Компанія «Біотехімпульс» була заснована 2010 року. Незважаючи на юний вік, ми активно працюємо на українському сільськогосподарському ринку в напрямі продажу мийних і дезінфекційних засобів, ветеринарних препаратів, фільтрів тонкого очищення молока та інших комплектуючих товарів для тваринництва.
«Біотехімпульс» є дистриб’ютором бельгійської компанії Cid Lines в Україні. Cid Lines займається розробкою інноваційних рішень у галузі гігієни вже понад 20 років. Компанія виробляє засоби для чищення та дезінфекції для сільського господарства (молочне тваринництво, свинарство та птахівництво), для харчової промисловості та для громадського харчування.
У 2013 році компанія «Біотехімпульс» також стала дистриб’ютором турецької компанії «Vilsan» на території України. Vilsan — це найбільша компанія-виробник ветеринарної та фармацевтичної продукції на турецькому ринку, що є компанією-лідером з продажу серед усіх компаній у Туреччині.
У 2020 році компанія стає офіційним представником ветеринарних препаратів турецької фірми «Bavet». Асортимент компанії «Bavet» наповнений продуктами для здоров’я тваринництва та гігієни навколишнього середовища.
Робота в нашій компанії — це стабільна заробітна плата, кар’єрний ріст, оформлення згідно з КЗпП, дружний молодий колектив, який вміє гарно працювати і гарно відпочивати. Ми переконані, що якщо робота — частина нашого життя, то працювати треба в задоволення!
Отзывы о работе в Біотехімпульс, зарплаты, вакансии