Отзывы о работодателях Агробизнес

Пуща-Водиця, агрокомбінат

ДП АГРОКОМБІНАТ «ПУЩА-ВОДИЦЯ» є одним з провідних підприємств у галузі виробництва аграрної продукції. До видів діяльності ДП відносяться: вирощування зернових і технічних культур; вирощування овочів і баштанних, коренеплодів і бульбоплодів; вирощування зерняткових і кісточкових плодів; розведення молочних порід худоби; Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів;

Агроспецпроект

«Агроспецпроект» сьогодні: • лідер з виробництва цукрової кукурудзи та бобової групи консервів в Україні • одне з провідних підприємств аграрного комплексу!

Агроль

Компанія «Агроль», заснована в 2000 році, є сімейним бізнесом з глибокою історією, побудованою на унікальних цінностях і традиціях. Компанія займається розведенням птиці, забоєм і первинною обробкою м’яса на своїх виробничих потужностях, розташованих у Львівській області. Ми вирощуємо понад 7 млн. голів птиці в рік, і переробляємо більше 33 тис. тон м’яса. З моменту свого заснування […]

Тетяна 2011

Фермерське господарство Тетяна 2011 — сімейний бізнес, європейського зразку. Маємо в обробці 2250 га землі, а також повний комплекс техніки іноземного виробництва. У той же час молодий штат працівників, які кілька років тому повірили в перспективу господарства. У 2015 році відкрили козину ферму та власну переробку молока, тут і виготовляють усіма улюблену кисломолочну продукцію та […]

HD-group

HD-group — національна група компаній, до складу якої входять підприємства з зернопереробки; заводи з виробництва хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів; завод з виробництва джемів, варення; бакалеї; компанія з організації логістичних послуг та компанія з організації закупівель.

Kernel

Kernel — найбільший в Україні виробник та експортер зернових, лідер світового ринку соняшникової олії. У 2022 фінансовому році компанія здійснила поставку 10 млн т української сільськогосподарської продукції на світовий ринок. На частку компанії припадає близько 8% світового експорту соняшникової олії. Свою продукцію Kernel постачає до понад 80 країн.

Агроко

СТОВ «АГРОКО» — агропромислова компанія, яка займається вирощуванням сільськогосподарських культур та розведенням великої рогатої худоби, в обробітку 10 000 гектарів землі.

НЛС Мікс Технолоджі

Розробка адаптованих під потреби господарств 100% натуральних кормових концентрованих добавок для годівлі продуктивних тварин та птиці. Розробки у сфері біотехнологій, заснованих на експертизі українських та європейських вчених нутриціологів та R&D. Розвиваємо український бізнес на ринках Європи, Близького та Далекого Сходу.

Eva Landscape Company

Ландшафтная компания «Ева» специализируется на всех видах работ по благоустройству территорий: озеленение участков, жилых комплексов, крыш зданий, площадок. Ландшафтный дизайн и комплексные решения «под ключ». Лучшие декоративные растения со всего мира. Мы сотрудничаем с ведущими застройщиками Украины, администрациями и мэриями городов, принося в мир гармонию и красоту природы. Будем рады видеть Вас частью нашего дружного […]

Укрпромінвест-Агро

«УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» — одна з провідних агропромислових компаній України, основними напрямками діяльності якої є: вирощування сільськогосподарських культур, виробництво цукру, тваринництво, виробництво борошна. Структура компанії побудована за принципом вертикальної інтеграції, що дозволяє ефективно управляти ланцюжком доданої вартості і зменшує залежність від зовнішніх постачальників сировини. www.upi-agro.com.ua

Прометей

Група компаній. Закупівля зернових та олійних культур. Виробництво. Трейд. Логістика. Елеватори. Агромаркет: мінеральні добрива, ЗЗР, насіння. Група компаній «Прометей» працює на ринку України вже майже чверть століття. Свою діяльність компанія будує на принципах чесної та відкритої роботи.

Агропросперіс

Група компаній «Агропросперіс» — найбільший виробник і експортер сільськогосподарських культур Чорноморського регіону. Ми фінансуємо і поставляємо на експорт понад 3 млн. тонн зерна щорічно. «Агропросперіс» експортує зернові та олійні культури, а також продукти їх переробки до понад 35 світових ринків. Управління комерційною діяльністю здійснюється через офіси та торгові доми у Києві, Україна; Нікосії, Кіпр та […]

Інтер-Запоріжжя

Група компаній займається виробництвом та продажем найсмачнішого столового курячого яйця. До її складу входять торговельні фірми, птахофабрики яєчного напрямку і батьківська птахофабрика, комбікормовий завод.

Агроклімат Україна

Компанія «АгроКлімат Україна» була заснована в 2008 році. На сьогодні реалізовано десятки проектів по оснащенню тваринницьких комплексів сучасним та високоякісним обладнанням. Ми є офіційним представником ряду данських компаній — виробників високотехнологічного, енергозберігаючого устаткування для свино- і птахокомплексів в Україні, а також систем охолодження для ВРХ. Основними напрямками діяльності компанії є: надання комплексних рішень та проектів […]

Весна

Весна — є сучасною компанією, що надає послуги з обробітку ґрунту, послуги тягової сили тракторами 350 к.с. та 550 к.с. та послуги перевезення зерна бункерами-зерноперегрущиками. Успіх і ефективну роботу забезпечує вміле поєднання найкращих світових практик та багатолітнього досвіду у вирішенні найскладніших агротехнологічних завдань.

Південьагропереробка

Підприємство СГ ТОВ «Південьагропереробка» спеціалізується на вирощуванні плодів, овочів, зернових і технічних культур, консервації

Наталіс

Компанія НАТАЛІС — безумовний лідер зеленої галузі України. Повний цикл виробництва та продажу декоративних рослин, а також послуг по ландшафтному дизайну. Два розсадника декоративних рослин загальною площею 48 га 5 садових центрів в Києві, Київскій області та м. Одеса Ландшафтний відділ

Свєтлова

Наше господарство — це наша родина! Засноване Свєтловим Іваном Григоровичем 1993 року у селі Річки Білопільського району Сумської області. Наша місія — зберегти наші досягнення, розширювати бізнес, розвивати економіку і агро-промисловий потенціал нашої країни, виробляти ще більше якісної продукції як для внутрішнього ринку, так і на експорт, працювати на випередження та отримувати задоволення від роботи. […]

Роза-Л

Вирощення сільськогосподарських культур, збирання. Сільськогосподарська продукція.

Ярофрут

Виробництво та реалізаціа заморожених овочів та ягід.Знаходимся: м. Львів.