Отзывы о работодателях Услуги, разное

Alter Vita

Продаж, ремонт, модернізація та обслуговування гідравліки, механічних вузлів та агрегатів для будівельної, комунальної і сільгосп техніки.

Зеленбуд

Благоустрій та озеленення міста

Kukla

Мережа салонів краси KUKLA 💁🏼‍♀️NAILS / HAIR / LASHES / BROWS / MAKEUP/ КОСМЕТОЛОГІЯ/ЛАЗЕРНА ЕПІЛЯЦІЯ 💓 KUKLA 1 (Позняки) проспект Миколи Бажана, 16 💓KUKLA 2 (Іподром) вулиця Степана Рудницького, 19/14 💓KUKLA 3 (Оболонь) вулиця Левка Лук’яненка, 21 💓 KUKLA 4 (ПОЗНЯКИ) проспект Петра Григоренка, 22/20 💓 KUKLA 5 — coming soon (Печерск) бульвар Лесі Українки, […]

Калинівська варта

КП «Калинівська варта» КСР Охорона громадського порядку Охорона комунального майна Пультова охорона Група швидкого реагування Контроль дотримання правил благоустрою Підготовка цивільного населення до національного спротиву

Апрікот Глобал

Апрікот Глобал, ТОВ — компанія з 10-річним успішним досвідом роботи на ринку. Персонал нараховує більше 50 працівників, які обслуговують понад 100 000 клієнтських запитів в місяць на 7 мовах: англійській, французькій, німецькій, італійській, нідерландській, шведській та іспанській. Місія компанії: Забезпечуємо вигідний зв’язок між клієнтом і бізнесом по всьому світі. Надаєм людям необмежені можливості професійної реалізації в […]

Форест сервіс плюс

Приватне підприємство «Форест Сервіс Плюс» займається заготівлею деревини та лісовими роботами. Ми пропонуємо стабільну роботу, гідну оплату, можливість кар’єрного зростання та дружню команду. Працюємо з дотриманням екологічних стандартів та правил безпеки.

Аполон

Послуги охорони та безпеки

Lazerhall

Мережа центр лазерної косметології в україні та Європі

Чисто, мережа хімчисток та клінінгу

Мережа хімчисток «ЧИСТО» заснована у 2004 році та займає лідерські позиції у сфері побутових послуг України. Мережа хімчисток «ЧИСТО» постійно вдосконалює якість роботи, якість сервісу і кваліфікацію персоналу. Ми завжди просуваємося вперед, стаємо більш професійними і умілими ніж вчора та більш зручними і приємними ніж сьогодні. Мережа хімчисток «ЧИСТО» використовує новітні технології та сертифіковані матеріали, […]

Solidol Barbers

Привіт! Ми — Solidol Barbershop, перша мережа на заході України, яка вже 10 років стабільно працює та розвивається. За цей час нашими послугами скористались вже 250,000+ разів клієнти з усіх куточків України та закордону та це тільки початок!

Промопак

ТОВ «Промопак» спеціалізується на наданні послуг з перепакування товарів.

Укрпас ЮА

Ми є онлайн-сервісом з продажу автобусних квитків, що з’єднує Україну та Європу. Наша мета — забезпечити надійні, комфортабельні та економічно вигідні подорожі для кожного клієнта. Наші ключові переваги: Партнерство виключно з ліцензованими та сертифікованими перевізниками Розгалужена мережа маршрутів по Україні та Європі Інтуїтивна система придбання квитків онлайн, прямо на сайті Онлайн-підтримка, яка завжди готова допомогти

Переклад-Лінк

Компанія займається наданням послуг у сфері письмових і усних перекладів, верстка и підготовка документів до друку

Сієрра сервіс

Надання послуг з охорони власності та громадян

Крон Груп

Фірма спеціалізується на наданні послуг з охорони як великих промислових об’єктів, незавершеного будівництва так і охороні фізичних осіб. На ринку в сфері охорони ТОВ «Охоронна Фірма «КРОН ГРУП» більш ніж 11 років. Ми шукаємо до своєї команди активних, цілеспрямованих та амбітних людей на посаду Охоронник.

Maramax

Сеть салонов красоты, кафе при салоне красоты (направление концептуальных салонов MARA salon&cafe)

LaserVille

LaserVille — міжнародна мережа салонів лазерної епіляції! З 2019 року ми відкрили 7 салонів у Києві та в 2 Варшаві Наша команда з 50+ професіоналів і ми не збираємося зупинятись! 🚀

Pied-De-Poule Bucha

PIED-DE-POULE — міжнародна мережа салонів краси. У нашому арсеналі 150 видів послуг, але найкраще ми розуміємося на складних фарбуваннях волосся, таких як «вихід з чорного» та «Airtouch», а також на ідеальному манікюрі. Наші фішки та особливості: Ми використовуємо медичну стерилізацію — автоклави IS YESON — тому наші гості не хвилюються за безпеку, обслуговуючись у нас. […]

Укрпартнерсклін

Клінінгова компанія