Овочевий комбінат Станишівка
Отзывы о работодателях Торговля оптоваяОвочевий комбінат СтанишівкаОптова торгівля фруктами та овочами. Імпорт та експорт фруктів і овочів, передпродажна підготовка товару для торговельних мереж. На ринку понад 20 років. ЛБ ритейлТОВ «ЛБ ритейл» — ексклюзивний постачальник в Україні товарів Samsonite та American Tourister, світових лідерів з виробництва багажу та продукції для подорожей. 11 роздрібних магазинів: 8 магазинів «Samsonite» (Київ, Львів, Дніпро), 3 магазини «American Tourister» (Київ, Одеса). інтернет-магазин «Samsonite». гуртові покупці майже по всій території України. спеціалізований сервісний центр Samsonite та American Tourister (Київ). сторінка […] Lamor.UAОфіційний імпортер брендів: Yellow, CDC, Alfaparf Milano, Organethic. Працюємо з салонами краси по території України. InWarm«INWARM» — компанія, що займається оптовою і роздрібною торгівлею широким асортиментом якісної продукції в сфері опалення і водовідведення, а також надає послуги по монтажу, проектуванню, повному сервісному обслуговуванню вже існуючих систем обігріву на території України та за її межами. ЛД ИнвестНаша компанія є ексклюзивним імпортером багатьох світових брендів у галузі інструменту та обладнання на території України. Здійснюємо оптово-роздрібни продаж ручного інструменту, гідравлічного і гаражного обладнання. Детальну інформацію про нашу компанію Ви зможете побачити на нашому сайті ЛД ІНВЕСТ Наша компания является эксклюзивным импортером многих мировых брендов в области инструмента и оборудования на территории Украины. Осуществляет […] Армакс группЗ 2011 року компанія займається продажем та постачанням трубопровідної арматури. Ми активно працюємо з основними будівельними компаніями, виробничими компаніями та ЖКГ. AsiafoodsAsiaFoods — це лідер у постачанні високоякісних продуктів азійської кухні в Україну. Ми працюємо на ринку понад 10 років, надаючи можливість українським рестораторам, кафе та любителям кулінарії відкрити для себе справжній смак Азії. Наш асортимент включає широкий вибір автентичних продуктів — від соусів та спецій до рису та локшини, що забезпечує високий рівень якості та […] Транс АкваТОВ «Транс-Аква» — це провідний гравець на ринку імпорту та дистрибуції в Україні, що зарекомендував себе як масштабний офіційний імпортер легендарної мінеральної води Боржомі. Завдяки нашій розгалуженій мережі представництв у всіх великих містах країни, ми ефективно покриваємо потреби як великих торговельних мереж, так і індивідуальних споживачів у всіх регіонах України. Компанія «Транс-Аква» забезпечує стабільні поставки […] Європроект УкраїнаКомпанія «Європроект Україна» 25 років зміцнює свої позиції на ринку ЛФМ та спеціалізується на комплексному оснащенні фарбувальних виробництв та вирішенні завдань з підготовки та фарбування будь-яких типів поверхонь. BestpressoКомпанія є офіційним дистриб’ютором та імпортером італійського виробника обладнання для вендингу «BIANCHI VENDING S.P.A.», який, своєю чергою, входить до трійки лідерів з виробництва вендингового обладнання в Італії, річний обіг якої становить близько 60 млн євро. Італійці — визнані лідери в галузі моди та дизайну, тому кавові автомати та снеки марки BIANCHI притягують погляд стилем і […] Авто-комфорт ПлюсТОВ «АВТО-КОМФОРТ» є офіційним представником та постачальником широкого спектру якісних автомасел, автохімії, автокосметики таких торгових марок як:: Bardahl, TOTAL, ELF, CHEMPIOIL, SCT GmbH, Nano Batt и т.д. Наша компанія працює на ринку вже понад 14 років, за цей час ми встигли зарекомендувати себе як надійний партнер для бізнесу і як відповідальний роботодавець для своїх співробітників. […] tut.uatut.ua є провідним дистриб’ютором на ринку України з понад 20-річним досвідом. Ми об’єднуємо групу брендів: Famo, Pinky та Технопростір, а ще швейне виробництво та сервіс обслуговування техніки. Ми будуємо компанію національного рівня, маємо понад 50 магазинів та більш як 400 колег. Місія tut.ua — створювати улюблені бренди, якісні продукти та позитивні емоції! Ціль компанії — […] Алкотрейд УкраїнаОптова торгівля підакцизними товарами ГуртВзуттяОптовая торговля Мережа мобільних аксесуарів«Мережа мобільних аксесуарів ( ММА )» — це провідна Компанія-імпортер на українському ринку з репутацією понад 20 років. Наша спеціалізація — мобільні аксесуари та гаджети, які є невід’ємною частиною нашого сучастного життя. Наш основний напрямок — продаж у сегменті В2В, дистриб’юторам, національним та регіональним мережам та профільним гравцям на ринку. У нашому портфелі представлені ексклюзивні […] Фреш МиксОптова торгівельна компанія з продажу продуктів харчування Роялті КонкортКомпанія РОЯЛТІ КОНКОРТ є одним із провідних постачальників та експортерів зернових культур і продуктів їх переробки в Україні, а також здійснює діяльність у сфері зернотрейдингу та пропонує широкий спектр продукції як для внутрішнього ринку України, так і для міжнародних клієнтів. |