Эпицентр

Эпицентр

Компанія ЕпіцентрК являє собою потужну національну мережу гіпермаркетів будівельних матеріалів з широким асортиментом товарів. Для покупців існує можливість знайти все необхідне для будівництва та облаштування оселі в одному місці «під одним дахом» та за прийнятними цінами. Стаючи ближче до споживачів, компанія Епицентр відкриває гіпермаркети в регіонах України. Станом на червень 2008 року відкрито шістнадцять магазинів, чотири з яких у Києві, інші в обласних центрах.

Отзывы о работе в Эпицентр, зарплаты

1. 9 октября 2024

Я вибачаюсь но Головач Дмитра я незнаю,Люба Циганкова ніколи ріст карьерний не дає,з нею тяжко було працювать

2. 9 октября 2024

Шановний Головач Дмитро!
    Всі Ваші звинувачення безпідставні і не відповідають дійсності!Колектив даного відділу:Сад Город,підтримує свого керівника, цінує і з радістю співпрацює. Дмитро,якщо саме у тебе не склались відносини з колективом всього відділу, то не потрібно наводити наклепи.Бажаємо тобі себе реалізувати десь в іншому місці!

3. 9 октября 2024

Комусь може і допомогла но не мені вона не хотіла допомагать вона така людина аби унизить і підставить я натерпівся від неї багато чого

4. 9 октября 2024

Абсолютно безпідставні звинувачення.
    Знаю Любу не один рік. Грамотний фахівець, яка пройшла шлях від стажера до начальника відділу, яка наполегливо і терпляче вчить своїх підлеглих, допомогаючи їм кар’єрно зростати.

5. 9 октября 2024

Начальник відділу сад і город Циганкова Л.А
    У неї неможливо отримати карьерне зростання
    Епіцентр Степана Бандери 36А

6. 7 октября 2024

@Гость, рекомендую завжди записувати розмови з начальником на диктофон. А щодо погоози з сокирою, то це в Кримінальному кодекі кваліфікується, як погроза вбивством. В таких випадках треба викликати поліцію і писати заяву. Поліція має право запросити у СБ запис з камер відеоспостереження.

7. 4 октября 2024

Начальник відділу сад і город бере топорище і говорить я зараз порівняю лице,як після такого працювати з клієнтами?
    Степана Бандери 36А

8. 4 октября 2024

Одеса 1
    Коли вже хтось із керівництва зрозуміє, що старший фінансист Пихтіна, людина, яка нічого не розуміє у своїй роботі, творить купу помилок у звітах (тих небагатьох), які вона робить, тому що всі інші звіти за неї робить Іванова (звичайний фінансист).
    Зі старшим фінансистом неможливо працювати, це абсолютно не компетентна людина, поміняйте її або відправте на навчання (хоча навряд чи воно їй допоможе)

9. 3 октября 2024

Зі мною стався випадок коли на роботі Начальник відділу Сад і Город піднімала руки
    Скажіть будь ласка ви компанія чи дурка?
    Магазин Степана Бандери 36А

10. 3 октября 2024

@Гость, попередити про відсутність — це написати письмову заяву. На словах можна 24/7 попереджати і отримати у табелі прогул, відповідно — акт. Дивна іноді у людей логіка, точніше її відсутність — дивне явище.

11. 2 октября 2024

@Гость, а піти на лікарняний, щоб у вас були законні підстави для не вихіду на роботу, не могли? Тоді запам’ятовуйте лайфхак. Йдете в поліклініку лікаря, і берете лікарняний… Це простіше простого.

12. 1 октября 2024

Працюю в Фулфілмент на Полярній.Розповім як з мене зняли шість тисяч гривень,а це майже шість змін по дванадцять годин треба відпрацювати задарма.Просив дати відпустку,мав 30 днів відпустки,мені було відмовлено.Був відсутній шість днів по сімейними обставинами,написали акт за прогули,хоча я попереджував,що не зможу вийти на роботу,коли писав пояснення в акті то сума не була вказана, тільки потім внесли штраф в 1000гривень, за один день не виходу , після того ,як я написав пояснення

13. 30 сентября 2024

Любі друзі! А що ви всі мовчите з приводу відкриття ЦВЗ та експрес магазинів?! Реально, це ж наша з вами ЗП! На підвищення якої як завжди грошей немає, а на цю нісенітницю немає проблем. Причому, зверніть увагу, скільки різного товару на ЦВЗ було відправлено. А охорони там взагалі немає, і камери не завжди працюють. Це я точно знаю, коли був на затоварці, мені розповідали. Який класний спосіб вигадала Бицюра з Котіковим, щоб товар тирити. І все по білому. І ось, хто керує цим ЦВЗ та експресами. Особисто я знайомий Гладчуком… ну, такий виконавчий злодюжка, свого точно ніде не проґавить. Смішні … Або все спеціально підлаштовано, щоб було простіше красти. А ЦО як завжди заплющує очі на це все.

14. 28 сентября 2024

Компанія дно дніще!! Кой кому хочется писок набить комусь камеру поцарапать а на когось помиї вилить! Якщо ви хочете економить на зп то заберіть 30% у директора 25% у комерса 20% у начь.СБ. і у начяльників по 15% від зарплати. Ітого десь 200-300т. Всім буде доп премія і робота буде «кипіть»!!!!

15. 28 сентября 2024

@Гость, я скажу прямо на счет брони. Мне обещали сделать бронь. Но був подвох. У меня проблемни доки военник. Сказали сходи в военкомат, а потом сразу броню сделаем. В результате пошел в тцк и меня забрали. Если у вас все норм броню сделают. А так же если вложитесь в 50%, так как большинство сотрудников забронировано. Решайте сами. На фронте далеко не скучно. Правда платят гороздо больше. В єпике есть виходние, а на передовой их просто не будет

16. 28 сентября 2024

Якщо у Вас є честь та гідність , я не рекомендую йти працювати в Епіцентр. В ЦО тупо всі один одному кум/брат/сват. Реально працюють люди сім’ями цілими. 10 директорів та керівників на 1 робочого. Часто , люди Абсолютно не компетентні та далекі від реалій сучасного життя. Зп залежить від того , як себе продасиш на співбесіді. Директорки направлень без зайвої гідності стеляться перел овг та всіма його забаганками. Якщо ти симпатична стерва — тобі світить хорошая кар’єра в цій компанії. Чоловікам приходиться терпіти відверті моральні знущання та зневажливе ставлення. Про баню в офісі тут вже писали , про диско клуб на 11 поверсі також. В ЦО людей підтягують своїх , як і посади підтягують під людей, тому так багато некомпетентних людей в керівництві. Зарплати в ЦО хороші . Офіс шикарний . Це мабуть єдині 2 плюси в цьому болоті . Чесно кажучи , не рекомендую нікому ні за які гроші.

17. 27 сентября 2024

@Гость, епіцентровські ейчари, те, що ви зараз описали, то все як раз про Епіцентр :))) В супермаркетах почасова оплата праці, на відміну від [вырезано]*тронської системи нарахування (і обрахування працівників) заробітної плати в Епіцентрі.
    Наприклад у Форі, касир отримує 90 грн./год! І це повністю «біла» ставка. За 220 р.год.в місяць касир отримує 19800 грн. Також можна брати підробіток. Тому не вийде більше у вас замилювати очі робітникам.

18. 27 сентября 2024

Рахуєте, що у касира в АТБ зарплата 15000???
    15000 — то НЕ зарплата! Це все премії, які з продавців-касирів з радістю знімуть!!! Зп у продавців-касирів 3 коп, з яких не мають права вивертати! А решта — то премії! Продавець-касир ніколи не зможе порахувати свій заробіток за місяць, бо більша частина — премії!
    А про то, шо в АТБ не можна з каси піти в туалет Вам відомо???

+ Ще є багато «цікавих» моментів в АТБ

19. 23 сентября 2024

Звонив до поставщика з питанням: чому не везуть товар? Відповідь проста. Ваш ЦО аху@#л вкрай!!! Хотят 5-7%від продаж!! А простих продавців на вісюльку посилають!!

20. 22 сентября 2024

@Гость, о, я проходила співбесіди на цю посаду трохи більше року назад) Братиславська, управитель foodmarket
    На 6-ому етапі, заключному, вранці набрали і відмінили

21. 22 сентября 2024

@Гость, тому потрібно не зволікати, а переходити працювати у «Фору», де зараз почасова оплата праці складає 90 грн./год. Це вже з вирахуванням податків.
    За 200 р.год., отримаєте 18000 грн.
    За 220 р.год., отримаєте 19800 грн.
    За 230 р.год., отримаєте 20700 грн.
    Якщо хлопець і дівчина разом працюють у «Форі» однакову кількість годин в місяць, то наприклад склавши 2 зарплати по 20700 — виходить 41400 грн. Цілком нормально можна жити. А якщо є своє житло, то тим більше вистачить.

22. 18 сентября 2024

Чули вже? Керівництво запустило маляву, що зарпла за вересень буде ще гірша… Цікаво чого? Нова якась відмазка чи собі треба більше взяти вже?

23. 18 сентября 2024

Де заробітні плата працівників складу , скоти!!!!!за аренду житла та на їжу що святий дух повинен гроші давати , де наші честно зароблені кошти ???,копійки ті і то випрошувати треба ,коли вже обіцяна підвищена зп ще з весни піднять обіцяли , про офіс не забули вже два рази підвищили

24. 17 сентября 2024

@Працівник заводу, а що у вас там на заводі по зарплатам в середньому? Все так же гарно і стабільно як і в торговому центрі?

25. 17 сентября 2024

А що там по зарплаті працівникам НСП Завод керамічної плитки ТОВ Епіцентр К???Керівним посадам ще 12 вересня в конвертах повидавали.А звичайним роботягам коли???????

26. 16 сентября 2024

Нажаль усі постачальники Цете в курсі що половина мотивації яку вони ж платять для роботяг забирає офіс собі під приводом що є представник. Довго ж вони думали як в кишеню залізти. Все ж мало. Треба місце- плати, треба мотивацію ввести плати, а потім ще й звідти треба відкусить. Керівництво все одно високо сидить, не узнає нічого. А роботяги стерплють бо йти нікуди. Поки що…

27. 16 сентября 2024

Вибачте, а що з бронею в Епіцентрі – вже все, місць немає? Чи можна і не чекати, а звалювати поки не пізно? Хтось ще чекає?

28. 15 сентября 2024

@Гость, війна буде як мінімум ще 2 роки тривати… А що вас зараз тримає? У вас «броня» від Епіцентру? Якщо ні, то переходьте працювати у «Фору», зараз дуже багато нових магазинів відкрилося по Києву.
    Графік різний, в кожному магазині свій. Якщо брати додаткові зміни, то за 200 р.годин, ви отримаєте 18000, а за 220 р.годин, ви отримаєте 19800 грн.
    З вашим досвідом роботи (з вислугою років), ви можете дуже швидко вирости до адміністратора або заступника керуючого, а в них більше 100 грн./годину зарплата.
    У «Форі» дуже лояльні умови для кар’єрного росту, беруть на такі посади навіть молодих людей, але з досвідом роботи. Як чоловіків, так і жінок. У «Форі» є навчання. Якщо надумаєте, рекомендую влаштуватись касиром у якийсь новенький магазинчик, попрацювати хоча б півроку, а потім проситись на адміністратора. Пройдете навчання, і будете адміністратором. Це не так важко, як здається. У «Форі» дуже комфортні умови праці.
    А працівники Епіцентру себе дуже недооцінюють…

29. 15 сентября 2024

Яка зараз почасова оплата праці в охоронників Епіцентра? Просто хотів сказати, що у «Форі» зараз вже 90 грн./годину. Це у охоронників, продавців, касирів, вантажників, та комплектувальників товару. Повністю «біла» зарплата, з якої не вираховують незрозумілі суми, як в Епіцентрі.
    Скільки годин відпрацювали, стільки й отримали! :)
    Наприклад:
    за 180 годин, працівник «Фори» (з вищеперерахованих професій) отримує 16200 грн.
    За 220 робочих годин, отримує 19800 грн. Але можна брати і більше годин.
    За 260 годин, ви отримаєте 23400 грн.

30. 14 сентября 2024

Якщо відверто, то я шокований.
    Дивлюсь на перелік вакансій від АТБ та співставляю з нами.
    В АТБ зарплатня касира — 15000 грн. І це відразу після працевлаштування.
    А в мене, старшого продавця, який працює в компанії вже декілька років, має цю кляту вислугу в 3000 грн, такаж сама зарплатня.
    Як блдь?
    Невже, в АТБ такі високі стелажі, що доводиться туди ставити товарний запас за допомогою техніки порушуючи при цьому всі можливі інструкції ТБ? Чи в АТБ перебирають i відвантажують габаритні та важкі речі, як то мішки з цементом, плити ДСП/ДВП, кахель, генератори, холодильники, годалки?
    Можливо, в АТБ це роблять, але на своїх складах, де в них зовсім інша зарплатня, ніж в торговому залі. А в залі, вони максимум, коробку з бананами та апельсинами біля входу виставлять або пак дволітрових пляшок пива.
    То чому вони в АТБ, нічого важкого не тягаючи, та не ризикуючи власним здоров’ям/життям заробляють стільки, скільки ми в компанії номер один?
    Можлив, блдь, Герегам треба спуститися на землю та дати наказ своїй команді передивитися бізнес-модель, щоби людям платити нормальні гроші, а не копійки? Ми ж працюємо в Епіцентрі, як на складі АТБ. Так платіть нам стільки, як на складах АТБ. І можливо тоді не доведеться вичитувати тут ганебні, для компанії, відгуки.
    Хоча я впевнений, що такого не буде. Трошки індексують зарплатню, щоб з голоду не повиздихали. І на цьому все скінчиться.
    Дуже чекаю на хоча б маленький мир в Україні, щоб звільнитися з цього гачка назавжди. І думаю, що не я один такий…

31. 13 сентября 2024

Цікаво , коли людям нарешті виплатять законно зароблені кошти,бо це вже ні в які рамки не влазить. Кожного місяця все пізніше і пізніше.

32. 8 сентября 2024

Цікаво коли офісні криси вже наїдяться.Вирішили красти в продавців половину мотивації.От і на ваші офісні вимоги ми положимо грубий і великий.Зарплати і так дуже низькі,ціни ростуть і єдине що на цій роботі ще тримало то мотивація.Потрібно донести інформацію про кражі дуже великих грошей представниками офісу до власників компанії.Постачальників я вже багатьох повідомив але вони на то вплинути не можуть.Ну Дзюбі ми откати за світ тв зменшимо полюбому,хай сам їх продає.Або проплачує краденими грошима

33. 6 сентября 2024

Скажіть як робота на Кришталевій 6 м.Київ Епіцентр.Відділ зоотовари.Чи вартує туди йти працювати чи ні?

34. 2 сентября 2024

Ну на конецто правда про ЦО. Глаза типа нам розкрыли))) та все знают про вашу баню на 4ом етаже и что там творится.Во весь персонал «заходит» а нас рабов то понятно не во благо держите!!! Ну хорошего вам венеролога

35. 31 августа 2024

я працюю в ЦО , досить давно, ми всі співробітники зневажаем та ненавидимо Герєгу о.в та його ***Галю яких ми робимо сказочно богатими , але дякуємо що даєте змогу всім нам заробити бабосікі, і збс собі жити на широку ногу, продавці обслуга в епіках нам до с***кЫ
    Всім на вас п***Й
    Всі поміж собою все переспали давно, жінки офісніков за кордоном спимо поміж собою усі
    О.В. як завжди під кокосіком ісполняє)))

36. 26 августа 2024

@Гость, а відділ кадрів взагалі в курсі, що під час дії військового стану, відсутність на робочому місці з будь якої причини, не може вважатися прогулом? ) якщо чесно було б чудово,якби по прогулах і звільнили, тоді б у суді мали б повне право відсудити круглу суму собі.

37. 26 августа 2024

Як керівництво компанії може пояснити роботу логістичного центру під час масованої атаки?! За 50 км від місця «польоту» шахедів!!!! Повітряна тривога триває, а людей вигнали в склад!!!!

38. 26 августа 2024

Добрый день ! Вот и я пополнился ряды и ушла с Эпицентра. Компания очень испортилась , это мягко сказать!!! Брат, кум, сват — это точно про карьерный рост! С зар платой настолько гнилая лотерея, что страшно и представить .никогда не известно, что в месяц выйдет. При увольнении произошел вообще цирк. Отдел кадров ЦВЗ, не имеет представления о КЗоТе. Заявление было написано мною и отправлено в ел.виде начальником в Киев. На что был ответ, что увольняют только по понедельникам и четвергам!!! Где такая норма закона. При общении по телефону с отделом кадров, мне главный специалист озвучила фразу» кто здесь больше знает? Вы или я)) я работаю здесь главным специалистом отдела кадров, а вы кто? ))) » . Ну, а я просто юрист по образованию). Закидала ее нормами и КЗоТом, и сказала, что заявление переписывать не буду, удобным ей числом. В ответ она начальнице написала, что уволят тогда за прогулы!!!! Полный беспредел!!!!!! Отстаивайте свои права!

39. 25 августа 2024

А по поводу запаха от тебя, то смешно даже такое читать. Естественно нужно быть чистым и не вонять, так как работаете с людьми. Но если человек бухарь, и от него штырит перегаром, то ему нужно идти в грузчики, или уборщиком. Хануриков нигде не любят.

Ну я работаю удаленно в саппорте интернет-провайдера. Здесь не важно пахнуть, здесь важны дикция, быстрота набора на клаве и знание сетей).
    В виду того что зимой опять скорей всего будет [вырезано] с выключением света — у нас снова будет полнейший завал. Вот ищу сферу где объем работы не зависит от выключений света.

40. 23 августа 2024

А є люди які подавали на резерв і було відмовлено ? Бо щось з цім резервом попахує наї**ловим.
    Бо вже давно ввели що можна через дію на резерв подавати і результат отримати через пару годин. А щось тут вже місяцями чекаємо і нічого немає.
    Епіцентр не зацікавлений щоб в йому працювали люди чи як? Чи на що Гереги надіються? Ну заберуть персонал якого і так нема , Герега сам стане працювати, продавати ? Чи ЦО поїде по маркетах України працювати ? Ви б там трохи розчахлилися , бо вже і так приходиться працювати за себе і тих 3 продавців яких забрали. То як ви хочете щоб каса була , коли її нема кому робити?

41. 23 августа 2024

За те що кормлять в столовій виділяються ж кошти. Розгляньте можливість щоб забирати ці кошти персоналу, і краще я буду купувати їжу в фудах епіцентру.
    Бо сказати що в столовій дають вже помиї, це нічого не сказати. Або наведіть лад зі столовими. Но краще зробіть можливість вибору , або співробітник харчується в столовій , або забирає виділені кошти на харчування собі.

42. 21 августа 2024

@Гость, это смотря где работать охранником. Если в Эпицентре, то да — «геморрой». Если в «Форе», то там совсем другие условия работы и объязанности. То что в «Форе» работа охранником более комфортная — это 100%, и зарплата больше чем в Эпицентре. По поводу внешнего вида, то главное выглядеть опрятно. Форма одежды свободная. Нет объязанности работать в дурацкой форме охранника, как в Эпицентре.
    Можно работать в джинсах или брюках, главное не в яркой одежде. Например чёрный верх, серый низ. Или синие джинсы, чёрная футболка. Обувь любая. График работы зависит от конкретного магазина. Если почитаете объявления «Форы» на ОЛХ, то увидите что там берут практически всех, и мужчин и женщин. Возраст роли не играет. От 18 и 60+. Работа не сложная, например 2 часа стоите на КСО, 2 часа на мониторах.
    Да и платят 90 грн./час. Много где в супермаркетах вы найдёте почасовую оплату труда с высокой ставкой? Сколько в Эпицентре платят охраннику, где-то 60 грн./час? Хахаха.

43. 19 августа 2024

@Гость, в Эпицентре всегда обман с выплатой зарплаты. Вы не будете знать, какая зарплата прийдёт вам в следующем месяце. Не слушайте эпицентровских эйчаров, которые ссут вам в уши. Для них в аду приготовлен отдельный котёл.
    Лучше идите приёмщиком товара в супермаркет, там хоть почасовая оплата, и вы точно будете знать на что рассчитывать. В Новусе приёмщику за 180 часов платят 17400, завсклада получает 20000. В Сильпо приёмщик за 180 часов получает 18500. Можно брать подработки. График сменный 3/3 или 4/4. В Форе у приёмщика пятидневка с 8 др 17, а зарплата также почасовая 17500. Всё разгружают грузчики.

44. 19 августа 2024

@Гость, работа охранником — тот еще геморрой. Требований много, в том числе к внешнему виду и запаху от тебя.

45. 19 августа 2024

@Гость, задержек ЗП нет? Это Вы продавец или кто? Меня все-таки интересует работа кладовщика, что там да как не подскажете?

46. 18 августа 2024

@Гость, да, за 180 часов грузчик в Форе получает почти 16к. (15840,если точнее). Так само продавцы, кассиры, и охранники — 90 грн./час. Но можно брать подработки на любой с этих должностней. Например при графике 4/2, с 8 до 20, зарплата выходит 19800 грн. И это полностью «белая» зарплата, уже с вычетом налогов. В этом и плюс почасовой оплаты труда. Вы точно знаете на что рассчитывать, а не как в Эпицентре, человек работает, но не знает как рассчитывается его ЗП. И главное, что работодатель (на уровне бухгалтерии или п***ров-начальников) крысячит ЗП. Это ненормально.

47. 16 августа 2024

@Старий работник уже бивший, Бережи себе побратим. Ти Українець з великої букви.Я старий працівник — 70 років, доходяга. Але по принципу — коли війна, якщо не можеш бути в окопах, то працюй і частину з.п. перераховуй воїнам. Тяжко.. Але вам там на передовій — це навіть не пекло…Бережіть себе.

48. 16 августа 2024

Одним словом — як в Техасі — рабство. З.п. з кожним місяцем все менше і менше, а якщо щось не те сказав пастуху ( не дай бога — охороннику пузатому) — пі***ць. Треба терміново звільнятись. Профі не потрібні — потрібні раби та с**корлизи. Цікаво — а господарі читають? Звичайео — ні!!!. У них головне, щоб каса сходилась, а для цього і потрібні пастухи та вітрухаї.

49. 15 августа 2024

@Гость, Это печально!
    За 10 лет вы наверное задали на старшего продавца, выучили хер..ву кучу характеристик товара, на смене работаете за себя и того парня, которого отдел кадров не может никак нанять.
    А зарплату получаете на уровни грузчика в Форе!!!

50. 15 августа 2024

10 лет работаю. Зп 16000т. Отношение скотцкое все только свои получают хорошую зп.ценю только стабильность выплаты.

1. 16 июля 2012

Ребята, все что пишут здесь на сайте — действительно правда! Я работала в центральном офисе и была приближенной к Герегам. К сожалению, при открытии магазинов в регионах, руководители (директора магазинов) начали вести себя развязно, позволяя себе штрафовать людей, которые и так мало получают, а воруют, как правило — высокопоставленные особы. Гереги все прекрасно знают, стукачей очень много, но толку от этого — никакого. Проработав почти 7 лет, я ушла со слезами на глазах. Было впечатление что на Епицентре свет клином сошелся. Ребята, сейчас нашла работу, не с такой з/п, но я работаю с людьми а не с БЫДЛОМ, меня никто не оскорбляет, и рабочий день у меня 8 часов а не с 8 до 22,00 и без отпуска!!! Всем желаю оставаться людьми, желаю умных и продвинутых Руководителей! Ведь с идиотами работать как-то не очень хочется!

2. 19 июля 2012

Работаю в Мариуполе. Те кто пришел не работать а повтыкать на работе те и уходят. Коллектив нормальный. Руководство адекватное. Все ок. Кормят очень вкусно.

Бухгалтер центрального офиса 1
Художник-оформитель 4
3 900 .. 10 000 грн

Добавьте зарплату в компании Эпицентр

Добавить отзыв о работодателе Эпицентр

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Эпицентр?