Эпицентр

Эпицентр

Компанія ЕпіцентрК являє собою потужну національну мережу гіпермаркетів будівельних матеріалів з широким асортиментом товарів. Для покупців існує можливість знайти все необхідне для будівництва та облаштування оселі в одному місці «під одним дахом» та за прийнятними цінами. Стаючи ближче до споживачів, компанія Епицентр відкриває гіпермаркети в регіонах України. Станом на червень 2008 року відкрито шістнадцять магазинів, чотири з яких у Києві, інші в обласних центрах.

Отзывы о работе в Эпицентр, зарплаты

1. 17 сентября 2024

@Працівник заводу, а що у вас там на заводі по зарплатам в середньому? Все так же гарно і стабільно як і в торговому центрі?

2. 17 сентября 2024

А що там по зарплаті працівникам НСП Завод керамічної плитки ТОВ Епіцентр К???Керівним посадам ще 12 вересня в конвертах повидавали.А звичайним роботягам коли???????

3. 16 сентября 2024

Нажаль усі постачальники Цете в курсі що половина мотивації яку вони ж платять для роботяг забирає офіс собі під приводом що є представник. Довго ж вони думали як в кишеню залізти. Все ж мало. Треба місце- плати, треба мотивацію ввести плати, а потім ще й звідти треба відкусить. Керівництво все одно високо сидить, не узнає нічого. А роботяги стерплють бо йти нікуди. Поки що…

4. 16 сентября 2024

Вибачте, а що з бронею в Епіцентрі – вже все, місць немає? Чи можна і не чекати, а звалювати поки не пізно? Хтось ще чекає?

5. 15 сентября 2024

@Гость, війна буде як мінімум ще 2 роки тривати… А що вас зараз тримає? У вас «броня» від Епіцентру? Якщо ні, то переходьте працювати у «Фору», зараз дуже багато нових магазинів відкрилося по Києву.
    Графік різний, в кожному магазині свій. Якщо брати додаткові зміни, то за 200 р.годин, ви отримаєте 18000, а за 220 р.годин, ви отримаєте 19800 грн.
    З вашим досвідом роботи (з вислугою років), ви можете дуже швидко вирости до адміністратора або заступника керуючого, а в них більше 100 грн./годину зарплата.
    У «Форі» дуже лояльні умови для кар’єрного росту, беруть на такі посади навіть молодих людей, але з досвідом роботи. Як чоловіків, так і жінок. У «Форі» є навчання. Якщо надумаєте, рекомендую влаштуватись касиром у якийсь новенький магазинчик, попрацювати хоча б півроку, а потім проситись на адміністратора. Пройдете навчання, і будете адміністратором. Це не так важко, як здається. У «Форі» дуже комфортні умови праці.
    А працівники Епіцентру себе дуже недооцінюють…

6. 15 сентября 2024

Яка зараз почасова оплата праці в охоронників Епіцентра? Просто хотів сказати, що у «Форі» зараз вже 90 грн./годину. Це у охоронників, продавців, касирів, вантажників, та комплектувальників товару. Повністю «біла» зарплата, з якої не вираховують незрозумілі суми, як в Епіцентрі.
    Скільки годин відпрацювали, стільки й отримали! :)
    Наприклад:
    за 180 годин, працівник «Фори» (з вищеперерахованих професій) отримує 16200 грн.
    За 220 робочих годин, отримує 19800 грн. Але можна брати і більше годин.
    За 260 годин, ви отримаєте 23400 грн.

7. 14 сентября 2024

Якщо відверто, то я шокований.
    Дивлюсь на перелік вакансій від АТБ та співставляю з нами.
    В АТБ зарплатня касира — 15000 грн. І це відразу після працевлаштування.
    А в мене, старшого продавця, який працює в компанії вже декілька років, має цю кляту вислугу в 3000 грн, такаж сама зарплатня.
    Як блдь?
    Невже, в АТБ такі високі стелажі, що доводиться туди ставити товарний запас за допомогою техніки порушуючи при цьому всі можливі інструкції ТБ? Чи в АТБ перебирають i відвантажують габаритні та важкі речі, як то мішки з цементом, плити ДСП/ДВП, кахель, генератори, холодильники, годалки?
    Можливо, в АТБ це роблять, але на своїх складах, де в них зовсім інша зарплатня, ніж в торговому залі. А в залі, вони максимум, коробку з бананами та апельсинами біля входу виставлять або пак дволітрових пляшок пива.
    То чому вони в АТБ, нічого важкого не тягаючи, та не ризикуючи власним здоров’ям/життям заробляють стільки, скільки ми в компанії номер один?
    Можлив, блдь, Герегам треба спуститися на землю та дати наказ своїй команді передивитися бізнес-модель, щоби людям платити нормальні гроші, а не копійки? Ми ж працюємо в Епіцентрі, як на складі АТБ. Так платіть нам стільки, як на складах АТБ. І можливо тоді не доведеться вичитувати тут ганебні, для компанії, відгуки.
    Хоча я впевнений, що такого не буде. Трошки індексують зарплатню, щоб з голоду не повиздихали. І на цьому все скінчиться.
    Дуже чекаю на хоча б маленький мир в Україні, щоб звільнитися з цього гачка назавжди. І думаю, що не я один такий…

8. 13 сентября 2024

Цікаво , коли людям нарешті виплатять законно зароблені кошти,бо це вже ні в які рамки не влазить. Кожного місяця все пізніше і пізніше.

9. 8 сентября 2024

Цікаво коли офісні криси вже наїдяться.Вирішили красти в продавців половину мотивації.От і на ваші офісні вимоги ми положимо грубий і великий.Зарплати і так дуже низькі,ціни ростуть і єдине що на цій роботі ще тримало то мотивація.Потрібно донести інформацію про кражі дуже великих грошей представниками офісу до власників компанії.Постачальників я вже багатьох повідомив але вони на то вплинути не можуть.Ну Дзюбі ми откати за світ тв зменшимо полюбому,хай сам їх продає.Або проплачує краденими грошима

10. 6 сентября 2024

Скажіть як робота на Кришталевій 6 м.Київ Епіцентр.Відділ зоотовари.Чи вартує туди йти працювати чи ні?

11. 2 сентября 2024

Ну на конецто правда про ЦО. Глаза типа нам розкрыли))) та все знают про вашу баню на 4ом етаже и что там творится.Во весь персонал «заходит» а нас рабов то понятно не во благо держите!!! Ну хорошего вам венеролога

12. 31 августа 2024

я працюю в ЦО , досить давно, ми всі співробітники зневажаем та ненавидимо Герєгу о.в та його ***Галю яких ми робимо сказочно богатими , але дякуємо що даєте змогу всім нам заробити бабосікі, і збс собі жити на широку ногу, продавці обслуга в епіках нам до с***кЫ
    Всім на вас п***Й
    Всі поміж собою все переспали давно, жінки офісніков за кордоном спимо поміж собою усі
    О.В. як завжди під кокосіком ісполняє)))

13. 26 августа 2024

@Гость, а відділ кадрів взагалі в курсі, що під час дії військового стану, відсутність на робочому місці з будь якої причини, не може вважатися прогулом? ) якщо чесно було б чудово,якби по прогулах і звільнили, тоді б у суді мали б повне право відсудити круглу суму собі.

14. 26 августа 2024

Як керівництво компанії може пояснити роботу логістичного центру під час масованої атаки?! За 50 км від місця «польоту» шахедів!!!! Повітряна тривога триває, а людей вигнали в склад!!!!

15. 26 августа 2024

Добрый день ! Вот и я пополнился ряды и ушла с Эпицентра. Компания очень испортилась , это мягко сказать!!! Брат, кум, сват — это точно про карьерный рост! С зар платой настолько гнилая лотерея, что страшно и представить .никогда не известно, что в месяц выйдет. При увольнении произошел вообще цирк. Отдел кадров ЦВЗ, не имеет представления о КЗоТе. Заявление было написано мною и отправлено в ел.виде начальником в Киев. На что был ответ, что увольняют только по понедельникам и четвергам!!! Где такая норма закона. При общении по телефону с отделом кадров, мне главный специалист озвучила фразу» кто здесь больше знает? Вы или я)) я работаю здесь главным специалистом отдела кадров, а вы кто? ))) » . Ну, а я просто юрист по образованию). Закидала ее нормами и КЗоТом, и сказала, что заявление переписывать не буду, удобным ей числом. В ответ она начальнице написала, что уволят тогда за прогулы!!!! Полный беспредел!!!!!! Отстаивайте свои права!

16. 25 августа 2024

А по поводу запаха от тебя, то смешно даже такое читать. Естественно нужно быть чистым и не вонять, так как работаете с людьми. Но если человек бухарь, и от него штырит перегаром, то ему нужно идти в грузчики, или уборщиком. Хануриков нигде не любят.

Ну я работаю удаленно в саппорте интернет-провайдера. Здесь не важно пахнуть, здесь важны дикция, быстрота набора на клаве и знание сетей).
    В виду того что зимой опять скорей всего будет [вырезано] с выключением света — у нас снова будет полнейший завал. Вот ищу сферу где объем работы не зависит от выключений света.

17. 23 августа 2024

А є люди які подавали на резерв і було відмовлено ? Бо щось з цім резервом попахує наї**ловим.
    Бо вже давно ввели що можна через дію на резерв подавати і результат отримати через пару годин. А щось тут вже місяцями чекаємо і нічого немає.
    Епіцентр не зацікавлений щоб в йому працювали люди чи як? Чи на що Гереги надіються? Ну заберуть персонал якого і так нема , Герега сам стане працювати, продавати ? Чи ЦО поїде по маркетах України працювати ? Ви б там трохи розчахлилися , бо вже і так приходиться працювати за себе і тих 3 продавців яких забрали. То як ви хочете щоб каса була , коли її нема кому робити?

18. 23 августа 2024

За те що кормлять в столовій виділяються ж кошти. Розгляньте можливість щоб забирати ці кошти персоналу, і краще я буду купувати їжу в фудах епіцентру.
    Бо сказати що в столовій дають вже помиї, це нічого не сказати. Або наведіть лад зі столовими. Но краще зробіть можливість вибору , або співробітник харчується в столовій , або забирає виділені кошти на харчування собі.

19. 21 августа 2024

@Гость, это смотря где работать охранником. Если в Эпицентре, то да — «геморрой». Если в «Форе», то там совсем другие условия работы и объязанности. То что в «Форе» работа охранником более комфортная — это 100%, и зарплата больше чем в Эпицентре. По поводу внешнего вида, то главное выглядеть опрятно. Форма одежды свободная. Нет объязанности работать в дурацкой форме охранника, как в Эпицентре.
    Можно работать в джинсах или брюках, главное не в яркой одежде. Например чёрный верх, серый низ. Или синие джинсы, чёрная футболка. Обувь любая. График работы зависит от конкретного магазина. Если почитаете объявления «Форы» на ОЛХ, то увидите что там берут практически всех, и мужчин и женщин. Возраст роли не играет. От 18 и 60+. Работа не сложная, например 2 часа стоите на КСО, 2 часа на мониторах.
    Да и платят 90 грн./час. Много где в супермаркетах вы найдёте почасовую оплату труда с высокой ставкой? Сколько в Эпицентре платят охраннику, где-то 60 грн./час? Хахаха.

20. 19 августа 2024

@Гость, в Эпицентре всегда обман с выплатой зарплаты. Вы не будете знать, какая зарплата прийдёт вам в следующем месяце. Не слушайте эпицентровских эйчаров, которые ссут вам в уши. Для них в аду приготовлен отдельный котёл.
    Лучше идите приёмщиком товара в супермаркет, там хоть почасовая оплата, и вы точно будете знать на что рассчитывать. В Новусе приёмщику за 180 часов платят 17400, завсклада получает 20000. В Сильпо приёмщик за 180 часов получает 18500. Можно брать подработки. График сменный 3/3 или 4/4. В Форе у приёмщика пятидневка с 8 др 17, а зарплата также почасовая 17500. Всё разгружают грузчики.

21. 19 августа 2024

@Гость, работа охранником — тот еще геморрой. Требований много, в том числе к внешнему виду и запаху от тебя.

22. 19 августа 2024

@Гость, задержек ЗП нет? Это Вы продавец или кто? Меня все-таки интересует работа кладовщика, что там да как не подскажете?

23. 18 августа 2024

@Гость, да, за 180 часов грузчик в Форе получает почти 16к. (15840,если точнее). Так само продавцы, кассиры, и охранники — 90 грн./час. Но можно брать подработки на любой с этих должностней. Например при графике 4/2, с 8 до 20, зарплата выходит 19800 грн. И это полностью «белая» зарплата, уже с вычетом налогов. В этом и плюс почасовой оплаты труда. Вы точно знаете на что рассчитывать, а не как в Эпицентре, человек работает, но не знает как рассчитывается его ЗП. И главное, что работодатель (на уровне бухгалтерии или п***ров-начальников) крысячит ЗП. Это ненормально.

24. 16 августа 2024

@Старий работник уже бивший, Бережи себе побратим. Ти Українець з великої букви.Я старий працівник — 70 років, доходяга. Але по принципу — коли війна, якщо не можеш бути в окопах, то працюй і частину з.п. перераховуй воїнам. Тяжко.. Але вам там на передовій — це навіть не пекло…Бережіть себе.

25. 16 августа 2024

Одним словом — як в Техасі — рабство. З.п. з кожним місяцем все менше і менше, а якщо щось не те сказав пастуху ( не дай бога — охороннику пузатому) — пі***ць. Треба терміново звільнятись. Профі не потрібні — потрібні раби та с**корлизи. Цікаво — а господарі читають? Звичайео — ні!!!. У них головне, щоб каса сходилась, а для цього і потрібні пастухи та вітрухаї.

26. 15 августа 2024

@Гость, Это печально!
    За 10 лет вы наверное задали на старшего продавца, выучили хер..ву кучу характеристик товара, на смене работаете за себя и того парня, которого отдел кадров не может никак нанять.
    А зарплату получаете на уровни грузчика в Форе!!!

27. 15 августа 2024

10 лет работаю. Зп 16000т. Отношение скотцкое все только свои получают хорошую зп.ценю только стабильность выплаты.

28. 13 августа 2024

@Гость, почему вы не пишите сумму зарплаты? Тут же всё анонимно, похвастайтесь размером зп, и кем работаете в Эпицентре. Не стёб. Реально интересно.

29. 12 августа 2024

@Гость, + мы есть коллективнно-трудовой договор,где прописаны рамки временные. Тут или договор передподписывать или что. Но опять же повторюсь, это отдельная республика. Так что… )

30. 12 августа 2024

@Гость, это скорее слухи ) ибо с ху*ли должны платить зарплату за ПРОШЛЫЙ месяц в 20 числах нового… ) Хотя в этой именно конторе возможно всё)

31. 12 августа 2024

Правда что перенесли даты выдачи зп и аванса? Зп вроде как говорят с 15 по 20, а аванс с 25 по 30? Конкретно не говорят, а только слухи ходят

32. 12 августа 2024

Сегодня получили зп. Индексация +5%, по сравнению с прошлым месяцем. Это именно то, что мы так долго ждали. Ну, наконец-то.

33. 11 августа 2024

@Гость, конечно 3,14здеж. Вы чё, первый день в Эпицентре работаете, что задаёте такие вопросы? Если сравнивать работу в Эпицентре и в супермаркетах, то в последних лучше работать, потому что там почасовая оплата труда, и поэтому вы точно знаете на что рассчитывать. А Гереги — конченые ***зи, за то, что так поступают с работниками. Имею ввиду политику Эпицентра кидать на зарплату. Не случайно горят Эпицентры, это закон бумеранга. Только это не решает проблемы оплаты труда. Поэтому всех призываю — бегите с Эпицентра!!!

34. 11 августа 2024

Кто из маркетов уже получил Зп ? Была индексация или это был пустой п. ж. а то людей уволилось очень много работаешь за двоих а зп на одного ели тянет

35. 10 августа 2024

Контора дно в плані зарплатні… Говорю за Вінницю. Торги ті самі, що і в минулому році а зарплату звичайним роботягам ріжуть і ще й не пояснюють чому. Начальство себе почуває добре бо їм з/п підняли а за роботяг вони не сильно переживають. Треба якось дійти до власників, бо з директорами нема про що говорити.

36. 10 августа 2024

К7- Сантехніка.
    Світлана( продавець) отримує готівкою чималі гроші за продажі( бере навіть якщо не продавала, була вихідна чи у відпустці) хасеки, аквародосу, доріани, вестхім.
    Раніше хасека була в пепселл, то вона ввечері з бази все собі пепселила, а зараз одразу готівкою в кишеню!!!
    Тому і зарплата її влаштовує,бо так дві зарплати виходить.
    І продавця, свого колегу, на к11 справила, щоб «хліб » у неї не відбирав(
    Керівництво закриває очі!
    А хто не платить, той «говняний» для неї

37. 6 августа 2024

Дивився вакансію охоронця в Епіцентрі. В описі вказано, що при графіку роботи 4/2, з 8 до 22 — зарплата 18-20000 грн. Краще влаштуватися охоронником у супермаркет Фора, там за такий графік ви гарантовано отримаєте 23400 грн. Беруть, як чоловіків, так і жінок. Робота не складна. Почасова оплата праці складає 90 грн./год. Так само і продавці, і касири отримують 90 грн./год.

38. 4 августа 2024

Всем доброго дня!
    Проработал в комании более 10 лет. Очень многому научился. Пришел тогда буквально чайником.Я добился немного. Стал заведущим. Больше всего нравилась, то что зп стабильна и регулярна. Есть отпуска оплачиваемие. А вот отношение руководства не очень. Постоянние требования и переработки. Причем некоторих сотрудников специально задрачивают. А бронь давали только избранним. И когда я просил, а мне отказали. Я психую и иду тцк. В тот же день влк и отправка. Так и закончилась моя карьера в єпике. Щас в учебке, а через неделю на передок. А от туда шансов нема вернутся. Всем желаю мирного неба и перемоги. Берегите себя!

39. 4 августа 2024

В Епіцентрі ЗАВЖДИ обманюють при нарахуванні заробітної плати, ви ніколи не будете знати, скільки вам прийде в наступному місяці. Це справжня лотерея, яка залежить від багатьох факторів. Роботодавець краде частину зарплати у своїх працівників, тому і працівники намагаються вкрасти/обманути роботодавця. В кожної посади Епіцентра є свої способи чорного заробітку. Наприклад диспетчери служби доставки, не рахують через касу послугу «вантажники», а домовляються між собою, і потім один из диспетчерів їде розвантажувати товар покупцям за готівку. Тобто, гроші ідуть не в касу, а в кишеню двох диспетчерів і водія. Роботодавець про це знає, але закриває на це очі. Бо роботодавцю краще не доплатити заробітну плату, а диспетчер хоч і рахує послугу вантажника мимо каси, але все-одно застосовує власну фізичну працю, а не краде ТМЦ. Ось такі справи в Епіцентрі. Роботодавець краде у робітників, обманюючи з нарахуванням заробітної плати, а робітники так само шукають спосіб, як «намахати» роботодавця.

40. 2 августа 2024

Не знаю с чего начать.Начну сначала. Отработал 9 лет.Уходил «громко».Попрощались со мной хорошо.(Оказалось был на хорошем счету). Через два года могу объективно смотреть на вещи. Отвечу тезисно. 1.Плохое отношение руководства,кумовство, отсутствие культуры общения. Это есть везде и присутствует на любой работе. Эпицентр -это тренажёр всего ,что с вами может произойти в дальнейшем. 2.Маленькая зарплата. Тут всё просто.Платят хорошо либо ценным специалистам либо своим людям.Остальные «в стойло». 3.Плохие условия труда. Ответ прост-кризис управленцев.Учить руководство некому ,да и не зачем.Рабсила стоит дёшево.Не подходит -найдем другого.И так по кругу. 4.Меня не ценят. Разберитесь с собой.Работать от «забора до обеда» так себе вариант.За вами смотрят,вас подслушивают.Ленивых тут не любят. Вывод: Ставьте цели. Для чего вы здесь? Что вы хотите получить с этой работы? Иначе вас поставят в рамки(Найдут вам цель либо стойло). И поимеют вас…

41. 1 августа 2024

Епіцентр Тернопіль — дно гірше вже немає куди, люди позвільнялись тотально нових не набирають всім все пофіг. Зарплатня дно, вимагають працювати за 3, куча» мазаних» людей і 6 аж страшно)

42. 1 августа 2024

@Гость, вы что, не знаете как это работает в Эпицентре? Заведующий секцией заносит коммерческим, чтобы онм могли бить баклуши на фуд-корте, поэтому никто ничего «не видит».

43. 27 июля 2024

Куда смотрит ЦО??? Где такое видано, что бы заведующий секции барыжил товаром и получал за это деньги? Да еще говорит херню за товар который ей не интересен! Продает Будтрадиции, Антей. А еще ВТМ не торгует. Ничего не знает за товар, полный хаос в отделе смесителей. Она даже служебку написать не может!!!

44. 26 июля 2024

@Гость, в смысле? Тебе еще какой-то отзыв нужен после того, что ты тут прочитала? Ты думаешь мы тут шутки шутим, а на самом деле зарабатываем миллионы? Ну тогда добро пожаловать в нашу компанию. Будешь зарабатывать и ты. На орехи.

45. 26 июля 2024

Хотіла влаштуватись касиром в Епіцентр в м. Луцьк. Прочитала відгуки. Вагаюся… Можливо, відгукнеться людина, яка там працює

46. 25 июля 2024

Недолго проработал в Епіцентре Борщаговка, в целом коллектив отдела хорош, ушел потому что некому работать ведь персонала вообще нет!!! По торговле в постоянном + и к году и к месяцу, премий вообще нет, здесь все кака Раби, ещё в придачу коммерческий директор постоянно бегает ругается матом при покупателях, культура ноль одно болото, постоянно всех гнобит!!!

47. 25 июля 2024

До речі, хто знає, за скільки днів роблять ту «бронь» і чи надіятись на її отримання? Бо вже закінчується відстрочка від ТЦК, яку дали щоб забронювали. Відділ кадрів ще місяць тому подав список на бронювання (принаймні так сказали)

48. 24 июля 2024

Не для кого не секрет что в «Эпицентре» могут работать только люди с гнилой душой. Если ты стукач — значит ты там будешь работать долго и счастливо. Вместо того чтобы охрана следила за покупателями , они выдумывают чтобы такого подложить в контрольную закупку и написать докладную на кассира (последний в свою очередь будет оштрафован если не заметит подлог).Вот благодаря таким замечательным коллегам по работе , сотрудник отработавший месяц за эти несчастные копейки не получит их в полном объеме, так как будет оштрафован за то что не заметил подлог. Зарплата в этом замечательном магазине оставляет желать лучшего. Хорошую зарплату конечно же получают начальники всевозможных отделов и их заместители. В начальстве как всегда ходят все свои да наши. Сам устроился на хорошую должность, привел сослуживца со своей бывшей работы. Да, и ещё не понятно почему не соблюдаются правила компании в магазине «Эпицентр» в городе Каменском ??? Если муж работает в охране то его жена не может работать кассиром.Ведь она далеко не лучший работник а благодаря тому что он так сказать » гибкий «, они оба работают как так и надо. Прежде чем идти на работу вот в такие замечательные коллективы советую вам всем очень хорошо подумать.Один факт, что объявления о свободных вакансиях очень часто размещают на сайте уже о многом может сказать.

49. 24 июля 2024

Пропрацював 2 місяці. Коли приходив, навіть не уявляв, що є такі компанії, де ти не знаєш коли ти отримаєш ( а тут затримують що зарплату, що аванс ), що ти отримаєш, бо тут обіцяють одне — по факту далеко інше… Зате обовязків… Працівників, тобто персоналу немає. Ти один. Ходиш з якимось телефоном. То інтернет замовлення, то покупці на рядах, а оскільки ти один рядів в тебе твоїх багато, то прийми, се розклади, тут продай… Всі якісь загнані, малопривітні. Що є зрозумілим — дивись вище…) Покупці — окрема мова. Певно в будівельних маркетах поняття адекватність і етика відсутня…) Дякую хлопці за досвід. Але далі будь ласка без мене. Іншим не раджу. Ще й переповім, щоб мали ще більше гарну репутацію…)

50. 24 июля 2024

Ну як всі вже «бронь» получили?? Чи тільки гузнолизи та свої!! У нас навіть тим дали бронь що не обновились!! А кадровичка кліпа очима і каже НЕ ВАША справа!!!

1. 16 июля 2012

Ребята, все что пишут здесь на сайте — действительно правда! Я работала в центральном офисе и была приближенной к Герегам. К сожалению, при открытии магазинов в регионах, руководители (директора магазинов) начали вести себя развязно, позволяя себе штрафовать людей, которые и так мало получают, а воруют, как правило — высокопоставленные особы. Гереги все прекрасно знают, стукачей очень много, но толку от этого — никакого. Проработав почти 7 лет, я ушла со слезами на глазах. Было впечатление что на Епицентре свет клином сошелся. Ребята, сейчас нашла работу, не с такой з/п, но я работаю с людьми а не с БЫДЛОМ, меня никто не оскорбляет, и рабочий день у меня 8 часов а не с 8 до 22,00 и без отпуска!!! Всем желаю оставаться людьми, желаю умных и продвинутых Руководителей! Ведь с идиотами работать как-то не очень хочется!

2. 19 июля 2012

Работаю в Мариуполе. Те кто пришел не работать а повтыкать на работе те и уходят. Коллектив нормальный. Руководство адекватное. Все ок. Кормят очень вкусно.

Бухгалтер центрального офиса 1
Художник-оформитель 4
3 900 .. 10 000 грн

Добавьте зарплату в компании Эпицентр

Добавить отзыв о работодателе Эпицентр

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Эпицентр?