив — нічого. В результаті просто забули. Хто тільки починає — краще тричі подумайте
Віддав 60+ годин, качаючи клієнтів через Mythic+ 20+ та Heroic рейди в WoW. Відгуки були ідеальні, але коли я запросив виплату — мені почали лити воду про ‘перевірки’ та ‘технічні проблеми’, доки просто не ігнорували. Найгірше, що мій акаунт заблокували без пояснень. Більше ніколи не працюватиму з цими шахраями!
Працював бустером на цій платформі, робив замовлення по WoW. Все спочатку здавалося нормально: замовлення, контакт із сапортом, верифікація пройдена. Але після завершення бусту — повна тиша. Грошей не побачив, підтримка зникла. Мій акаунт просто заблокували. Дуже прикро витратити стільки часу без жодної винагороди.
Виконав 12+ замовлень у Destiny 2 (переважно Master Vault of Glass, Legendary Campaign та Carry Trials of Osiris). Клієнти залишали позитивні відгуки, все йшло нормально. На рахунку накопичилося $380, але коли запросив виплату – почалися відмовки.
Спочатку сказали, що «бухгалтерія перевіряє транзакції» (1-2 тижні очікування). Потім звинуватили платіжний шлюз у затримках. А ще через кілька днів мій акаунт просто деактивували – без пояснень, без грошей.
Сервіс не надійний, а підтримка ігнорує проблеми.
Я співпрацював із цією компанією як бустер протягом місяця. За цей час успішно виконав понад десяток складних замовлень (Mythic+ та левелінг), усі клієнти залишилися задоволеними та підтвердили виконання послуг. На моєму рахунку накопичилася сума понад 400$.
Однак, коли прийшов час запросити виплату, почалися постійні відмовки. Спочатку стверджували, що потрібно почекати кілька днів. Потім посилалися на технічні проблеми. У результаті мій акаунт було заблоковано без жодних зрозумілих пояснень. Усі спроби зв’язатися з підтримкою чи менеджером, з яким я працював, виявилися безрезультатними.
Попереджаю інших гравців, які розглядають можливість співпраці з цією компанією: будьте готові до того, що ваші зусилля та час можуть бути витрачені даремно. Особисто я зіткнувся з повною відсутністю професійної етики та порушенням елементарних домовленостей.
Працював бустером, виконав замовлення швидко й без проблем. Скинув усі докази, мені сказали, що виплата буде за кілька днів. Минув тиждень — ні грошей, ні відповіді. Потім взагалі заблокували. Шахраї.
Спробував співпрацю з новим буст-сервісом, де гарантували моментальні виплати. Виконав 4 замовлення в CS2 — всі ідеально, клієнти підтвердили виконання. На рахунку вже було $65, але… раптом доступ до кабінету заблоковано.
Писав у підтримку — автоматичні відповіді про «технічні проблеми». Менеджер, який ще вчора активно листувався, тепер «недоступний». Минуло 10 днів — ні грошей, ні пояснень.
Наївно сподівався на чесну співпрацю, але вийшло як завжди — використали та викинули. Навіть посилання на їхні правила (які вони самі порушили) нікого не цікавить.
Якщо цінуєте свій час — не повторюйте моїх помилок.
Три тижні чесно працював у CS2 — клієнти задоволені, $75 на балансі. Раптом — бан без пояснень: підтримка мовчить, менеджер зник. Схоже, це їх схема — заманюй та кидай. Почитав відгуки, мабуть, я не єдиний…
Це просто безчесно! Місяць чесно бустив у Valorant, виконував замовлення як швейцарський годинник. Клієнти залишали тільки гарні відгуки, на балансі вже лежало $200+ — гроші, що рятували мене від боргів за комуналку. І що?! Раптовий бан без причини! Навіть сміття не викидають так, як вони повелися зі мною!
Підтримка? Мовчить! Менеджер? Зник! Відчуваю себе обкраденим посеред білого дня. Найогидніше, що вони навіть не вважають за потрібне пояснитися. Це не просто поганий сервіс — це спланований кібер-розбій!
Як взагалі можна так ставитися до людей, які приносять тобі прибуток? Вам потрібні були тільки наші руки і час, а потім — бам! — і ви вільні як птах, а ми лишаємося з нулем замість заробітку!
Все почалося цілком нормально — я зареєструвався через їхнього бота та взяв перше замовлення по Valorant. Але вже під час виконання менеджери почали агресивно підсовувати мені нові завдання, наче я єдиний бустер у всьому проекті. Замовлення я виконав, клієнт залишився задоволений. Однак при спробі вивести гроші почався класичний розвод: у відповідь на мої запити мені сухо відповідали «чекайте 1-2 дні», але платежу так і не було. Незабаром підтримка просто перестала відповідати. Очевидно, їхня схема проста — набрати виконавців, вичавити з них максимум роботи, а потім зникнути з грошима. Жодної відповідальності, лише порожні обіцянки.
Тотальний скам і заробіток за чужий рахунок. Виконав кілька замовлень точно в строк — але мені лише ліпили відписки, ніби гроші «ось-ось прийдуть». У підсумку — нуль виплат. 0/10 як для роботодавця. Обходьте стороною, якщо не хочете працювати безкоштовно
Всім привіт! Займаюсь бустом WoW, завжди працював з перевіреними платформами – особливих проблем не було. Іноді траплялися питання з клієнтами, але все вирішувалося чесно та справедливо. Вирішив спробувати співпрацю з цією новою платформою і був неприємно вражений. Співробітники компанії ставляться до бустерів не як до працівників, а майже як до безкоштовної робочої сили. Часто затримують виплати. Після останнього інциденту, де я від А до Я виконав замовлення (це було 8 ключів у WoW), а клієнт висловив необґрунтовані претензії до моєї команди через випалий лут, мене просто видали з команди бустерів і, звичайно, нічого не виплатили. Якщо хочете нормально заробляти на бустингу – обходьте цю платформу стороною. Там ні ви, ні ваші аргументи не працюватимуть
Просто уроды! Украли мои деньги даже не объяснив ничего. Просто заблокировали доступ к аккаунту с деньгами и все. Надеюсь к ним никто больше не пойдёт!
Погодився на співпрацю з платформою, де шукають бустерів по World of Warcraft. Умови на словах були чіткі: виконуєш замовлення, отримуєш оплату протягом 48 годин. Взяв два рейди, все пройшло без проблем, замовники задоволені. Відправив докази, а у відповідь тиша. Через три дні аккаунт у системі заблокований, у саппорті ніхто не відповідає. Складається враження, що вся схема побудована на тому, щоб використати людей без жодного наміру платити.
Я бустив у Valorant, усе йшло нормально — кілька замовлень, хороші відгуки. На рахунку вже було трохи більше ніж 100 доларів — для мене це була важлива сума, планував оплатити за квартиру. І раптом — акаунт заблокували. Без попередження, без пояснень. Усі повідомлення ігноруються. Техпідтримка мовчить, менеджер, з яким працював, зник. Відчуття, ніби тебе просто обікрали. Дуже прикро, що так ставляться до виконавців.
Брав завдання нового сервісу бустингу, де обіцяли оплату протягом 24 годин за кожне виконане замовлення. Виконав 3 завдання в Dota 2, все ок. Після третього мій акаунт в панелі перестав працювати, доступ забрали, ні з ким не зв’язатися. Минув тиждень, грошей нема, відповіді нема. Мене просто використали й кинули.
Забанили акк і не виплатили гроші. Скам, не ведіться. Краще працюйте з перевіреними платформами, де цінують вашу працю.
Працюю бустером уже кілька років, добре знаю, як усе має працювати. Побачив пропозицію роботи бустером по Dota 2, все виглядало більш-менш адекватно, вирішив спробувати. Взяв перше замовлення, виконав усе ідеально. Через кілька годин мій акаунт просто заблокували без пояснень, гроші не надійшли. Писав у саппорт — ігнор. Звичайна схема: беруть роботу, а потім банять бустерів, щоб не платити. Не ведіться, якщо цінуєте свій час і нерви.
Погодився на співпрацю, бо проєкт здався нормальним: чіткі замовлення, обіцяна швидка виплата. Перший буст зробив без затримок — все задокументував, надав скріни, реплеї, підтвердив виконання. Менеджер відповів, що все ОК, “чекай на виплату”. Минув тиждень. Потім ще один. Спочатку відмазки, типу “буде завтра”, потім просто ігнор. Потім мій доступ зникає, без пояснень. Гроші, які я чесно заробив, просто вкрали. Ніхто навіть не спробував щось пояснити. Якщо не хочете витратити свій час і сили дарма — тримайтеся подалі від цих “роботодавців”.
Робив замовлення чесно, все вчасно здавав, кидав докази, клієнти були задоволені. А потім бац та заблокували акаунт без жодного пояснення. Зароблені гроші спокійно залишили собі. Якщо думаєте працювати з цією шарашкою — тікайте. Тут тебе використають, а потім викинуть як сміття.
Працював у них як бустер — взяв кілька замовлень, усе виконав нормально. А потім просто заблокували мій акаунт і навіть не виплатили гроші. Без жодного пояснення. Кинули, як останнього лоха. Дуже раджу триматись подалі від цієї контори.