Компания «Grand Toys» — это один из крупнейших, динамично развивающихся, дистрибьюторов в Украине. Отзывы о работе в Гранд-Тойс, зарплаты
Добавьте зарплату в компании Гранд-ТойсДобавить отзыв о работодателе Гранд-Тойс Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Гранд-Тойс?
@Наталия Ковалева,
Смешно, тут дело не в личностных отношениях, тут дело в том что компания может зарабатывать больше, сменив в данном случае супервайзера киевской области. Насчёт точек и новых клиентов. Знаю не по наслышке что они в большинстве достались от предыдущего супервайзера, посмотрите отчёты в вашей базе). Уж извините, есть продажники а есть кто думает что он продажник, не умея продавать, не уважая клиентов … Наверное Вы правы, этот супервайзер именно «продажник».
Всем добрый ночи! Проработал 5 дней это не склад, а хаос у зав складом Светланы спрашиваю по работе она меня к кассирам отправляет. На кассе если память не изменяет Беззубая Елена тоже не чего не знает орет что больная и я психанул и ушел. Тут разрядка нет
В том смысле что Ты не профессионал, не продажник, села на тёплое место, причем проработанное не тобой. Не все могут продавать, с нуля развивать клиентов. Многие как Ты могут только лишь поддерживать и то, теряя клиентов и заслуживая репутацию «не приятного» человека.
Як я вже відповіла в попередньому коментарі, супервайзер даної області повністю розвинула отриману територію, та вивела її на той рівень, на якому вона зараз є. Можливо, за час Вашої спільної роботи виникали якісь розбіжності в думках чи робочі моменти, які Ви не могли вирішити з колегою і Ви з ними не справилися, або ж зараз не можете прийти, до якогось консенсусу, але оцінити рівень продажів Ви не можете голослівно, оскільки є чіткий показник- це рівень виконання плану. Не можна просто сказати «ти не продажник».
Також не будемо сперечатися, що молодим керівникам є над чим попрацювати для того, щоб вирости професійно та особистісно. Та наші працівники перебувають у постійному процесі навчання і соморозвитку, тому ми віримо, що всі робочі моменти можна вирішити в діалозі. Вам теж бажаємо знайти рішення своєї особистої неприязні та не тримати у собі злість чи образу. Всі ми люди, на якій би посаді ми не працювали, і до кожного потрібно шукати індивідуальний підхід: не залежно від того працюєте Ви разом, дружите чи просто спілкуєтесь. У будь-якій ситуації потрібно залишатися людиною і не забувати про вихованість.
Жлобиха в якому сенсі? Тому що по маршруту не виходить робити зворотні загрузки? Не по пути? http://www.vnutri.org/grand-toys/
Супервайзер Київської області працює в нашій компанії вже майже 2 роки. З моменту отримання своєї території, вона повністю самостійно її розвинула та напрацювала нових хороших клієнтів. Зі своїх перших відряджень вона привозила по 97 зустрічей з новими клієнтами, за що неодноразово преміювалася. Можемо сказати, що план регіону в ряді місяців перевиконувався, за що менеджери та супервайзер також преміювалися. Даний працівник показує високий рівень продажу.Тому ми вважаємо Ваш коментар безпідставним та просимо зводити свої особисті рахунки та виражати неподобання особисто, не притягуючи до цього нашу компанію.
Всех с наступающим Новым годом! Пусть Новый год будет годом дружбы. Чтоб голова дружила с сердцем, желания -с возможностями,финансы- с потребностям,логика — с эмоциями…
Увольте жлобыху с должности супервайзер киевской области. Поставив профессионала вы получите в разы больше прибыль и хорошее отношение от клиентов.
@Наталия Ковалева, Спасибо за развернутый ответ. По поводу лучшего грузчика было сказано с долей иронии. Понятно, что такой должности нет и это правильно. И замечательно, что призовых мест стало в 2 раза больше. Но я обращаю внимание на несправедливость, когда разгружается 2 фуры в смену и мужская половина занята ими, в то время как женская половина, работает на конкурс (и операторы и комплектовщицы). Разгрузка-погрузка не женское занятие и это понятно.
Вы правильно указали, что бригада это команда и она должна работать слаженно на общий результат. Тогда может было бы справедливей конкурс делать между бригадами?
Здравствуйте! Сейчас проходит конкурс лучший оператор, лучший комплектовщик. Скажите, а номинации лучший грузчик, разгрузчик не будет?
Сейчас много приходов и уходов, и получается, что часть ребят изначально обречены не попасть на хорошие призовые места. Согласитесь, что это не справедливо. Ведь погрузка-разгрузка не очень легкий труд.
Спасибо
Доброго дня, щиро вдячні за Ваше питання. Справа в тому, що в нашій компанії немає вакансії грузчик, розгрузчик, приймальник, відправник, розклейщик чи ще щось подібне. У нас є комплектувальник, в обов»язки якого входять всі вище перераховані функції, окрім збірки замовлень. Всі працівники на даній посаді рівні і у них однакові функції. Керівництво компанії постійно проводить бесіди з бригадирами з приводу того, що і швидкі комплектувальники, і повільні мають бути однаково задіяні в усіх процесах. Кожна бригада- це команда і разом потрібно добиватися результатів: разом збирати замовлення, разом приймати товар, разом наводити порядок на робочому місці. Якщо дані правила у зміні, де працюєте Ви, не зберігаються, то зверніться будь ласка до керівника складу- Світлани, або до Михайла Михайловича і вони допоможуть вирішити дане питання. З приводу призових місць можемо сказати, що якщо Ви були уважні, то їх аж 30, а це більше, ніж працівників в одній бригаді і суми там гарні, тому бажаємо Вам теж постаратись та потрапити в номінацію на нагородження, адже людина розвивається лише тоді, коли має цілі.
Не розумію, для чого дві прибиральниці, коли одна працює через день, а друга не встигає коли сама, прибрати всі кабінети? От і сиди в неприбраному кабінеті. Мила немає, туалетний папір буває раз в тиждень.
Дякую за інформацію, ми приймемо всі необхідні заходи, щоб такого більше не повторювалось.
Доброго дня!
Підкажіть про роботу перевізника. Який кілометраж за місяць? Амортизаційні витрати, оплата відряджень і т.д.
Доброго дня, Роман, у нас на сайтах пошуку роботи є вказані номери менеджерів по персоналу, Ви можете їх набрати та особисто запитати дану інформацію, оскільки для більш конкретної відповіді нам потрібно знати дані про авто: кубатура та вантажопідйомність.
Зарплата высокая, платят вовремя, в компании есть карьерный рост, претензий у меня нет, всем рекомендую!
@Гость, нет , все платят вовремя
Чи э затримки у ЗП?
@Гость, 2д-2н-2в
Подскажите график работы комплектовщика.
По поводу остальных негативных комментариев которые были, покажите хоть одну крупную компанию где все гладко,где собственник или непосредственное руководство думает что бы именно ВЫ заработали! Для этого есть мотивация, заработала компания — заработали и ВЫ. Компания потеряла потеряли и ВЫ. Если есть другой подход в крупных компаниях, то киньте в меня камень. Кстати об Остапе Бендере) это все наши бизнесмены) почему то такой образ как Трус ( Вицин) не выстреливает так)! Будьте проще, это суровая правда украинских компаний. Не компания работает на вас а ВЫ на нее.
Дмитрий, увольте жлобов которые занимают должность супервайзера, вы же видите не все профи в своём деле. Особенно киевская область. Не приятно работать, потому что человек гараздо ниже уровня остальных продажников.
Насколько тяжелая работа комплектовщика и может ли с этим справиться девушка? Сколько кол-ва нужно собрать и что еще делать, чтобы получить обещанную з.п? Текучка присутствует в кол-ве, или люди довольны всем?
@Ярослав, 8 — 9 если работать. Если шарится то не больше 5,но таких скразу убирают. Работал там пол года но уезхал на зароботки. Планирую вернутся обратно по приезду.
Какая зп в Днепре у комплектовщика на сегодняшний день?
Підтримую! Все подобається, я працюю на складі комплектувальником, а моя дружина оператор. ЗП дуже підняли, майже в два рази, не можемо нарадуватись.
Меня всё устраивает, очень серьезно относятся к обучению торгового отдела, каждое утро что-то новенькое. В моей области люди пришли с других сфер, месяц пришлось поднапрячься и выучить ассортимент, а потом всё как по маслу пошло. Клиентскую базу дают, только звони и продавай.
Гарне ставлення до персоналу, приємний колектив. Головне бажання працювати та гарно заробляти. Для тих про працював в іншій сфері постійно проводять тренінги, тому боятись нічого.
Доброго дня! Чи є варто пробувати свої сили на посаді менеджер по продажам чи по оптовим продажам без досвіду роботу у торгівлі? Є досвід в іншій сфері. Багато вакансій від них на ворк.юа зараз. Дякую!
@Гость, Стажування 3 дні для складу і менеджерів.
Скажіть, скільки часу стажування? Оплачуване чи ні? І як на рахунок працевлаштування?Дуже дякую !
На даний момент багато хороших вражень. Пішла на співбесіду начувшись різних дурниць від невдах. Ну так і буває в основному, що про хороше рідко хто згадує. Для мене головне в роботі це достойна оплата праці і хороший клімат, а в Гранді є можливість добре заробити і працювати в гарному колективі. Рекомендую!
Все круто, компанія дійсно розвивається, рекомендую!
Меня всё устраивает, менеджером по продажам работаю, ассортимент огромный, недельки две пошло на изучение. Много нового приезжает постоянно, очень помогают утренние презентации. Ни разу не штрафовали, стараюсь до этого не доводить. Сплоченный молодой коллектив, на предыдущем месте работы у меня такого не было, а это не мало важно. Хорошая работа.
Працюю на складі комплектувальником, приходив коли ще було 3 зміни, тепер 2, але так навіть і краще, стабільний графік. По ЗП норм виходить, в несезон 6000 маю. Колектив кльовий, все норм.
@Гость, Лично я меньше 10тис. получил только в первый месяц работы. Мотивация очень хорошая, ставка + %. Притёрся, выучил ассортимент и дело пошло. Всё зависит от Вас.
Полностью согласен с последним отзывом, хорошая компания!
Работа нравится, достаточно долго уже работаю в данной фирме. Хочу сказать одно, лентяям здесь не место, нужно работать, тогда и карьерный рост и отличная заработная плата у Вас будет. Бесплатная стажировка, плюс тренинги постоянные, обучение персонала на очень высоком уровне. Порядок и хорошее отношение. Всё у нас отлично!
штрафуют за опоздания, невыполнения планов и недостачи на складе
Мені теж подобається
Хороша компанія, дружній колектив, одна команда. По зарплаті все влаштовує, спочатку ставку дали, тепер на відсотках. Перший місяць довелось піднапрягтись бо багато нового для мене, але супервайзер допоміг. Загалом класно!
Именно для таких отзывов и важен этот ресурс! Где-то кто-то боится сказать официально, так хоть отсюда узнаем!
Спасибо незнакомцу за этот, предидущие и последующие отзывы. Мы знаем, что некоторые водители обманывают на топливе и километраже и ведем работу в этом направлении!
Дима водителя у тебя воруют поставь трекеры на машины и увидеш насколько
Дима разгони приближоных водителей Супрун
ОГО!!! Спасибо за инфу ребята!!!
на счет штрафов, кто скажет что то?
@Гость, Как имя дебила который напорол эту Чушь?
Да а Супрун врёт прямо в глаза директору фирмы и он ей верит
самое страшное ,что нынешний директор склада причастна к таким схемам вывоза товара!!!!она свою область опекает, еще и садит своих людей на другие областя!!!они за новогодний сезон столько вывезли на донецк!!!!!!увольняет сотрудников под маркой воровства…..а на самом деле эти люди просто могли ей ( Супрун) в этом помешать!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Она такое сочиняет для Димона и дальше делает свое дело! Под ее брехней убрали пол склада ценных!! нормальных ребят, хороших верных стоящих работников!! там сидит змея 3х-главая. Верните Федорчук! Дима!!! тебя держат за ЛОХА!!!!!
Дима в Днепре руководство тупое у тебя и губит твою фирму поверь и научись ценить людей =
Дима в днепре руководство тупое у тебя и губит твою фирму поверь и научись ценить людей
В худой месяц 5-6 в другие больше
Скажите пожалуйста кто там работает менеджером какая там з.п
Только правду !!
Працюю більше 2- х років. Зарплату дають дійсно два рази в місяць, але якщо не вистачило можна взяти аванс. Керівництво фірми завжди готове йти на зустріч. Для працівників багато чього робиться , щоб зробити хороші умови праці. ( хто хоче отримувати з/ п той прицює, а ледарі довго не затримуються)
@Гость, Всё уже сказано. Если не верите, сходите, поработайте, потом отпишетесь)